Se på karta
Storgatan 2064530 Strängnäs

Lifecare har 20 års arbetslivserfarenhet inom massage, kiropraktik och företagsmassage. Inom våra yrkesområden jobbar vi med en rad tjänster som laserterapi, koppning och lotorpsmetoden. Vi jobbar med och utför HLR-utbildningar ute hos kunder och i våra lokaler. Samtliga terapeuter på Lifecare är certifierade hos sitt branschförbund eller legitimerade av socialstyrelsen Vi tillhandahåller våra tjänster mot företag och privatpersoner på någon av våra mottagningar i Eskilstuna och Strängnäs.

Gjutarplan 2517671 Järfälla

5 (1)

"Lider du av rygg- och nackbesvär, huvudvärk, migrän, sträckningar, muskel- och ledvärk, tennisarmbåge eller stress? Vi kan hjälpa dig! Välkommen att boka tid eller läs mer på hemsidan."

Snöbärsvägen 463348 Eskilstuna

Lifecare har 20 års arbetslivserfarenhet inom massage, kiropraktikoch företagsmassage. Inom våra yrkesområden jobbar vi med en rad tjänster som laserterapi, koppning och lotorpsmetoden.Vi jobbar med och utför HLR-utbildningar ute hos kunder och i våra lokaler.Samtliga terapeuter på Lifecare är certifierade hos sitt branschförbund eller legitimerade av socialstyrelsenVi tillhandahåller våra tjänster mot företag och privatpersoner på någon avvåra mottagningar i Eskilstuna och Strängnäs.

Sundsgatan 31C94132 Piteå

Hej & välkommen till Samriang Thaimassage!Hos oss erbjuder vi traditionell thaimassage.Boka tid via telefon eller mail.Välkommen!

Hagbergsgatan 3141571 Göteborg

Seriös thaimassage. Vi erbjuder INGA andra tjänster än klassisk thaimassage. Vi erbjuder thaimassage, oljemassage och fotmassage. Vi riktar oss till dig som har ont i rygg, axlar, armar och ben. Vi är en seriös massagesalong som erbjuder thaimassage och oljemassage. Är du ute efter andra tjänster så ber vi dig kontakta någon annan salong. Mvh Nanna & Bert.

Stenportsgatan 2253130 Lidköping

På Dangs thaimassage i Lidköping erbjuds traditionell Thaimassage, oljemassage och fotmassage. Du kan även betala din massage via friskvård med epassiLokalen är centralt på Stenportsgatan 22, mitt emot Folketshus (bion). Ring och boka 073 072 85 38

Amiralsgatan 5121437 Malmö

Välkommen till Sukothai Traditionell Thailändsk massage. Vi öppnade i Malmö 2000 och är den mest erfarna massagesalongen i Sverige på thaimassage. Endast seriös massage.

Vårgatan 221218 Malmö

5 (2)

Vi på Aiyara Thai Wellness i Malmö hjälper dig på vägen mot ett hälsosammare liv. Hos oss kan du med garanti förvänta dig en underbar och professionell behandling, vilken du än väljer. Vi erbjuder flera olika typer av massage. Ett trevligt bemötande är också en självklarhet. Vi håller till i en lugn och behaglig miljö där din avslappning är av största vikt. Tanken är att du ska kunna koppla bort vardagens bekymmer och bara tänka på dig själv. Det är du värd!Välkommen till Aiyara Thai Wellness

Andra Avenyen 528131 Hässleholm

Vi anpassar alla behandlingar efter dina önskemål eller specifika besvär. Det är du som bestämmer om du vill ha en mer djupgående behandlande massage eller en mer avslappnande massage för att lösa upp muskelspänningar och öka blodcirkulationen. Hjärtligt Välkommen!

Svartbäcksgatan 37B75316 Uppsala

Laserbehandlingar som verkligen hjälper. Vår behandling har hjälpt tusentals patienter. Uppsala Laser & Massage erbjuder massage-och laserbehandlingar som friskvård åt privatpersoner, idrottsföreningar och företag i Uppsalaregionen. Allt från lätt avslappnande massage till hård idrottsmassage utförs liksom triggerpunktsbehandling, rehabilitering och behandling av idrottsskador och smärttillstånd. Vi ger kunden ergonomiska råd och information om olika stretchtekniker.

Vildapelvägen 1829472 Sölvesborg

Jag som driver JILA 4 goodlife heter Jill Lagerqvist och är diplomerad massör i svensk klassisk massage och SPA-terapeut Jag är också ansiktszon- och Japansk Liftingterapeut - originalmetoderna från Lone Sorensen, Köpenhamn.Jag erbjuder resultatinriktade behandlingar för ansikte och kropp med Face & Body Beauty E multimaskin - Lipo/dermamassage för kroppen och Diamantslipning för ansikte.

Karpvägen 2918130 Lidingö

5 (4)

Har du trötta, spända eller ömma muskler? Vi erbjuder behandlingar för avspändhet och ökat välbefinnande. När muskelspänningarna släpper kan blodcirkulationen flöda fritt igen och fördela syre och näring till alla muskelceller. Förutom rejäl klassisk massage såsom idrottsmassage, triggerpunktsbehandling, gravidmassage och avslappnings- avstressningsmassage erbjuder vi också en balanserande Regndroppsteknik med terapeutiska eteriska oljor. #nl#

Brynolfsgatan 1A41265 Göteborg

Massagebehandling i centrala göteborg.Nu kan du ta en välförtjänt paus och ladda batterierna under din shopppingrunda i centrum, eller varför inte boka en massage och ladda batterierna på din tjänsteresa. Vår lokal ligger på gångavstånd från många hotell och nära resturanger, pubar och Cafeér.Du kan duscha före och efter efter behandlingen om du önska

Brynolfsgatan 1A41265 Göteborg

4 (1)

Massagebehandling i centrala göteborg.Nu kan du ta en välförtjänt paus och ladda batterierna under din shopppingrunda i centrum, eller varför inte boka en massage och ladda batterierna på din tjänsteresa. Vår lokal ligger på gångavstånd från många hotell och nära resturanger, pubar och Cafeér.Du kan duscha före och efter efter behandlingen om du önska

Södra Storgatan 2625223 Helsingborg

Hej, jag heter Thidarat men uttalas Thidalla och jag driver Thidallas Thaimassage på Södra Storgatan 26 i Helsingborg. Jag är diplomerad massör, och utför Thai, oljemassage, och även bröstmassage för kvinnor med bröstimplantat. Snart kommer Ifraröd bastu, som kan kombineras med massage.

Storgatan 1224130 Eslöv

Varmt välkommen till SP Thaimassage - ditt personliga tillflyktsort mitt i stadens hjärta. Bara ett stenkast från tågstationen, i ett harmoniskt rum fyllt med lugn musik, bjuder vi in dig att uppleva en mängd olika massagebehandlingar. Med eller utan olja, våra terapeuter anpassar varje session efter dina unika behov. Hos SP Thaimassage tar vi hand om dig från stund du kliver in, till den stund du lämnar oss - förnyad, återställd och djupt avslappnad.

Bankgatan 4A23531 Vellinge

Vi hälsar dig varmt välkommen till våra meditations- och yogagrupper, kurser och ayurvedisk hälso- och livsstilsrådgivning, föredrag och inte minst helande och avstressande behandlingar hos husets duktiga terapeuter. Här kan du upptäcka sidor av dig själv som du knappt kunnat föreställa dig. Få nya idéer till att blomstra och lägg uttjänta mönster och beteenden bakom dig. Vi är en mötesplats för öppna sinnen och hjärtan, och helt utan anknytning till vare sig religion eller gurus.

Tempelgatan 3D43130 Mölndal

300KR FÖR 30Min!MASSAGE PÅ FÖRETAGET??Medicinsk Laserbehandling för smärtfri behandling utav problemområden och triggerpunkter samt mycket mer, hör gärna av Er för mer information och hjälp med Värk, Problemområden, Axelvärk, Ryggvärk mm.Klassisk massage passar dig:som vill förebygga problem eller vill ha en avslappnande massage som också gör mycket nytta!Ligger Centralt i Mölndal och finns i samma lokal som Ana´s Hair & Beauty.VÄLKOMMEN!

Tågagatan 7825443 Helsingborg

Hej, välkommen in till mig!Jag utför cryo-beandlingar (fettfrysning, cellulitbehandning, uppstramning) i Helsingborg.Jag erbjuder även klassisk svensk massage.

Elmblads Väg 3230256 Halmstad

Hela Dig finns i Halmstad sedan 2008. Grunden är ett holistiskt synsätt på dig som kund. Jag använder mig av olika metoder för att hjälpa dig, Hela Dig.Det är massage, healing och ortobionomi. Dessa kan med fördel kombineras för att uppnå ett bra resultat. Du är varmt välkommen att komma och prova.

Industrigatan 1046238 Vänersborg

Blixthälsa har funnits sedan 1995 och startades av Annika Blixt, då nyutexaminerad hälsovetare vid Hälsohögskolan i Vänersborg. Idag finns Blixthälsa beläget i aktivitetshuset Fregatten på Vassbotten i Vänersborg. Vi erbjuder tjänster och utbud inom hälsa och friskvård, som bygger på att tillvarata människors egna resurser. Skapa ett personligt och engagerat möte för att stärka utveckling och förändring samt öka hälsomedvetandet.

Göteborgsvägen 6444557 Surte

Att behandla kroppen med massage är en uråldrig tradition som lever kvar än idag. Studier visar på att massage är en effektiv behandlingsmetod för att behandla värk men även för avslappning.

Kornvägen 677634 Hedemora

Jag är Diplomerad Massör i Finsk klassisk massage.Hel- och halvkroppsmassage , Ryggmassage och olika Spa- massage, Heta Stenar, Fibromyalgi, Arom/Chokladmassage. Har även Fot o benmassage.Har lokal med Massagebutik, försäljning av massage- och hudvårdsprodukter. Har hård massage och lagom massage för avkoppling. Massage mot mycket värk och stress.Beställningar på sms, mobil, messenger eller , till min e-post. kontakt : www.massagen5.webnode.se

Östra kyrkogatan 3061133 Nyköping

SannYoga är mer än yoga - här finns något för alla. Alla åldrar, alla kroppstyper, alla tidpunkter i livet och alla olika rörelseförmågor.Tveka inte att ta kontakt med oss! Vi tar emot dig med öppna armar och en ödmjuk inställning till att vi alla är olika och har olika behov.Vi på SannYoga ser fram emot att ta hand om Dig!

Bruksgatan 8A63217 Eskilstuna

Magnolia massage är ett familjeföretag där varje kund kan känna sig bekvämt. Kvalité är vår högsta prioritet.Vår lokal som vi hela familjen hjälptes åt att renovera ligger centralt i Eskilstuna intill Rademachersmedjorna.Vi gjorde vårt bästa för att skapa en trivsam och lugn miljö som ska förstärka avslappningen under massagen.Papawadee som är massören är fullt vaccinerad och följer folkhälsomyndighetens anvisningar.Välkommen!