Om OKQ8

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Äger du företaget?

Zmarta

Företagslån

Ansök om lån upp till 5 miljoner kronor

Ans&oring;k om lån upp till 5 miljoner kronor

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

OKQ8, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

OK Detaljhandel AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

07.11.1930

Org.nr:

5560294588

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

2000000

Omsättn.intervall

5000000 - 9999999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

47300 Specialiserad detaljhandel med drivmedel, 47112 Livsmedelshandel med brett sortiment, ej varuhus eller stormarknad, 77110 Uthyrning och leasing av personbilar och lätta motorfordon, 45320 Detaljhandel med reservdelar och tillbehör till motorfordon utom motorcyklar, 56100 Detaljhandel med reservdelar och tillbehör till motorfordon utom motorcyklar

Exekutiva befattningar/Administration

Visar 4 av 12

Omdömen om OKQ8

Anonym användare

mer än ett år sedan

Köper alltid bensin här, för att jag tycker att butiken är så mysig. Trevlig personal oxå

Lotta

mer än ett år sedan

Jag åker nästan alltid hit när jag ska tanka, trots att det är en liten butik och man kan hitta billigare bensin hos andra. Alltid, alltid blir man väldigt bra bemött oftast får man höra "ha en trevlig kväll" eller liknande. Jag hade problem med att få in luft i ena däcken då kom personalen ut på en gång och hjälpte till. Kommer man precis vid stängning så hjälper dem en iaf. Ända som kan vara lite dåligt är att det kan vara lite trångt vid pumparna och att tvättsvampen/pinnen som man gör rent rutorna med brukar oftast vara i sämre skick. Ett kanon ställe, chefen måste vara stolt över sin personal.