Om Ocean Shop / Karsjö Miljöprodukter HB

Vi säljer miljöanpassade rengöringsprodukter främst av märket Ocean. Främst inom kategorierna tvätt, disk, städ och hygien. Vi har också fullt sortiment av hygienpapper från Tork. Vi levererar över hela landet till både privatpersoner och företag. Vi erbjuder hemleverans till alla kunder. Vi har en stor kundstock i Göteborg med omnejd, där levererar vi själva med egna bilar. I övriga landet skickar vi varorna med DB Schenker alt. DHL. Då kan man välja mellan hemleverans och hämta hos paketombud.

Välkommen till Oceanshops rena värld!

Miljövänliga produkter med enastående rengöringsförmåga En renare värld är något vi alla strävar efter. En del produker finns även helt parfymfria. De är högkoncentrerade med låga doseringar som följd, vilket innebär betydligt mindre transporter. Positivt för både människa och miljö! Tvättmedlet dubbeldryg är världens första klimatneutrala tvättmedel, märkt med Ecolabel. Fabriken ligger i Vadstena som även den är klimatneutral. När du beställer produkter från oss kan vi alltid erbjuda hemleverans. I vår webshop handlar du enkelt alla de produkter du behöver. Vi levererar dem sedan hem till din dörr och du slipper bära tunga flaskor och förpackningar. Med Oceans produkter har du tagit steget mot en renare framtid. Välkommen med din beställning!

Tvätt

Redan i slutet av 1970-talet, när det första Ocean tvättmedlet såg dagens ljus fanns miljötänkandet med i bilden. Låg dosering (1/2 dl) var en innovation, då standard doseringen var 3 dl/tvätt. Sedan dess har Ocean tvättmedel ständigt utvecklats.

Bäst i test vid 5 tillfällen, varav 2 toppresultat med ensam 5:a i betyg, är framgångar i Konsumentverkets tester. Idag finns bland annat "världens drygaste" tvättmedel, dosering från 25 ml/tvätt. Det "Klimatneutrala" Ocean Dubbeldryg. Givetvis finns den beprövade Bastvätt kvar. Båda sorter finns naturligtvis även helt oparfymerade, de är då godkända av Astma & Allergi förbundet.

Städ

Städ/Rengöringsmedel:

I denna produktgrupp hittas allt från WC rent till fönsterputs. Dryga produkter för skonsam och effektiv rengöring. Alla produkter har högsta miljöstatus och är utan onödiga tillsatser.

Oceans rengöringsprodukter har en utomordentlig rengöringsförmåga, är dryga och ekonomiska samt påverkar miljön så lite som möjligt.

Städutrustning:

I denna grupp ingår allt från diskborstar och slaskskrapor till moppar och kompletta städvagnar. Allt som behövs för städning i hemmet eller lokalvården på den stora eller lilla arbetsplatsen. Samma sak här, saknar du något, fråga oss, vi löser det.

Disk

Här finns det mesta som behövs för att få disken skinande ren; handdisk, maskindisk, spolglans och avkalkningsmedel. Maskindiskpulver och maskindisktabletter som skonar dekoren och är ofarliga för barn därför att det inte är frätande.

Oceans diskprodukter är välbeprövade. God effektivitet i kombination med högt miljötänkande. Praktiska disktabletter som är fosfatfria och lämpliga även för dem med egen brunn.

Hudåterfettande ämnen gör att inte händerna torkar ur vid diskningen.

Hygien

Produkter som är skonsamma mot hud och hår.

Ocean hygien består av vårdande och återuppbyggande produkter med ämnen som ger hud och hår och hud liv, lyster och en sammetslen yta.

Ocean Shop / Karsjö Miljöprodukter HBs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Ocean Shop / Karsjö Miljöprodukter HB Rengöringsprodukter, Kungsbacka - 1
  • Ocean Shop / Karsjö Miljöprodukter HB Rengöringsprodukter, Kungsbacka - 2
  • Ocean Shop / Karsjö Miljöprodukter HB Rengöringsprodukter, Kungsbacka - 3
  • Ocean Shop / Karsjö Miljöprodukter HB Rengöringsprodukter, Kungsbacka - 4
  • Ocean Shop / Karsjö Miljöprodukter HB Rengöringsprodukter, Kungsbacka - 5

Ocean Shop / Karsjö Miljöprodukter HB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Karsjö Miljöprodukter Handelsbolag

Bolagsform

Handelsbolag

Datum för upprättande

06.10.1993

Org.nr:

9168512771

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

0

Omsättn.intervall

1500 - 2999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

47789 Övrig specialiserad butikshandel

Exekutiva befattningar/Administration

Bolagsman

Karin Maria Lundberg

Bolagsman

Sten Lennart Ingemar Lundberg

Finansiell information

Omsättning

-

Vinstmarginal

-

Anställda

0

Sökord

RengöringsprodukterEkologiska rengöringsprodukter för badrummetHållbara alternativ för köket och matlagningEkovänliga städprodukter för hemmetrengöring för känsliga ytorEkologiska tvättprodukterToalettpapperNaturliga hygienprodukterEkologiska diskprodukterstädHållbara rengöringsprodukter för träytorTork hållbart toalettpapperfläckborttagareEkovänliga hygienproduktertvålduschcremeMiljövänligt diskmedel och tvättmedelMiljövänliga rengöringsprodukterTork toalettpapperTork återvinningsbara pappersprodukterEkoprodukterallergivänligt tvättmedelRengöring med naturliga ingrediensermaskindiskmedelköksrentmjukmedelantibakterielltEkologiska städprodukterHushållsrengöring med omtanke om planetenEkologisk rengöring utan kemikalierEkologiskt tvättmedelHållbara alternativ för hushållsrengöringHållbar städningHållbar rengöringMiljövänligt diskmedelOcean tvättmedelMiljövänliga pappersprodukter för toalett och badrumEkovänliga hygienprodukter för hela hemmetEkologiskt diskmedelHushållspapper från TorkNaturliga hygienprodukter för köketfönsterputsNaturliga rengöringslösningar för golvHemleverans av toapapperNaturliga diskprodukter för badrummet och köketHållbara hygienprodukter för köket och badrummetHemleverans av miljöprodukterMiljövänlig tvätt och rengöringTork återvinningsbart toalettpapperTork hållbara pappersprodukterNaturliga diskprodukter för hemmetsåpagrovrentNaturliga rengöringslösningar för metallEkologiska alternativMiljövänliga tvättmedelMiljövänliga städprodukter för badrummetEkovänligt toalettpapperNaturliga rengöringslösningar för badrummetHushållsrengöring med omtanke om miljönEkologiska rengöringsprodukter för köketHemleverans av diskmedelMiljövänliga rengöringsmedelkalkbortMiljövänlig diskmedel för känsliga ytorTork ekologiska pappersprodukterhanddiskmedelTork ekologiska hushållspapperekologiska rengöringsmedelpapperrengöringHållbara rengöringslösningar för hela hemmetwcrentHållbara alternativ för köket och städningdiskmedeltvättmedelNaturliga tvättprodukter för golvMiljömärktNaturliga rengöringslösningarEkologisk rengöring för hela hemmetTork ekologiska toalettpapperrengöring med omtanke om hälsaHemleverans av papperAllergitestat tvättmedelHållbara diskprodukter för fönsterMiljövänlig diskmedel för badrum och toalettEkovänliga städprodukter för badrum och toaletttvålcremeBiologiskt nedbrytbara rengöringsmedelHållbara hygienprodukterMiljövänliga städprodukter för känsliga ytorHållbara diskprodukter för känsliga ytorRengöring utan kemikalierHållbara diskprodukterHemleverans av tvättmedelrengöring med hälsosamma valrengöring för träytorEkologiskt tvättmedel och rengöringsprodukterMiljövänliga hygienprodukter för badrummetEkologiska städprodukter för köketNaturliga rengöringsprodukter för fönster

Möjliga telefonnummerformat

030068930003-006 893 00030-068 93 000300-68 93 00030-0689300