Om O'Learys

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att det är gratis att fylla i din företagsinformation på Eniro?

Zmarta

Företagslån

Ansök om lån upp till 5 miljoner kronor

Ans&oring;k om lån upp till 5 miljoner kronor

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

O'Learys, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Idrottsbaren i Vällingby AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

24.01.2006

Org.nr:

5566972989

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

10000 - 19999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

56100 Restaurangverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

reviews aboutName

L

Lindsey Kavanagh

moreThanAYearAgo

Bland de sämre restaurangerna jag varit på. Slog oss ner och fick beställa dryck på en gång. 10min gick, ingenting, 20min, ingenting, trots att vi satt precis vid barnen och sökte konstant servitörernas uppmärksamhet. Efter en halvtimme gick jag fram till baren, beställde både mat och dryck. Tog ytterligare en påminnelse från oss innan vi fick dryck, samt att matbstllningen blivit fel för alla tre gäster. De bad inte om ursäkt och nekade någon form av kompensation då jag bad om det, inte heller var det särskilt mycket gäster så de satt hårt i skiten, utan bara ouppmärksamma och inte hade en bra dag på jobbet.
Tyvärr, ingen bra upplevelse...

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

O´learys är alltid bra och likaså det i vällingby. Stort fint och bra mat.

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

tycker faktiskt att olearys i vällingby är en av dom bättre restaurangerna i denna kjedja.. Rent överallt. bra service... Alltid bra stämning.. Personalen är super trevliga..

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Bra mat och bra sport.

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

O'learys har riktigt god, vällagad mat och en skön stil på restaurangen. Personalen är trevlig och man får bra service.

Solstråle

moreThanAYearAgo

Ett sällskap på åtta personer (förbokat) beställde in dryck, förrätt och mat vid olika tillfällen. Den "siste" av oss fick vänta 45 min från det att han beställt sin hamburgare, trots att han påmint två gånger.
När vi skulle betala fick vi vänta 30 min, innan de sa att de kunde ta betalt vid kassan.
Annars okej service.

Anna

moreThanAYearAgo

När jag besökte restaurangen för några månader sedan var det mycket gott. Beställde in en smårätt, någon slags tortilla tror jag, och det var som sagt gott, till ett bra pris. Men nu?
Det jag försökte äta i dag var kanske ett av det mest oätliga jag fått in på en restaurang någonsin.
Beskrivningen i menyn lät trevlig om än något dyr (189 kr) då jag även nu var ute efter något "lätt" men det jag fick in var inbakade grovhuggna, okryddade kyckling- och köttbitar under ett ENORMT, för att underdriva, berg av en smaklös (kemikaliesprängfylld?) "ostsås" - äckligt!!!
Till detta en tesked guacamole och en tesked gräddfil. Det var dessa teskedar jag åt mig mätt på, för det övriga på tallriken var oätligt såvida man inte svälter.
Personalen: mkt unga, rappa tjejer som jobbar på och är duktiga. Men varför jobbar inga killar eller anställda över 20 på denna restaurang?

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Vi bokade bord i god tid (2 veckor i förväg) för att se den allsvenska premiären. Väl där får vi in maten väldigt snabbt, efter ca 15 min. Hinner knappt äta klart huvudrätten innan vi får reda på att vi inte längre har något bord. Ingen chans att beställa mer dricka eller efterrätt. Vi blir förpassade till baren för att några andra kunder var tydligen viktigare. Gick hem med en mycket tråkig känsla!

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Lite dyrt kanske för studenter när det kommer till dricka och mat .. Men annars ett mysigt ställe där man kan bowla och umgås med vänner

Mikael S

moreThanAYearAgo

Bra mat kombinerat med sport och dryck, med en bra nivå på servicen och trevlig personal!

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Har varit där en gång, dock bara för att äta. Men maten var super god och det var bra service! så jag finner inget att klaga på :)

av S.o.S

moreThanAYearAgo

Trevlig service, god mat,bra pris
Helt ok som alt till restaurang i stan
Rekommenderas