Om Nymans Ur 1851 - Officiell Rolex-Återförsäljare

Nymans Ur 1851 är stolt över att tillhöra det världsomspännande nätverket av officiella Rolex-återförsäljare, som får lov att sälja och utföra service på Rolex-klockor.

Nymans Ur 1851 - Officiell Rolex-Återförsäljare, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

-

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

reviews aboutName

Mikael Bergström

moreThanAYearAgo

Dålig service och lurar sina kunder. Jag kommer aldrig mera att köpa en klocka ifrån dem.

Anders Forsberg

moreThanAYearAgo

Nymans skickade min Tudor från 1988 (quartz verk) till Rolex fabriken i Schweiz för service. Som sedan återkom med besked att både boett och urverk var i uselt skick. Mycket märkligt eftersom jag senare fått omdöme från annan leverantör som tyckte att klockan var i mycket fint skick!!!

Jag försökte maila Rolex fakbriken, men de har ingen epost adress exponerad, uppenbarligen vill de inte ha någon direkt kundkontakt. Antagligen många bittra kunder som försökt klaga på produktern. Det bekräftas också av andra personers omdömen som jag i samband med detta hittade på nätet...

Nymans klarar av att byta batteri, men i övrigt verkar de alltid skicka sina reparationer/service till de olika tillverkarna.

Dåligt av Nymans och uselt av Rolex!!!

Muris Zecic

moreThanAYearAgo

Min rolex submariner halv guld är servad hos dem för 1 år sen sedan start har klockan gått lite fel tappat lite tid kontaktat den dem har bara hänvisat att den kommer ställa in sig själv med tiden nu när jag äntligen fått lämna in klockan för garanti så säger tjejen i kassan har du saboterat klockan? Och missköt den Vem saboterar och missköter en klocka för 120tusen kronor? Dessutom måste jag vänta 2 veckor på ett test och ytligare 6 veckor om dem hittar fel på den? Klockan stannar och går cirka 20 minuter för sakta men vid service tog dem gärna betalt 7500kr med nöje för att sabotera klockan som var bättre och gick mera precis innan deras service nu går det inte nå dem alls per telefon för att få lite svar på vad som igentligen händer med den?

Malin

moreThanAYearAgo

Från början trodde jag att personalen skulle vara snorkiga och ha uppåtnäsor (vilket de ofta har i den här typen av affärer), men när jag klev in möttes jag av ett varm välkomnande och supertrevlig personal. Blev bjuden på kaffe medans jag valde ut klockan min mor skulle få i 70-års present! Nästa gång blir det min tur och ser fram emot att få komma tillbaks och prova en massa klockor på Nymans och få hjälp av deras vänliga personal. Mycket nöjd!

RJ

moreThanAYearAgo

Det verkar bara finnas en Rolex butik i Sverige som har ett bra sortiment att sedan service är guld försämrar inget

The Dude

moreThanAYearAgo

Mycket kunnig personal och vänligt bemötande.
Köpte en Rolex Deepsea hos Nymans, världens coolaste ur!

Rickard

moreThanAYearAgo

Bästa varumärkena och bra service!

Malin

moreThanAYearAgo

Jag har aldrig någonstans blivit så bra omhändertagen som hos Nymans. De verkligen lyssnar

Urban Ekelund

moreThanAYearAgo

Inte bara Sveriges sämsta klockaffär, antagligen Sveriges sämsta butik alla kategorier. Total avsaknad av service och sjukt långa leveranstider. Är sällan den som hetsar upp mig men i det här fallet vill jag verkligen varna alla som tänker tanken att besöka. Sämst!

Susanne Wilhelmsson

moreThanAYearAgo

Lämnade in min Cartier klocka i Stockholm för att få en service, det tog nästa 3 månader att få tillbaka den!! När jag äntligen får tillbaka klockan var visarna sönder! Har fått ett väldigt dåligt bemötande av Nymans Ur 1851!

Dag Sunesson

moreThanAYearAgo

Var på Nymans ur i Västerås med en Breitling som skulle renoveras. En snorkig osnuten urmakare började upprepa sig som en gammsl gramofon om urverk. Renoveringen lyckades han mer förstöra klockan. Detta var för ett par år sedan som det hände. Träffade den snorkiga urmakaren på stan i vintras. Nu kräver han respekt av mig. Vilkensopig personal.
Jag ksnske inte platsar som kund på Nymand ur. Jag har inga svarta pengar eller ärkriminell.

responseFromCompany

Hej Dag,
Vi är mycket ledsna över att du inte är nöjd med den reparation som vi utfört och inte heller med vårt bemötande. Vi har Sveriges största och modernaste serviceverkstad med över 10 urmakare, varav några som specifikt specialiserat sig på att reparera just Breitling klockor. Vi erbjuder 2 års garanti på alla reparationer vi utför, så om något vi gjort inte varit tillfreds eller du inte är nöjd över så hoppas vi att du kommer in till oss igen så att vi kan åtgärda problemet. Vi har en strikt policy att alla kunder som kommer in till oss ska bemötas med samma höga servicenivå och vänlig personal. Att så inte varit fallet denna gång är för oss inte acceptabelt och du är välkommen att kontakta oss för att reda ut varför eller vem som bemött dig på det sätt du beskriver.

Mvh,
AB Nymans Ur 1851

Greger

moreThanAYearAgo

Lämnade in två Rolex på helservice samt byte av vissa yttre delar som var slitna, ville också få i en ny urtavla och nya visare på det ena uret. Dock fick jag inte tillbaka varken orginalvisarna eller orginaltavlan som var sk vintagedelar i oskadat orginalskick!

Vart delarna tagit vägen kunde de inte svara på men det är ju inte svårt att gissa då dessa delar är mycket åtråvärda bland samlare av vintage Rolex, framförallt orginaltavlan. Detta vet varenda kotte som har lite intresse eller jobbar i branschen.

Har fortfarande efter ca 8 år inte fått kompensation på något sätt.

Mycket illa skött av ett så anrikt och känt företag.

Chamoun Kourie

moreThanAYearAgo

Bra bemötande och kunnig personal. köpte 2 klockor och de bjöd på skumpa ;)

Tissotkund

moreThanAYearAgo

Wow vilka klockor!

Carl

moreThanAYearAgo

Med fantastiskt kunnig personal och duktiga urmakare i butiken, och inte tal om ett bra utbud tycker jag att Nymans Ur utklassar övriga klockbutiker i Sverige! Bästa klockbutiken helt enkelt.