Om Nyckelvikens Herrgård

Välkommen till Nyckelvikens Herrgård!Bröllop , Konferenser, Festvåning , Cafe, Festlokal uthyrningTrädgård och Djur i en 1700-talsmiljö 20 min från Stockholm city

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Nyckelvikens Herrgård Festlokal, samlingslokal, Nacka - 1
  • Nyckelvikens Herrgård Festlokal, samlingslokal, Nacka - 2
  • Nyckelvikens Herrgård Festlokal, samlingslokal, Nacka - 3

Nyckelvikens Herrgård, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnNyckelvikens Herrgård AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande26.08.1985
Org.nr:5562632207
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch56100 Restaurangverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Rosemarie Birgitta BergåseVerkställande direktör
Anders Michael BergåseVice verkställande direktör
Anders Michael BergåseLedamot
Rosemarie Birgitta BergåseSuppleant
Dag Jonas OlssonRevisor

Omdömen om Nyckelvikens Herrgård

jenny

mer än ett år sedan

Tyvärr har jag upplevt detsamma de 3 ggr jag besökt denna vackra gård. Okunnig oengagerad personal. Maten värmdes, tror jag i micron. Serverades sval. Dyrt var det också. Vacker miljö men matsäck tar vi med nästa gång. Nu har vi gett det 3 försök.

Margareta

mer än ett år sedan

Under sommaren 2012 har vi roat oss med att besöka flera vackra platser i Stockholmstrakten där det finns café-och lunchservering. Nyckel-vikens Herrgård lockade oss en tisdag i juli då vi hade besök av släktingar från Dalarna. Vi parkerade bilen och promenerade den otroligt vackra vägen ner mot gården och njöt i fulla drag av den underbara naturen, byggnaderna, växthusen och bryggan. När det så blev dags för att slå sig ner i trädgården för lite lunch infann sig ett stort missnöje. Personalen i kassan var särdeles oengagerad och rent ut sagt otrevlig mot gästerna. Vid frågan om det fanns flera kalla öl, då det var slut i kylen, blev svaret kort och gott "nej" och vid undran om var kaffet fanns svarades "om hörnet" på ett mycket otrevligt sätt. Väl ute i trädgården var borden fulla med oinplockad disk med matrester som fåglarna mumsade på. Inga askoppar utan fullt med fimpar på backen. Kort sagt, humöret sjönk till noll. Väldigt tråkig upplevelse som troligen leder till att vi inte vill återvända!

marika

mer än ett år sedan

Var där på julbord i helgen och det var ett att av de bästa julborden jag varit med om. man tog färja från nybroviken och sedan fick vi en liten presentation om gården och de hade en trubadur som gick runt och spelade. Bra mat och lagom mycket. kommer igen nästa år!

Snickarn!

mer än ett år sedan

Besökte nyckelvikens herrgård i slutet av juli 2012 för att titta på djuren och sen äta en lunch.
Det fanns två saker att välja på lunchmenyn, paj och rostbiff. Pajen var slut fick vi veta av den oerhört sura och oengagerade personalen. Maten var på sin höjd ätbar men kändes som halvfabrikat. I matsalen var det fullt med gammal disk.
Den vackra miljön förstörs tyvärr av den dåliga personalen, kvalitén på maten och priserna på den undermåliga maten. Att kaffe inte ingår i en lunch för 115 kr rätt märkligt.
Synd på

Jenny

mer än ett år sedan

Vi kom precis när de öppnade, kl. 11 en söndag. Måltidsdrycken var slut, ketchupen var slut, grädden till pankakorna var slut... ändå stog detta på menyn. De kunde inte svara på vad saker och ting innehöll, för de hade slängt kartongerna. Min allergiska som fick äta mackaroner. Min vänninas barn åt mackaroner med mickrotinade köttbullar som var frysta i mitten, för detta + dricka då eftersom måltidsdrycken var slut kostade 180:- Inte okej.

Svar från företaget

Hej Jenny! Jag beklagar stort att du fått sådan dålig service av oss på Nyckelviken. Detta är en sen ursäkt ser jag av datumet, och jag ber om ursäkt för förseningen, men jag har inte sett ditt omdöme förrän nyligen.

En av de mest grundläggande sakerna som personalen ska ha kunskap om är vilka allergener som finns i de livsmedel vi använder. Någon som är kraftigt allergisk mot nötter måste givetvis få veta vilka av våra livsmedel denne kan äta, samma sak med laktos, gluten och så vidare. Det är ett grundkrav av miljö- och hälsoinspektionen att åtminstone ansvarig kan svara på dessa frågor. Att vi inte kunnat delge den informationen är inte godtagbart, och jag ber verkligen om ursäkt för det. Så ska det inte vara.

Jag är caféansvarig på Nyckelvikens Herrgård, och mitt mål har alltid varit bästa möjliga service och utbud. Har jag en missnöjd kund, så har jag misslyckats med mitt arbete.

Under försommaren förra året genomgick vi flera stora förändringar och personaländringar, vilket ledde till att kapaciteten inte låg på max. Vi hade många nya som aldrig hade jobbat i ett café förut.

Under Maj och Juni förra året var det vissa helger då jag var ledig. Den personal som då arbetade istället för mig var tyvärr inte tillräckligt kunnig och kommunikativ för att kunna hantera den ofta stressiga situation som uppstår på caféer och restauranger under högsäsong. Vad som skedde då var att saker tog slut, att det blev stökigt och att servicen inte låg på topp.

När jag själv arbetade, i rollen som arbetsledare, med de i personalen som andra dagar ersatte mig, flöt arbetet på bra. Därför förstod jag inte förrän ganska lång tid i efterhand hur rörigt det ofta blev när jag inte var där.

Vi har nu omorganiserat och tagit in mer kompetent personal, en festvåningskock att se efter kökssortimentet och ändrat i logistiken för att minska köerna mm.

Jag hoppas innerligt att du är beredd att ge oss en ny chans att visa det bästa Nyckelviken har att erbjuda.

Om du kommer förbi bjuder jag givetvis på lunch, kaffe och kaka.

Jag hoppas du har en fortsatt trevlig vecka!

Mvh

Lovisa Bergdahl
Cafeansvarig på Nyckelvikens Herrgård