Om Nybrons Trafikskola AB

Nybrons Trafikskola - Din trafikskola i Uppsala - vi har funnits sedan 1995 och du hittar oss i Kanikenhuset på Västra Ågatan 16, centralt i Uppsala.Vi erbjuder utbildning för AM - moped, personbil, automat och manuellt växlad bil, handledarutbildning samt riskettan. Hos oss kan du ta körkortet i den takt som passar dig, allt ifrån lektion en gång i vecka till en intensivkurs.Du får en individanpassad utbildning med hög kvalitet som hjälper dig att bli en säker förare. Vi är anslutna till STR.

Körkortstillstånd

För att få börja övningsköra behöver du ett körkortstillstånd. För dig som vill övningsköra hemma gäller att den du övningskör med måste ansöka om handledarskap. Både handledare och elev måste ha en giltig introduktionsutbildning.. Ansökan om körkortstillstånd gör du enklast med e-legitimation direkt på Transportstyrelsen. Du måste komplettera din ansökan med ett synintyg. Synintyget får inte vara utfärdat tidigare än två månader före ansökan. Många optiker är anslutna till en e-tjänst och då behöver du inte skicka in synintyget per post.

Innan Transportstyrelsen kan börja pröva din ansökan om körkortstillstånd måste

- ditt synintyg ha skickats in till Transportstyrelsen och

Ett körkortstillstånd är giltigt i fem år. Giltighetstiden kan inte förlängas.

Boka körlektioner

Efterfrågan på körlektioner varierar kraftigt under året, ibland kan det vara svårt att få köra så ofta man vill. Det är därför önskvärt att du bokar in dina körlektioner i god tid, ha gärna 4-5 veckors framförhållning. All bokning sker via receptionen eller på elevcentralen.

Inloggningsuppgifter till elevcentralen får du när du skriver in dig hos oss. Detta gör du på plats i receptionen, via telefon eller mail. Köper du ett paket i vår e-handel får du inloggningsuppgifter via mail när köpet är genomfört.

Du ansvarar själv för att du inte kör fler lektioner än du har betalt för, detta gäller särskilt vid paketköp. Är du osäker på ditt saldo, titta på elevcentralen eller kontakta kontoret. Vår målsättning är att du i möjligaste mån ska få träffa samma trafiklärare under din utbildning men vid tex. semester och sjukdom kan du bli ombokad till någon annan lärare.

När du kommer till oss första gången så går du till vår reception på Västra Ågatan 16 (Kanikenhuset) vi ligger i korridor 3 på entréplan. Om receptionen är stängd så möter du läraren på plan 2/garage.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Nybrons Trafikskola AB Trafikskola, Uppsala - 1
  • Nybrons Trafikskola AB Trafikskola, Uppsala - 2
  • Nybrons Trafikskola AB Trafikskola, Uppsala - 3
  • Nybrons Trafikskola AB Trafikskola, Uppsala - 4
  • Nybrons Trafikskola AB Trafikskola, Uppsala - 5

Nybrons Trafikskola AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnNybrons Trafikskola Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande09.12.1994
Org.nr:5565009205
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall3000 - 4999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch85530 Trafikskoleverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Monica Ulrika SöderbomOrdförande
Monica Ulrika SöderbomLedamot
Jonas Olof JansénLedamot
Bengt Roger SöderbomSuppleant
Stina Sara Noemy LångströmSuppleant
Kirsi Marjut Kinanen JanssonRevisor

Omdömen om Nybrons Trafikskola AB

Emma

mer än ett år sedan

Pedagogiskt, väl utnyttjande av tiden. Bra feedback och otroligt trevliga lärare. Jag klarade mitt körkort på första försöket och under mina 6 dubbellektioner jobbade vi hela tiden för att jag skulle klara mitt körkort inom den tidsramen.
Jag rekommenderar även Nybrons teorikurs då det gav en djupare förståelse för körkortsteorin.

T

mer än ett år sedan

Jag klarade mitt körkort på första försöket och kunde inte ha haft bättre lärare. Alla på skolan är fantastiska och det enda negativa är att det är svårt att få tider just eftersom de är så populära :)

J

mer än ett år sedan

Nybrons Trafikskola är verkligen världens bästa trafikskola, suverän service i receptionen, lärarna är mycket kunniga. Jag körde med Lill som är jättebra på att förklara enkelt så att man förstår.

A

mer än ett år sedan

Jag och en vän gick på denna trafik skola för ett par år sedan, ingen utav oss var nöjda. Kändes inte alls seriösa utan mer var ute efter att punga en på pengar då vi blev ombedda att ta extremt många körlektioner. Var inte ovanligt att läraren pratade i telefon under körlektionen (den vi hade) Han vi hade var dessutom rätt "grining/arg" utav sig, så istället för att förklara pedagogiskt så blev han skit sur och "skällde" ut en. Vet även flera som instämmer. Vet även en vän som de sa åt att ta runt 10-15 lektioner som klarade uppkörningen dagen efter. Riktigt oseriösa.

Svar från företaget

Hej A
Vi tycker det är jättetråkigt att du upplevt oss så negativt.
Det är synd att du inte berättade tidigare för oss att du var missnöjd,
Vi strävar efter att ha så nöjda kunder som möjligt och i ditt fall har vi tydligen misslyckats
Dina synpunkter är värdefulla och du får mer än gärna höra av dig direkt till oss.
Hälsningar Monica

sebbo85

mer än ett år sedan

Har tagit både MC och billektioner av alla lärarna och de är jättetrevliga och duktiga. Mycket bra information via telefon och i reception. Rekomenderas varmt!

Paulina

mer än ett år sedan

Även om jag misstänker att de är lite väl mycket ute efter att tjäna pengar måste jag ändå säga att de kan sin sak och känns relativt pålitliga. Har nyligen kört upp efter att ha kört på en annan trafikskola där den läraren tvingade mig att lära om saker lärarna på Nybrons hade lärt mig - det visade sig att Nybrons hade rätt och därför rekommenderar jag dem varmt. Den största nackdelen är, förutom att man inte kan internetboka tider, är att de är så populära att det är sjukt svårt att få tider - det är värt att ha i åtanke om man söker en ny körskola.

Läraren Jonas Jansén är förresten verkligen att rekommendera.

Möjliga telefonnummerformat

01812231101-812 23 11018-12 23 110181-223 11