Om Nuts Scandinavia AB

Nuts Scandinavia™ startade som en familjeägd kedja med bagerier i Danmark 2007. Bolaget började arbeta som en importör och distributör av nötter, torkad frukt och bagerivaror 2009. Under 2018 flyttade vårt huvudkontor till Sverige och företaget expanderade vidare genom att börja producera Ekologisk Cashew i varma Tanzania och Ekologisk kokos i soliga Sri Lanka. Under hela tiden har Nuts Scandinavia™ hållit sig till de berömda idealen som är en del av Dansk bagerikultur som kvalitet, snabba leveranser och en kärlek till det vi gör. Bolaget är fortfarande familjeägt tillsammans med ledningsgruppen, vilken garanterar kvaliteten och hållbarheten i allt som vi gör. Genom att vi har stora krävande kunder som producerar ekologiska varor och Raw Food så får vi en stor volym på våra produkter. Det gör att vi kan hålla våra berömda låga priser direkt ut till kund via vår hemsida, utan att tumma på vår höga kvalitet och service. Normalt sett skickar vi det du beställer samma dag om vi fått ordern innan klockan tolv. Vår filosofi är att om något händer så står vi för det och ersätter kunden direkt, antingen med pengarna tillbaka eller med ny vara. Ibland vill vi få tillbaka varan för provtagning och egenkontroll, men då betalar vi naturligtvis frakten.

Under hela tiden har Nuts Scandinavia™ hållit sig till de berömda idealen som är en del av dansk bagerikultur. Dessa idealen innefattar kvalitet, snabba leveranser och en kärlek till det vi gör. Bolaget är fortfarande familjeägt tillsammans med ledningsgruppen, vilket garanterar kvalitet och hållbarhet i allt som vi gör.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Nuts Scandinavia AB Ekologiska livsmedel, Malmö - 1
  • Nuts Scandinavia AB Ekologiska livsmedel, Malmö - 2
  • Nuts Scandinavia AB Ekologiska livsmedel, Malmö - 3
  • Nuts Scandinavia AB Ekologiska livsmedel, Malmö - 4

Nuts Scandinavia AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Nuts Scandinavia Production AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

08.05.2012

Org.nr:

5568925753

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

50000

Omsättn.intervall

1500 - 2999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

46330 Partihandel med mejeriprodukter, ägg, matolja och matfett, 46360 Partihandel med socker, choklad och sockerkonfektyrer, 46370 Partihandel med kaffe, te, kakao och kryddor, 10390 Annan beredning och hållbarhetsbehandling av frukt, bär och grönsaker, 46380 Partihandel med andra livsmedel, bl.a. fisk samt skal- och blötdjur

Exekutiva befattningar/Administration

Ledamot

Oumar Maarouf

Suppleant

Lara Imad Maarouf

Finansiell information

Omsättning

1 381 tkr

Vinstmarginal

0 %

Anställda

1-4