Om Novasol

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Novasol, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnSofistica Förvaltning AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande23.03.1998
Org.nr:5565541249
ArbetsgivaravgiftNej
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall100 - 199
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch46731 Partihandel med virke och andra byggmaterial

Exekutiva befattningar/Administration

Stig William Sigvard NicklassonLedamot
Carola Marjatta Sofia NicklassonSuppleant

Omdömen om Novasol

Marie

mer än ett år sedan

Tack för all hjälp vi fick med vår nyårsbokning. Vår hund är rädd för nyårsraketer och stugan vi hyrde låg lugnt och avskilt och var dessutom jätte mysig.

Jakob

mer än ett år sedan

Hyrde ett radhus genom detta bolag. När vi kom dit var vi tvungna att städa hela huset då det var dammigt och äckligt. Vi fick köpa en ny grill samt kaffebryggare för att dessa var för vidriga och fulla med smuts så att de ej gick att använda. Micron tog ca 1 timme att få ren. Eftersom vi var ute i sista timmen så fanns det inte mycket att välja på utan vi valde att stanna kvar. När vi satt sista kvällen och pratade så valde vi iaf att skicka ett meddelande till Bo i Skåne om allt vi upplevt dåligt. Där la vi också till att smutstvätt låg framme, varor i kylen som hade gått ut för 1.5 år sedan mm. Vi fick till svar att eftersom vi inte hört av oss tidigare så kunde vi inte få någon kompensation för detta ( vi betalade 4800 för en vecka). Jag skulle rekommendera att man hyr privat då denna förmedling ej har någon koll på skiten dom hyr ut och helt skiter i om deras kunder har en bra semester eller inte.