Se på karta
Styrmansgatan 4111454 Stockholm

Notarius Publicus legaliserar handlingar såsom namnteckningar, firmatecknare, fullmakter, inbjudningar, adoptioner, affidavits.

Storgatan 71B90330 Umeå

Länsstyrelsen är en statlig myndighet som finns nära människorna i varje län. Vi är en viktig länk mellan människor och kommuner å ena sidan och regering, riksdag och centrala myndigheter å den andra. Tillsammans gör vi det hållbara möjligt!

Brogatan 943130 Mölndal

Advokatbyrån Suzanne Åstedt har bedrivit juridisk verksamhet i Mölndal sedan 1992, främst inom familjerättens olika områden, men även inom skatterätten som berör privatpersoner och småföretagare. Därutöver lämnar vi även juridisk rådgivning inom allmän juridik.

Frykholmsgatan 8A28131 Hässleholm

Vi är en allmänpraktiserande advokatbyrå med särskild inriktning på affärsjuridik, fastighetsrätt, familjerätt och brottmål. Advokatbyrån har sitt huvudkontor Hässleholm samt ett platskontor i Klippan och bistår såväl privatpersoner som små och medelstora företag.

Rådhusgatan 1354130 Skövde

Notarius Publicus.

Råsundavägen 13416936 Solna

5 (7)

Rätt och Råd är en allmänpraktiserande advokatbyrå, vilket innebär att du kan vända dig till oss med alla de juridiska frågeställningar som du kommer i kontakt med i det vardagliga livet. Det är inte ovanligt att vi biträder klienter både privat och som företagare.

Drottninggatan 1534144 Ljungby

Advokatverksamhet.Biträdande Notarius Publicus i Ljungby.Välkommen!

Rådmansgatan 973330 Sala

Välkommen till Ceders Advokatbyrå, en personlig advokatbyrå med mångårig erfarenhet av privatjuridiska uppdrag och tvister, och med stark lokal förankring – alltid med klienten i fokus.

Strandgatan 223142 Trelleborg

Advokat Johan Sjöström, som även är NOTARIUS PUBLICUS i Trelleborg, har som målsättning att erbjuda sina klienter kvalificerad juridisk rådgivning inom de flera rättsområden. Han har över 30 års erfarenhet av bl. a. brottmål, familjerätt, bodelning och fastighetsrätt och företräder såväl privatpersoner som bolag av alla storlekar. Konceptet för framgång bygger på kunskap, lojalitet och tillgänglighet. Mottagningskontor finns i Trelleborg, Malmö, Landskrona, Helsingborg och Hässleholm.

Borgaregatan 1192131 Lycksele

Välkommen till AdvokatTeamet! AdvokatTeamet har kontor i Lycksele och Byske samt mottagning på flera orter i Västerbotten (Sorsele, Storuman, Vilhelmina, Dorotea och Åsele) och i Norrbotten (Arjeplog och Arvidsjaur). Vi verkar framför allt i Norrland men när så krävs utför vi även uppdrag i andra delar av landet.

Lundbäck93452 Byske

Välkommen till AdvokatTeamet! AdvokatTeamet har kontor i Lycksele och Byske samt mottagning på flera orter i Västerbotten (Sorsele, Storuman, Vilhelmina, Dorotea och Åsele) och i Norrbotten (Arjeplog och Arvidsjaur). Vi verkar framför allt i Norrland men när så krävs utför vi även uppdrag i andra delar av landet.

Storgatan 115172 Södertälje

Välkommen till Advokatfirman Harding och Partner HB. Advokatfirman är verksamma inom ett flertal rättsområden. Huvudområdena är allmän praktik, familjerätt, brottmål, målsägarbiträde, socialrätt samt migrationsrätt, men vi arbetar även med andra juridiska problem som kan uppstå för privatpersoner och mindre företag. Du är välkommen att ringa oss för kostnadsfri rådgivning. Vi ombesörjer rättshjälp och rättsskydd för våra klienter.

Tråddragarleden 5133432 Anderstorp

I samarbete med Advokat Elisabeth Karlsson AB, Kontakta oss för mer infomation, Välkommen!

Östra storgatan 2729334 Olofström

5 (1)

Sedan 1999 har vi på Centrumadvokaterna dedikerat oss till juridiska ärenden för privatpersoner och företag inom flera områden, och gått från en liten advokatbyrå till tre kontor med regionens bästa jurister. Vårt mål är att ge dig rätt, och att vara rätt val, för dig och ditt ärende. Välkommen in till oss.

Junogatan 545142 Uddevalla

Bohusläns Advokatbyrå AB är en modern byrå med uttalade mervärden i form av personligt engagemang och affärsmässigt kunnande. Advokatbyrån har kompetens och erfarenhet från kommuner och näringsliv. Hos oss skapar vi en personlig och kreativ dialog med våra klienter. Vår målsättning är att leverera bästa tänkbara personliga service. #nl#

Allégatan 5444731 Vårgårda

Advokatbyrå med gott rykte och lång erfarenhet. Välkommen att kontakta oss.

Tumba torg 11214730 Tumba

Vi arbetar med bl.a. brottmål, familjerätt och migrationsrätt. Notarius publicus i Botkyrka kommun är, sedan februari 2018, advokat Cafer Uzunel. Notarius Publicus hjälper dig med att bestyrka namnunderskrifter, översättningar, inbjudningar, kopior av pass, m.m. Notarius Publicus utfärdar även apostille på bl.a. dokument från svenska myndigheter.