Om företaget

Norvia kliniken i Solna bedriver alla sort medicinska intyg, vaccinationer, företagshälsovård i Stor- Stockholm. Vår Klinik erbjuder det mesta inom företagshälsovård samt medicinska kontroller. Vi har de mest fördelaktiga...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
08-27 85...
Adress

Armégatan 29

17171 Solna

Senaste årsredovisning

Årsredovisning saknas


Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Norvia Kliniken har valt att inte visa omdömen.

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image

Om oss

Norvia kliniken i Solna bedriver alla sort medicinska intyg, vaccinationer, företagshälsovård i Stor- Stockholm. Vår Klinik erbjuder det mesta inom företagshälsovård samt medicinska kontroller. Vi har de mest fördelaktiga priserna för vaccination, hälsokontroll samt körkortsintyg i Stockholm.

Prisvärd vaccination

Vi utför vaccination och ger reseråd inför din resa efter bedömning av dina tidigare vaccinationer.

Företag kan anlita oss för vaccination på plats.

Läkarintyg & Hälsokontroll

På mottagningen i Solna utför vi även hälsokontroll samt utfärdar vi läkarintyg för körkort, ADHD, Asperger, adoption, dykcertifikat, sjöfolk etc. EKG, spirometri, hörsel- och syntester samt diverse blodprover ingår i vår hälsokontroll.

Testerna delvis kan utföras på ert företag, då kan vi minimera frånvaron av er personal.

Intyg för ADHD, ADD, AUTISM och ASPERGER kan produceras via videosamtal med doktorn eller i kliniken.

Företagshälsovård

Vi hjälper företag med alla frågor inom företagshälsovården. Vi ordnar alla former av intyg: spårbundensintyg, lokförarintyg, sjömansintyg, bussförarintyg, taxiförarintyg, asbestintyg, härdplastintyg. Önskas även intyg till förbundet för att bedriva verksamheten, tveka då inte att kontakt oss omedelbart! Vi ordnar det intyg som är nödvändig för fortsatt arbete inom 24 timmar. Vi har långvarig erfarenhet av FHV och de absolut lägsta priserna i hela Sverige.

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

08278500

08-27 85 00

082-785 00