Om Nordic Heating AB

Nordic Heating är ett familjeägt företag som idag är Gästriklands största kaminbutik med närmare 100 utställda kaminer.I sortimentet finns braskaminer, pelletskaminer, hybridkaminer, isolerad modulskorsten, oisolerade skorstensrör, skorstensslang m.m. Vi har ett stort lager, leveranser över hela landet och gör även en stor mängd installationer och murjobb.Vi säljer och monterar även solceller i vårt närområde.Välkommen att kontakta eller besöka oss!

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Nordic Heating AB Materialhantering - Maskiner, utrustningar, Gävle - 1
  • Nordic Heating AB Materialhantering - Maskiner, utrustningar, Gävle - 2

Nordic Heating AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnAgromatic Nordic Heating AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande04.12.1986
Org.nr:5562880913
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch43221 Värme- och sanitetsarbeten, 43999 Diverse övrig specialiserad bygg- och anläggningsverksamhet, 47593 Specialiserad butikshandel med glas, porslin och andra bosättningsvaror, 43210 Elinstallationer

Exekutiva befattningar/Administration

Hans Olof FriskOrdförande
Hans Marcus FriskVerkställande direktör
Hans Olof FriskLedamot
Hans Marcus FriskLedamot
Inger Catharina FriskSuppleant
Per Mikael SvanströmExtern vice verkställande direktör
Stig Michael JohanssonRevisor

Omdömen om Nordic Heating AB

Lars Melin

mer än ett år sedan

Mycket vilseledande offert där de tar upp arbete som en post samt milkostnad som en annan. När fakturan sen kom är milkostnaden inte med utan man har debiterat restid. Vilket i vårt fall betydde en fördubbling av arbetskostnaden mot verklighetens arbetade timmar, Bristfällig installation, kaminen står snett samt plåten i taket är repig och ful. De har även gjort om toppen på skorstenen en gång.
Deras egna sopor tog de inte heller reda på. Ingen egenkontroll överhuvudtaget på utförd installation.
Dock funkar kaminen och den är vi nöjda med.

Svar från företaget

Hej,

som du vet offererade vi dig 32 timmar och fakturerade 27. Ditt pris för arbetet blev därför lägre än vi offererat, en offert du accepterade i förväg.

Milkostnaden på ca 45 kr/tim täcker bensin och slitage på bil, inte timdebitering på två installatörer som fick resa ca 1½-2 timmar enkel resa till dig två dagar . Detta var vi också tydliga med i offerten till dig, då vi skriftligen angav att de 32 timmarna som vi offererade inkluderade resan.

Vad gäller plåt i innertaket meddelade vi att hålet i ditt tak, som fanns innan vi kom, var större än våra standardplåtar. Vi väntar på mått från dig för skräddarsydd plåt. Tills vidare satte installatören upp en enklare plåt, bara för att täcka hålet. Den plåten är heller inget vi debiterat.

Toppen är extra-tätad kostnadsfritt. Att kaminen står snett är en uppgift du kom med långt i efterhand. Den vägdes in på plats, vi har foto på den där den är rak samt har meddelat dig att den har ställbara ben för finjustering om så önskas.

Sammanfattningsvis är det alltid tråkigt när en kund ej är helt nöjd, men vi ser det svårt att gå dig till mötes när du försöker pruta på alla möjliga sätt, trots att vi har en accepterad offer i grunden. Vi ser det som orimligt att endast vilja betala 15 timmar för två personers arbete i nästan två hela dagar. Du blir uppenbart irriterad över att vi inte går med på dina orrimliga krav om prisreducering, långt under offertens värde, och väljer att försöka svartmåla oss här. Tråkigt.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Dels har jag varit mycket nöjd med bolagets produkter och snabba leveranser. Nyligen så råkade man skicka fel produkt för ca 1100 kronor som inte höll måttet. Nu erbjuder man sig att kompensera mig med rätt produkt som kostar ca 1500 kronor utan extra kostnader för mig. Fantastisk service och bemötande när olyckan med felskick uppdagades:Många företag gör fel men inte så många gör rätt för sig på det här sättet. Handla av dom

Möjliga telefonnummerformat

0263034002-63 03 40026-303 40