Om Norco Interior AB

”Butiksinredning, Butiksdesign, Butikskoncept Butikslayout, Byggprojektledning, Butiksbyggnation, Restaurangdesign, Restaturang koncept. Vi på Norco Interior är till för dig. Vi kan hjälpa till med allt från konceptutveckling och layout till nyckelfärdig butik eller Restaurang. Du bestämmer!”

Butiksinredning

Norco Interior kan leverera alla tänkbara material som metall, plast, trä och sten. Tillsammans med kunden väljer vi den produkt och material som löser det aktuella behovet. Kundens behov av individuella och unika lösningar gör att vi har som specialitet att leverera butiksinredning med mycket hög kvalitet på snabbast möjliga sätt.

Butiksmontering

KS Projekts inredning är lätt att montera men ibland kan det vara en god investering att ta hjälp. KS Projekt har lång erfarenhet och hjälper dig med allt från byggprojektledning och helhetsuppdrag till enklare montageuppdrag. Vi har ett rikstäckande nätverk av duktiga montörer som både bygger och monterar efter dina önskemål.

Projektledning

Byggprojektledning är en process som börjar med din vision. Vi leder projekt och processer. Tillsammans bygger vi upp en projektorganisation bestående av strategiska samarbetspartners, specialister inom bygg och konstruktion, inredningsproducenter och arkitekter. Genom kontinuerlig uppföljning ser vi till att ditt projekt genomförs bästa tänkbara sätt, och vi är med dig hela vägen.

Konceptutveckling

Bra inredningsdesign ska reflektera ditt varumärke. Tillsammans med de främsta arkitekterna på marknaden hjälper vi dig att utveckla ett tydligt inredningskoncept. Med hänsyn till varumärke, verksamheten, etablering, försäljning och driftsarbete tar vi tillsammans fram ett koncept som ger ditt varumärke en tydlig karaktär. I ett butikskoncept ska design, funktion, material och teknik bilda en helhet som tydligt kommunicerar avsändaren, stärker varumärket och ökar försäljningen.

Ritning

Varje etablering är unik. För att säkerställa ett bra resultat börjar vi alltid från början. Oavsett om ditt inredningskoncept är helt nytt eller befintligt tar vi hänsyn till förutsättningarna, verksamheten och försäljningspotentialen. Tillsammans med dig och arkitekterna tar våra projektledare fram den bästa planlösningen för din etablering. Med ritningen i centrum ser vi över alla tänkbara utgångspunkter och hittar en långsiktig lösning som håller länge.

Byggnation & installation

Koll på det komplicerade. Tillsammans är vi många som kan mycket. Med specialister inom både byggnation, installation och ljusdesign hittar vi de bästa lösningarna för ditt projekt. Med kunskap och kompetens ser vi till att du alltid får full service oavsett projektstorlek.

Norco Interior ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

 • Norco Interior AB Byggnadsteknik, samhällsplanering, Stockholm - 1
 • Norco Interior AB Byggnadsteknik, samhällsplanering, Stockholm - 2
 • Norco Interior AB Byggnadsteknik, samhällsplanering, Stockholm - 3
 • Norco Interior AB Byggnadsteknik, samhällsplanering, Stockholm - 4
 • Norco Interior AB Byggnadsteknik, samhällsplanering, Stockholm - 5
 • Norco Interior AB Byggnadsteknik, samhällsplanering, Stockholm - 6
 • Norco Interior AB Byggnadsteknik, samhällsplanering, Stockholm - 7
 • Norco Interior AB Byggnadsteknik, samhällsplanering, Stockholm - 8
 • Norco Interior AB Byggnadsteknik, samhällsplanering, Stockholm - 9
 • Norco Interior AB Byggnadsteknik, samhällsplanering, Stockholm - 10
 • Norco Interior AB Byggnadsteknik, samhällsplanering, Stockholm - 11
 • Norco Interior AB Byggnadsteknik, samhällsplanering, Stockholm - 12

Norco Interior AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnNorco Interior AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande11.05.1999
Org.nr:5565695888
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital500000
Omsättn.intervall100000 - 499999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch71121 Teknisk konsultverksamhet inom bygg- och anläggningsteknik

Exekutiva befattningar/Administration

Ove Ingemar OpsethOrdförande
Ove Ingemar OpsethVerkställande direktör
Ove Ingemar OpsethLedamot
Carina Ingegerd PlarsLedamot
Kjell Henrik JanzénSuppleant
Jelena KarlssonHuvudansvarig revisor