Om Nolato AB

Nolato är en svensk, börsnoterad koncern med verksamhet i Europa, Asien och Nordamerika. Vi utvecklar och tillverkar produkter i polymera material som plast, silikon och TPE till ledande kunder inom medicinteknik, läkemedel, konsumentelektronik, telekom, fordon, hygien och andra utvalda industriella sektorer. Nolatos aktie är noterad på Nasdaq Stockholm, som ett Large Cap-företag i sektorn Industrials.

Din långsiktiga partner

Vårt kunderbjudande omfattar hela värdekedjan. Från utveckling fram till volymproduktion och ännu längre. När du väljer oss som din partner kommer vi att engagera oss i dina önskemål och göra allt vi kan för att driva ditt projekt framåt. Detta engagemang innebär början på ett långsiktigt samarbete som kommer att överträffa dina förväntningar vad gäller vårt sätt att arbeta och de lösningar vi kommer med.

Ett brett utbud

Vi har ett brett kunderbjudande, som omfattar det mesta som behövs för effektiv och högkvalitativ produktion av polymera produkter. Genom att vi kontinuerligt bygger vidare och uppdaterar våra teknologier kan vi producera allt från enstaka prototyper till avancerade montage i massproduktion. Vi har lång erfarenhet och hög materialkompetens, vilket ständigt påverkar vårt sätt att skapa de bästa möjligheterna.

Lokalt men ändå globalt

Närhet till kunden är alltid viktigt, både för oss och våra kunder. Därför har vi över 30 utvecklings- och produktionsenheter i Europa, Asien och Nordamerika. Vi är också öppna att diskutera produktion på platser där vi idag inte finns, om kunden så önskar och det är möjligt ur ekonomiska och tekniska synvinklar. Ofta kan vi meranvända befintliga enheter genom överföring av teknologier.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Nolato AB Plastvaror - Helfabrikat, Båstad - 1
  • Nolato AB Plastvaror - Helfabrikat, Båstad - 2
  • Nolato AB Plastvaror - Helfabrikat, Båstad - 3
  • Nolato AB Plastvaror - Helfabrikat, Båstad - 4
  • Nolato AB Plastvaror - Helfabrikat, Båstad - 5
  • Nolato AB Plastvaror - Helfabrikat, Båstad - 6
  • Nolato AB Plastvaror - Helfabrikat, Båstad - 7
  • Nolato AB Plastvaror - Helfabrikat, Båstad - 8
  • Nolato AB Plastvaror - Helfabrikat, Båstad - 9
  • Nolato AB Plastvaror - Helfabrikat, Båstad - 10

Nolato AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Nolato AB