Odelbergsvägen 2112047 Enskede Gård
Björcksgatan 45A41652 Göteborg
Västra Boulevarden 4529131 Kristianstad
Ridspögatan 221377 Malmö

Brandservice Örestads Brandtjänst - Försäljning av brandskyddsutrustning och släpvagnar. Fullständig SBA leverantör.

Väderumsvägen 1057236 Oskarshamn

3 (2)

Hos oss arbetar erfaren och välutbildad personal. Vi vet vad som behövs för att våra kunder ska vara trygga och säkra. Välkomna!

Röcklinge70592 Örebro

Vi har ett brett sortiment av gjuteri & smidesprodukter för en offentlig miljö. Vi erbjuder bland annat belysning, staket & pollare och möbler.

Industrivägen 571330 Nora

Välkommen till Spräng mätkonsult. Kontakta oss gärna för mer information.

Rådstugugatan 1471331 Nora

Beläget på Rådstugugatan 14 i Nora har Lilla hotellet fungerat som hotell sedan 1912. Man kan lätt föreställa sig hur många gäster som kommit och gått genom mer än ett århundrade.

Nytorpsvägen 1271332 Nora

Nora Åkeri AB är ett företag med lång historik. Sedan 2011 äger Nora Lindefrakt AB företaget och bedriver det som ett dotterbolag. Historiskt har bolaget kört allt från dumpers till lastväxlare. I dagsläget är huvudinriktningen dock helt fokuserad på slam & spolbilar. Det finns även specialkompetens inom ADR, torrsugning och filmning av ledningar, rotskärning mm.

Gjuterivägen 671332 Nora

Backalack Blästring & Renhållning i Nora AB erbjuder blästring, industrimålning, ytbehandling, industrilackering och billackering. Vi hjälper dig också med lackering av köksluckor och andra ytor.Vi arbetar med renhållning i form av sophantering av industriavfall och privatavfall. Vi hyr också ut container och släp för bygg och privatröjning.Vi är ett företag med erfarenhet och har servat privatpersoner och företag i Örebro Län i mer än 20 år.

Stafettgatan 371134 Lindesberg

5 (1)

NLF är ett serviceföretag, inriktat på de flesta typer av transporter, maskinentreprenader och materialleveranser, containertransporter, containeruthyrning och försäljning av materiel från vår egen bergtäkt.

Älvstorpsvägen 371330 Nora

När du lämnar din bil till en ansluten Autoexperten-bilverkstad kan du vara säker på att du får den hjälp du behöver. Autoexperten är en allbilsverkstad och kan hantera de flesta bilmärken. Autoexperten reparerar och servar din bil på ett fackmannamässigt sätt enligt tillverkarens instruktioner - vilket innebär att du behåller nybilsgarantin på bilen om sådan finns kvar.

Åsvägen 271372 Gyttorp

Carlsson Industriservice AB har en egen verkstad belägen i Gyttorp (3 mil norr om Örebro) där vi servar, reparerar och tillverkar efter kunders önskemål. Vi kan vara verksamma på plats ute hos kund för service, reparationer, montage, renoveringar, rivningar, ombyggnationer och nybyggen. Vi utför jobb i hela Sverige då våra kunder genom åren har befunnit sig ända nerifrån Malmö och upp till Kiruna. Vi kan komma tillfälligt vid behov eller vara en del av er dagliga verksamhet. Vi arbetar kvällar, helger och nätter om det behövs.