Om Nilssons Möbler och Inredning

I vår 5000 kvadratmeter stora utställning säljer vi möbler från svenska varumärken såsom Bröderna Andersson, Ekens och Conform Collection jämte flera mindre kända men lika fina varumärken. Vi satsar på ett brett sortiment. Idén har från start varit att sälja möbler med god kvalitet och design till ett bra pris. I butiken har vi gott om plats för att bygga upp olika miljöer så att du får se fina möbler i fina rum. Vi visar nya trender, klassiska stilar och olika färgteman.

Brett och unikt

Nisse Nilsson grundade verksamheten 1951 genom att sälja möbler hemma i villan. Efter hand blev villan för liten och Nisse byggde en affär på varje sida om Storgatan, dessutom hyrde han lagerplatser hemma hos olika vänner i byn. Dagens butik byggdes 1975 intill E65 och drivs sedan 25 år tillbaka av sonen Lasse Nilsson tillsammans med en inredningsintresserad personalstyrka med hög servicenivå. Nilssons är idag ett fristående företag, vilket innebär att vi inte ingår i någon möbelkedja. På så sätt väljer vi vårt egna sortiment och köper in våra möbler direkt från tillverkaren utan fördyrande mellanhänder. Detta resulterar i ett unikt sortiment till bra priser. Här finns allt som krävs för att inreda ditt hem på det sätt du vill. Välkommen till Nilssons Möbler och Inredning!

På Nilssons i Svedala vill vi vara nära våra kunder, rent geografiskt är vi nära våra kunder i södra Skåne men vi finns också online, vilket gör att du kan handla hos oss dygnet runt utan att gå utanför dörren. Vi vill också att du när du kommer in till oss känner av vår familjära atmosfär och att du vet att vi finns här för att svara på dina frågor, hjälpa dig att välja rätt säng, möbelvårdstillbehör eller något annat. Vi finns här för dig.

Medarbetarna har varit här länge och trivs bra med service och att ta eget ansvar för olika uppgifter. För dig som kund betyder det att du kan ta del av kunskap, synpunkter och kloka ideér som utvecklats under lång tid, baserad på lång erfarenhet. Vi finns i närheten och vi vill gärna hjälpa dig, vi kallar den helt enkelt Nilsson-andan, den där serviceviljan som du möter här.

I Nilssons-andan ingår också en rejäl kunskapstörst, vi vill lära oss mer om trender, produkter, möbelvård och mycket annat. Därför har vi med jämna mellanrum utbildning eller kurser med våra leverantörer. Det är förmodligen en av anledningarna till att personalen trivs så väl här.

På andra sidan parkeringen ligger vårat 1300 m² stora Säng- och trädgårdshus. Där samsas trädgårdsmöbler från Brafab, Atleve och Hillerstorp med madrasser och sängar från Ekens sängar, Elite Sängar, CS Möbler och Beds by Scapa. Sänghuset har allt för ditt sovrum. Förutom bäddmadrasser, resårsängar och kontinentalsängar finns där sängbord, huvudgavlar, sängramar, barnsängar och bäddtextilier. Butiken är öppen året runt med samma öppettider som huvudbutiken. Under vinterhalvåret är den största fokusen på sängavdelningen men utbudet av trädgårdsmöbler är fortfarande stort för det är ju faktiskt så att vi svenskar bygger orangerier, uterum och glasar in balkonger så väl att de i stort sett går att använda året om. För oss på Nilssons har det varit väldigt spännande att se utvecklingen av utemöblemang. För tjugo år sedan var det inte mycket mer än plastmöbler i olika färger som såldes. Nu är det ofta fråga om ett vardagsrum i utemiljö. Naturligtvis finns det många krav på möbler som ska hålla sig fräscha i sådana miljöer.

Nilssons Möbler och Inrednings utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Nilssons Möbler och Inredning Möbler, Svedala - 1

Nilssons Möbler och Inredning, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Nilssons Möbler i Svedala Aktiebolag

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

18.11.1987

Org.nr:

5563104586

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

1000000

Omsättn.intervall

50000 - 99999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

47591 Specialiserad butikshandel med möbler för hemmet

Exekutiva befattningar/Administration

Verkställande direktör

Lars Yngve Nilsson

Ledamot

Lars Yngve Nilsson

Suppleant

Axel Johannes Trulsson Nilsson

Revisor

Sven Mats Anderberg

Finansiell information

Omsättning

57 397 tkr

Vinstmarginal

2,9 %

Anställda

21

Kategorier

Möjliga telefonnummerformat

04040985004-040 98 50040-40 98 500404-098 50