Om Nilssons Möbler och Inredning

I vår 5000 kvadratmeter stora utställning säljer vi möbler från svenska varumärken såsom Bröderna Andersson, Ekens och Conform Collection jämte flera mindre kända men lika fina varumärken. Vi satsar på ett brett sortiment. Idén har från start varit att sälja möbler med god kvalitet och design till ett bra pris. I butiken har vi gott om plats för att bygga upp olika miljöer så att du får se fina möbler i fina rum. Vi visar nya trender, klassiska stilar och olika färgteman.

Brett och unikt

Nisse Nilsson grundade verksamheten 1951 genom att sälja möbler hemma i villan. Efter hand blev villan för liten och Nisse byggde en affär på varje sida om Storgatan, dessutom hyrde han lagerplatser hemma hos olika vänner i byn. Dagens butik byggdes 1975 intill E65 och drivs sedan 25 år tillbaka av sonen Lasse Nilsson tillsammans med en inredningsintresserad personalstyrka med hög servicenivå. Nilssons är idag ett fristående företag, vilket innebär att vi inte ingår i någon möbelkedja. På så sätt väljer vi vårt egna sortiment och köper in våra möbler direkt från tillverkaren utan fördyrande mellanhänder. Detta resulterar i ett unikt sortiment till bra priser. Här finns allt som krävs för att inreda ditt hem på det sätt du vill. Välkommen till Nilssons Möbler och Inredning!

På Nilssons i Svedala vill vi vara nära våra kunder, rent geografiskt är vi nära våra kunder i södra Skåne men vi finns också online, vilket gör att du kan handla hos oss dygnet runt utan att gå utanför dörren. Vi vill också att du när du kommer in till oss känner av vår familjära atmosfär och att du vet att vi finns här för att svara på dina frågor, hjälpa dig att välja rätt säng, möbelvårdstillbehör eller något annat. Vi finns här för dig.

Medarbetarna har varit här länge och trivs bra med service och att ta eget ansvar för olika uppgifter. För dig som kund betyder det att du kan ta del av kunskap, synpunkter och kloka ideér som utvecklats under lång tid, baserad på lång erfarenhet. Vi finns i närheten och vi vill gärna hjälpa dig, vi kallar den helt enkelt Nilsson-andan, den där serviceviljan som du möter här.

I Nilssons-andan ingår också en rejäl kunskapstörst, vi vill lära oss mer om trender, produkter, möbelvård och mycket annat. Därför har vi med jämna mellanrum utbildning eller kurser med våra leverantörer. Det är förmodligen en av anledningarna till att personalen trivs så väl här.

På andra sidan parkeringen ligger vårat 1300 m² stora Säng- och trädgårdshus. Där samsas trädgårdsmöbler från Brafab, Atleve och Hillerstorp med madrasser och sängar från Ekens sängar, Elite Sängar, CS Möbler och Beds by Scapa. Sänghuset har allt för ditt sovrum. Förutom bäddmadrasser, resårsängar och kontinentalsängar finns där sängbord, huvudgavlar, sängramar, barnsängar och bäddtextilier. Butiken är öppen året runt med samma öppettider som huvudbutiken. Under vinterhalvåret är den största fokusen på sängavdelningen men utbudet av trädgårdsmöbler är fortfarande stort för det är ju faktiskt så att vi svenskar bygger orangerier, uterum och glasar in balkonger så väl att de i stort sett går att använda året om. För oss på Nilssons har det varit väldigt spännande att se utvecklingen av utemöblemang. För tjugo år sedan var det inte mycket mer än plastmöbler i olika färger som såldes. Nu är det ofta fråga om ett vardagsrum i utemiljö. Naturligtvis finns det många krav på möbler som ska hålla sig fräscha i sådana miljöer.

Nilssons Möbler och Inrednings utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Nilssons Möbler och Inredning Möbler, Svedala - 1

Nilssons Möbler och Inredning, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnNilssons Möbler i Svedala Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande18.11.1987
Org.nr:5563104586
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital1000000
Omsättn.intervall50000 - 99999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47591 Specialiserad butikshandel med möbler för hemmet

Exekutiva befattningar/Administration

Lars Yngve NilssonVerkställande direktör
Lars Yngve NilssonLedamot
Axel Johannes Trulsson NilssonSuppleant
Sven Mats AnderbergRevisor

Omdömen om Nilssons Möbler och Inredning

Lotta Nilbecker

mer än ett år sedan

Fick två riktigt engagerade, ointresserade och trötta säljare i fredags som inte borde vistas bland kunder. Bet som var bra var att killen i varuutlämningen var riktigt serviceminded och trevlig. HAN borde jobba i butiken och bemöta kunderna istället för dessa tjejer. Vi har handlat klart i Svedala nu. Jag vill inte bli bemött på detta sätt när stora investeringar till vårt hem ska göras.

Joakim Vollmer

mer än ett år sedan

Köpte en matgrupp och vid köpet fanns inte stolarna till bordet. Informationen var att de skulle levereras V.4 och det var ok för oss då vi hade ett kalas inplanerat lördag V.4 ( så vi behövde verkligen stolarna då) Stolarna kom V.5 och vid hämtning yrkade jag på lite rabatt för dom försenade stolarna.... 0kr fick jag!! Det är inte problemet i sig som är det stora utan hur man hanterar problemen! Nilssons har verkligen fina möbler men inte fler gånger hos dem tyvärr.

R S

mer än ett år sedan

Våran soffa visade sig vara trasig när vi packat upp den, men Nilssons kundservice gjorde ett strålande jobb och några dagar senare hade vi en ny hel soffa.

Robert Persson

mer än ett år sedan

Äntligen hittade jag en riktig möbelaffär där man kan få hjälp av säljare som verkar bry sig. Har nog störst utbud på soffor och matbord i Skåne.
Hade tyvärr inte så mycket skrivbord och barnmöbler.

Frida

mer än ett år sedan

Jag reklamerade en stol ett par år efter att jag köpt den, eftersom den gick sönder vid en knast. Det var inga problem att reklamera och Nilssons skickade en montör med en ny stolsrygg. Suverän service, kan verkligen rekommendera butiken!