Om Nilex AB

Nilex är ett svenskt företag som utvecklar programvaror för verksamheter som levererar service och support, både för den egna organisationen men också externt. Vår produktportfölj består av våra ärendehanteringssystem, asset management, mobila applikationer för Iphone, Windows Mobile och Android, ITIL stödsystem, system för tidredovisning, avtalshantering och avvikelsehantering.

Mer om oss

Från början utvecklade Nilex mjukvaror för att effektivisera hanteringen av IT-tjänster och infrastrukturer i företag och organisationer. Genom att utveckla, implementera och stödja ITSM lösningar har Nilex hjälpt tusentals organisationer/företag att hantera sina operativa processer genom förenkling och effektivisering av arbetet.

För tidsbesparing i en snabbt föränderlig digital ålder och för att skapa en bättre användarrespons, utvecklar Nilex lösningar, som är enkla och flexibla att använda. I det syftet skapade Nilex speciellt mobilapplikationen, som möjliggör tillgänglighet i mobilen överallt. Integration med sociala medier är ett område som Nilex utvecklar just nu. Nilex skapar modern design av sin programvara, fullt optimerad för alla enheter.

Nilex har 2 försäljningskontor i Sverige, 10 partnerländer och växer kontinuerligt med f n cirka 40 000 instanser installerade. Cirka 60 procent av dessa finns inom den offentliga sektorn, 40 procent inom den privata. Mer än 40% av kommunerna i Sverige och ca 30% av kommunerna i Danmark är Nilex kunder. Nilex växer ständigt genom lösningar för IT och kundsupport.

Alla Nilex-lösningar är anpassade till internationella standards och bästa praxis för att täcka alla områden inom IT-servicehantering, vilket motsvarar kunders höga förväntningar och krav. Med flexibel och skalbar mjukvara vill Nilex först och främst tillfredställa sina kunders önskemål och behov. Oavsett storlek, oavsett om förfrågningarna kommer från den offentliga eller privata sektorn, sätter Nilex kunderna i centrum och lyssnar noga på deras önskemål och behov.

Tjänster

Nilex erbjuder många tjänster, vilket säkerställer att implementeringen av våra system är optimerade för dig som kund. Vi hjälper våra kunder att komma igång snabbt. Vi ger optimering av tekniska villkor och konfigurerar sedan våra program så att de skräddarsys för varje kunds exakta behov. Vi arbetar med mycket effektiva konsulter, vilket innebär att du som kund inte behöver oroa dig för höga kostnader för implementeringen.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Nilex AB IT-konsulter, datakonsulter, Helsingborg - 1
  • Nilex AB IT-konsulter, datakonsulter, Helsingborg - 2
  • Nilex AB IT-konsulter, datakonsulter, Helsingborg - 3
  • Nilex AB IT-konsulter, datakonsulter, Helsingborg - 4
  • Nilex AB IT-konsulter, datakonsulter, Helsingborg - 5
  • Nilex AB IT-konsulter, datakonsulter, Helsingborg - 6
  • Nilex AB IT-konsulter, datakonsulter, Helsingborg - 7
  • Nilex AB IT-konsulter, datakonsulter, Helsingborg - 8
  • Nilex AB IT-konsulter, datakonsulter, Helsingborg - 9
  • Nilex AB IT-konsulter, datakonsulter, Helsingborg - 10

Nilex AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnNilex i Helsingborg Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande08.08.1985
Org.nr:5562634799
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital1500000
Omsättn.intervall20000 - 49999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch62010 Dataprogrammering, 62020 Datakonsultverksamhet, 58290 Utgivning av annan programvara

Exekutiva befattningar/Administration

Kjell Åke NilssonVerkställande direktör
Kjell Åke NilssonLedamot
Ebba Margareta HolmbergSuppleant
Per Martin BengtssonRevisor