Om Nilan Engineering AB

Nilan bygger framtidens fibernät för säker kommunikation! Vi är ett företag med certifierade fibertekniker som erbjuder specialiserad och nischad kompetens både vid planerade uppdrag och ”när det oväntade händer”. Vi är flexibla, tar initiativ och har ett dynamiskt och nära samarbete med våra kunder som innebär att vi är lyhörda för specifika behov.

Nilan bygger framtidens fibernät för säker kommunikation! Vi är ett företag med certifierade fibertekniker som erbjuder specialiserad och nischad kompetens både vid planerade uppdrag och ”när det oväntade händer”.

Vi är flexibla, tar initiativ och har ett dynamiskt och nära samarbete med våra kunder som innebär att vi är lyhörda för specifika behov. Våra kunder är teleoperatörer och nätägare som anlitar oss för konsultation, installation och service av infrastrukturlösningar för tele- och datakommunikation.

Vår maskinpark består av många olika sorters fibersvetsar och mätinstrument. Vår moderna utrustning i kombination med lång erfarenhet hos våra fibertekniker innebär att vi har resurser att göra både utmanande och omfattande insatser, snabbt och effektivt, på flera platser samtidigt.

Vår specialistkompetens är din trygghet! Vi jobbar ständigt med att utveckla vår personal och vi använder den mest moderna utrustningen för att bygga nytt, uppgradera och underhålla med högsta kvalitet i varje del. Vi tittar framåt och anpassar oss redan nu till kommande krav. Vi vet att fiberoptik är och kommer att vara en fortsatt viktig del av framtidens kommunikationsnät.

Ingvar Lundkvist, ägare och VD, driver Nilan med visionen om att vara med och skapa en hållbar framtid för alla genom långvariga och givande relationer med kunder, samarbetspartners och anställda.

Välkommen till oss!

Nilan Engineering ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Nilan Engineering AB Fiberoptik, Kävlinge - 1
  • Nilan Engineering AB Fiberoptik, Kävlinge - 2
  • Nilan Engineering AB Fiberoptik, Kävlinge - 3
  • Nilan Engineering AB Fiberoptik, Kävlinge - 4

Nilan Engineering AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnNilan Engineering AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande15.08.2001
Org.nr:5566146048
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall10000 - 19999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch42220 Anläggningsarbeten för el och telekommunikation

Exekutiva befattningar/Administration

Nils Ingvar LundkvistOrdförande
Nils Ingvar LundkvistVerkställande direktör
Lars Thorvald Niklas LarssonLedamot
Eva Susanne Brannebo AnvellLedamot
Nils Ingvar LundkvistLedamot
Charlotte Sigurdsdotter StagneLedamot
Ann Charlotte LundkvistSuppleant
David Åke Allan EskilssonRevisor