Om Nestories AB

Jag fixar dina texter så att du får tid till annat. Jag har jobbat professionellt med text och översättning i många år, och i många olika sammanhang. Jag har stött på de flesta typer av problem när det gäller skriftlig kommunikation. Det betyder inte att jag har en färdig lösning på allt, men det har gett mig en stor verktygslåda och något jag skulle kalla hantverkskunskap. Jag kan text. Och jag vill gärna låta den kunskapen bli till glädje för fler. Hur kan jag hjälpa dig?

Att skriva, hur svårt kan det vara? Det är något vi får lära oss redan de första åren i skolan, och en förutsättning för att vi ska fungera i dagens samhälle. Att designa en webbplats eller göra en elinstallation, det är sådant som kräver specialkunskaper, särskilda behörigheter och verktyg, det vet vi. Men skriva, det borde man väl kunna göra själv?

Så här är det många som tänker. Och visst ska du skriva själv om du känner att det fungerar bäst för dig! Samtidigt är det många som kämpar med sina texter och med just känslan att man "borde kunna". För den som inte regelbundet arbetar med skrivande kan det kosta mycket tid och energi att ta fram en text som känns riktigt bra. Det här är tid som du annars skulle kunna lägga på annat. I andra änden finns också de personer som ska läsa texten. Hur mycket extra tid behöver de lägga på att ta till sig en text som inte riktigt gör det den ska?

Jag har jobbat professionellt med text och översättning i många år, och i många olika sammanhang. Jag har stött på de flesta typer av problem när det gäller skriftlig kommunikation. Det betyder inte att jag har en färdig lösning på allt, men det har gett mig en stor verktygslåda och något jag skulle kalla hantverkskunskap. Jag kan text. Och jag vill gärna låta den kunskapen bli till glädje för fler.

Hur kan jag hjälpa dig?

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Nestories AB Översättningar, översättare, Örebro - 1
  • Nestories AB Översättningar, översättare, Örebro - 2

Nestories AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Nestories AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

06.03.2012

Org.nr:

5568867518

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

50000

Omsättn.intervall

200 - 299

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

74300 Översättning och tolkning, 82190 Kopiering, dokumentsammanställning och andra specialiserade kontorstjänster, 47610 Specialiserad butikshandel med böcker, 90030 Litterärt och konstnärligt skapande

Exekutiva befattningar/Administration

Ledamot

Emelie Maria Nestor

Suppleant

Adrian Thushara Nestor

Finansiell information

Omsättning

221 tkr

Vinstmarginal

−3,6 %

Anställda

1