Om Nenov Bygg AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Nenov Bygg AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnNenov AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande01.04.2014
Org.nr:5569670721
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall50000 - 99999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch43110 Rivning av hus och byggnader, 43999 Diverse övrig specialiserad bygg- och anläggningsverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Nemanja KragicLedamot
Torbjörn Kenny ErikssonSuppleant
Hans Mikael ThorellRevisor

Omdömen om Nenov Bygg AB

Patrik Bech

mer än ett år sedan

Nenov AB totalrenoverade båda våra badrum feb/mars 2021 och vi är supernöjda!! Hantverkarna är mycket trevliga och proffesionella. De lyssnade på våra önskemål och stämde av allt med oss. Allt blev exakt som vi ville ha det, om inte bättre. De höll både tidsplanen och budgeten. En stor eloge till Nemanja, som agerade spindeln i nätet under hela renoveringen. Vi rekommenderar varmt Nenov AB till familj och vänner och nästa gång det är dags att renovera något, kommer vi att anlita Nenov AB igen.

Georgios Chatziagorou

mer än ett år sedan

Nenov AB har renoverat vårt badrum. Om jag någonsin ska göra någon renovering kommer jag att anlita Nenov igen. De är professionella och de kan sitt jobb. Jag var lite fundersam med faktumet att det behövs betala 30% av totala paketet redan en vecka efter att de börjat men Nenov är ett företag man kan lita på 100%.
Alla möbler och tillbehör i badrummet ställdes exakt där vi ville. Kakelsättaren var mycket duktig. Jag kan fortfarande inte hitta något fel!!! Inbyggt badkar med mosaik, värmegolv och vattenburen handdukstork. Möbler från Vedum. Vårt badrum är bilden nr8 i deras hemsida.
Nästan alla hantverkare pratar dåligt svenska men detta var inget problem som helst. De är vänliga och villiga att hjälpa. Nemanja är nyckelpersonen. Han är alltid tillgänglig och vänlig. Han svarade alltid på sin telefon och hjälpte till med frågor och diskussion mellan oss och hantverkarna. Redan första vecka fick vi ett problem med elektricitet som inte hade något att göra med Nenov. Nemanja var den personen som löste det snabbt och smidigt. Han ringde Mölndals Energi och problemet löste sig samma dag! Jag behövde inte göra något.
Projektet startade just när vi hade planerat och var klart den veckan de hade lovat.

Mahmod Media

mer än ett år sedan

Stort tack till er alla på Nenov för ert stora engagemang och genuina intresse.
Ni utförde jobbet både snabbt och levde upp till ert fasta pris.
Vi är otroligt nöjda med badrummet ni har byggt. Jag kommer rekommendera er till både familj och vänner, vi hoppas på ett långvarigt samarbete med er.
Mahmod Media
VD
Imperie AB
www.imperie.com

Agneta Tuvesson

mer än ett år sedan

Vi anlitade Nenov för ombyggnad av ett större förråd. Offerten var mycket bra och arbetet utfördes på ett ansvarsfullt sätt av mycket trevlig personal. Rekomenderar verkligen detta företag. Familjen Tuvesson

Emanuel Saoson

mer än ett år sedan

Arbetar som platschef och har använt Nenov's tjänster på mina byggprojekt sedan 2014.
Nenov besitter en bred kompetens inom företaget och åtar sig arbeten inom alla bygginriktningar. Företaget håller sina tider, man arbetar professionellt och håller rent efter sig. Man tillämpar egna lösningar, som kan vara värdeskapande för kunden! Helt enkelt ett företag att rekommendera, om ni söker konkurrenskraftig arbetskraft, men samtidigt tillförlitliga i verkställandet av färdig produkt! Tummen upp!

jari malviluoto

mer än ett år sedan

Företaget gjorde helt fantastiskt fint jobb. Alla hantverkare var trevliga och lyssnade våra önskemål. De höll både tidsramen och budgeten. Ytterst pålitlig och kunnig företag.
Riktiga yrkesmän som visste vad de skulle göra. Behöver vi hjälp i framtiden då vet vi vem ska vi kontakta. Jari o Lena

Katrin Höglund

mer än ett år sedan

Nenov AB byggde om vårt badrum i december 2016. De gjorde ett väldigt bra jobb från början ända till slutet. Vi kunde lita på att allt blev rätt. Några mindre fel som uppstod under resans gång fixade de direkt när vi sa till, tills vi var 100% nöjda. Dessutom var priset bra. Vi rekommenderar verkligen Nenov AB!

Maria Cardesjö Chahin

mer än ett år sedan

Vi anlitade Nenov för ett altanbygge i västra Göteborg på ca 60 kvm. Offerten var tydlig och altanen var färdig före utsatt tid. Resultatet överträffade våra förväntningar så vi är mycket nöjda! Rekommenderar Nenov AB!

Dzenis Delilovic

mer än ett år sedan

Jag tog kontakt med nenov för att få en 3D ritning av mitt badrum för renovering. Nenov löste det snabbt och fick det kostnadsfritt. Blev jättenöjd och jag rekommenderar Nenov bygg AB starkt