Se på karta

närproducerat 

gav 259 företag inom detta område

Hemköp Tierp

Centralgatan 1981538 Tierp
logo

Vi vill förenkla för kunderna att hitta bra måltider både till frukost, lunch och middag. Sortimentet utgår från hela vardagens basvaror med fokus på bra färskvaror, ett brett utbud av färdigmat till det där lilla extra i delikatessdisken, alltid till konkurrenskraftiga priser.

Hemköp Västertorg

Västertorg 375243 Uppsala
logo

Hemköp vill göra det enkelt för kunderna att hitta bra måltider till frukost, lunch och middag. Sortimentet omfattar hela vardagens basvaror med fokus på bra färskvaror, ett brett utbud av färdig mat och det där lilla extra i delikatessen. Alltid till konkurrenskraftiga priser!

ST. Skedvi slakt & styckservice

Norrby 7478392 Stora Skedvi
logo

Det lilla lokala slakteriet i Stora Skedvi. Vi är kravgodkända och slaktar gris, lamm, nöt och vilt.

Nacka Köttprodukter AB

(4.5)

Johan skyttes väg 25312534 Älvsjö
logo

Välkommen till Nacka Köttprodukter.Hamburgerproducenten som tänker på framtiden och tillverkar med miljöansvar Vi har funnits sedan början av 1980-talet och tillverkar hamburgare av högsta kvalité.Fabriksförsäljning till privatpersoner under ordinarie öppettider. Betalning SWISH.

Birgittas Matbod AB

Röhällavägen 6538695 Färjestaden
logo

Vi tillverkar och säljer delikatesser från öländska råvaror - Tomatmarmelad, Toastsenap, Jordgubbsmarmelad med rosor, Öländsk Chutney, Smaksatt honung, Saft och Rapsolja.

Lundachark AB

(5)

Nöbbelövs mossaväg 122660 Lund
logo

Välj bra korv! 80% kötthalt. I täten har vi våra "Lunna Melle" följt utav elva olika korvar av högsta kvalitet. Välkomna!

Catarinas Sprätthönseri AB

Norrby 7478392 Stora Skedvi
logo

Catarinas Sprätthönseri är ett ekologiskt familjeföretag som startade 1995. Gården ligger i Stora Skedvi några mil utanför Säter i Dalarna. Från början fanns det 500 höns, som sedan utökades till 2600 st. 1997 gick vi över till att producera KRAV-ägg. Catarinas sprätthönseri är enda företaget i dalarna som producerar ekologiska ägg. Med andra ord står företaget för 100% av dalarnas ekologiska produktion av KRAV-ägg och detta i Säters kommun. Vi har nu 6000 hönor i vårt nybyggda hönshus. På sommaren går dessa hönor utomhus i stora voljärer.

ICA Supermarket Värnhem

Östra förstadsgatan 5021212 Malmö
logo

ICA Supermarket är butiken i alla lägen – för stora och små, vardagshungriga och festfirare. Det ska alltid gå enkelt och snabbt att handla här. Välkommen!

Lavelunds Gårdsbutik

Fallenbjärsvägen 12927173 Köpingebro
logo

Välkommen!Egna odlingar av potatis, lök, morötter, palsternacka.Grönsaker och sparris efter säsong.

Hedmans Delikatesser AB

Näsvägen 1383335 Strömsund
logo

Vi producerar kött, fläsk och viltprodukter med bra näringsvärden och låga fetthalter. Vi använder oss av svenska råvaror.

Restaurang Lörudden

(4.13)

Lörudden 86296 Njurunda
logo

Mat från havet och skogen till Dig! Löran idag är en av få levande fiskelägen där man som besökare kan se fiskare både landa och rensa fisken på kajen. Att få sitta i restaurangen och se fiskarna landa sin råvaror efter en fisketur skapar en unikt genuin känsla som förhöjer smakupplevelsen på Restaurang Lörudden då maten i princip går direkt från trålaren till tallriken.

Västerslät Gårdsbutik

(5)

Kläckebergavägen 14539590 Kalmar
logo

Vår gårdsbutik erbjuder gårdens fläsk- och lammkött, nötkött från Öland samt närproducerade varor. Vi har café och möjlighet att hälsa på gårdens alla djur.

Wirbladhs Gårdshandel

Ljungbyvägen 139470 Kalmar
logo

Wirbladhs gårdshandel är en gårdsbutik nära Kalmar med ett brett sortiment av egna och lokalt odlade produkter. Förädling av gårdens köttdjur och grisar till kött och charkprodukter. Självplockning av jordgubbar, sockermajs under säsong.

Gäsene Mejeriförening

Alingsåsvägen 3252441 Ljung
logo

Vi hade kunnat flytta vårt mejeri 30 meter och tappat all den smak som gör ost från Gäsene speciell. På mejeriet brukar vi säga att smaken sitter i väggarna och det är ingen lögn. Det tillsammans med att vi har gjort närproducerad ost sedan 1930, våra anställdas omsorgsfulla och noggranna hantverk och vår egensinniga ostmaskin är alla ingredienser för det som gör ost från Gäsene Mejeri så speciell.

Åkerby Säteri

Gräve-åkerby 24970593 Örebro
logo

Produktion för en hållbar framtid. 10 minuters bilfärd väster om Örebro ligger Åkerby Säteri . Gården på den sydöstra sidan av fågelsjön Tysslingen har anor från 1600-talet och sedan 1996 är produktionen ekologisk. Lantbruket är KRAV-certifierat för både spannmåls-, vallfrö- och nötköttsproduktion.

Ebbatorps Fågel

Södra munkarp 43224395 Höör
logo

Välkommen till Ebbatorps Fågels Gårdsbutik.

Gödebergs Gårdsbutik

(4.8)

Gödebergsvägen 1143734 Lindome
logo

Ekologisk gård med ett hundratal vuxna djur och kalvar samt 5000 frigående höns inomhus. Gårdsbutik med kött från egna köttdjur. Vi tillverkar även vår egna korv med hög kötthalt och i olika smaker.

Stensjö Gård

Stensjö gård 145693 Hunnebostrand
logo

Stensjö Gård - ett bohuslänskt lantbruk nära dig.

Stenladan Gårdsbutik Algutsrum

Algutsrum 20838690 Färjestaden
logo

Stenladans Gårdsbutik och gården Algutsrum 2:6 ägs och drivs av Veronica och Mikael Thernström. Vi odlar på ca 50 ha jord och en stor del av vår produktion säljer vi i Stenladans Gårdsbutik och i närområdet.I Stenladans Gårdsbutik, som öppnades 1984, försöker vi hela tiden utvecklas och anpassa oss efter våra kunders behov, intresse och vår miljö. Vår målsättning är att själva kunna odla så mycket som möjligt av det vi säljer - och att i övrigt sälja närodlade varor.

Värmlandsägg

(5)

Gesällgatan 469134 Karlskoga
logo

Niklasdams Trädgård

Niklasdamms Gård 268194 Kristinehamn
logo

Övedskloster

Harlösavägen 585-1527594 Sjöbo
logo

Verksamheten på Övedskloster har stor bredd. Samtidigt som vi arbetar med att bevara 250 år gamla kulturbyggnader använder vi oss av den allra modernaste tekniken i vårt jordbruk. Vi arbetar med att producera mat, virke och energi samtidigt som vi hyr ut fastigheter, ordnar mässor och säljer kläder.

Kastebergs Gård i Össlöv AB

Össlöv KASTEBERG 234196 Ljungby
logo

På Kastebergs Gård värnar vi om djur och natur. Vi tror att alla gynnas av ett öppet landskap och närproducerad mat. Vi efterstävar en miljömedveten produktion med god djuromsorg, där mycket kärlek och hög kvalitét står i fokus!

Göksholm Gård

Göksholm 36971592 Stora Mellösa
logo

Vår vision är att under hela året regelbundet kunna leverera ett välsmakande kött av boskap uppväxta under mycket goda förhållanden.

Butiken Stjernsund

Stjärnsunds gård 23969692 Askersund
logo

Välkommen till Butiken Stjernsund! I vår butik hittar du livsmedel, ägg, smådjursfoder, inredningsdetaljer och mycket annat.