Om Närkes Persienn- & Markis

Närkes Persienn & Markis tillverkar alla typer av markiser och persienner för villor, balkonger, butiker, restauranger, industrier, kontor och skolor etc. Välkommen till vår butiksutställning på väster!

Markiser

Vill du ha en behaglig temperatur i ditt sovrum? Vill du smycka din fasad? Då är fönstermarkiser något för dig. Fönstermarkiser är det effektivaste sättet att hålla värmen på utsidan. Du kan välja mellan ett ordentligt urval av färger och mönster där alla vävar håller högsta kvalité. Fönstermarkiser går att få med både band och helautomatiserade med motor. Terassmarkiser är till för dig som vill förvandla ditt uterum till en uteplats. Bor du i ett flervåningshus och har balkong. Inga problem, vi har markiser för alla. Med en balkongmarkis kan du enkelt skärma av din balkong ifrån solljus och regn.

Persienner

En persienn är ett stiligt sätt att skärma av solen med. Vill du ha helt mörkt så vinkla dem till max. Vill du ha fullt ljus så dra upp dem. Om du vill ha något där mittemellan, så vinkla dem bara lite tills du är nöjd med hur mycket ljus du får in. Vi har egen tillverkning och persiennerna är måttgjorda efter just dina behov.

Lamellgardiner

Lamellgardiner är en textilprodukt som lämpar sig bra i stora fönsterpartier då dem förenar funktionalitet och elegans i ditt hem. Har du snedlutande fönster behöver du inte oroa dig då lamellgardiner fungerar utmärkt i sådana fönster. Du kan välja att få helt mörkläggande vävar eller en som släppet in ljus.

Plisségardiner

En fint veckad plisségardin tillför elegans och stil till ditt hem. Fint veckade tyger i snygga färger och mönster är ett fantastiskt bidrag i hemmet. En plisségardin dämpar ljusinsläppet i rummet och tar effektivt bort solens strålar, samtidigt som den ger en modern look. Gardin som passar till i stort sett alla fönstertyper.

Fasadpersienner

Fasadpersienner används oftast i offentliga miljöer såsom skolor, företag, sjukhus, där det ställs krav på behaglig arbetstemperatur och på slitstarka produkter. Det är en produkt som passar utmärkt även på din egen fasad. Är du intresserad av fasadpersienner så kom in i vår butik, så hjälper vi dig och svarar på dina frågor.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Närkes Persienn- & Markis Markiser, Örebro - 1
  • Närkes Persienn- & Markis Markiser, Örebro - 2
  • Närkes Persienn- & Markis Markiser, Örebro - 3
  • Närkes Persienn- & Markis Markiser, Örebro - 4
  • Närkes Persienn- & Markis Markiser, Örebro - 5
  • Närkes Persienn- & Markis Markiser, Örebro - 6
  • Närkes Persienn- & Markis Markiser, Örebro - 7
  • Närkes Persienn- & Markis Markiser, Örebro - 8
  • Närkes Persienn- & Markis Markiser, Örebro - 9
  • Närkes Persienn- & Markis Markiser, Örebro - 10

Närkes Persienn- & Markis, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnNärkes Persienn- & Markisindustri Handelsbolag
BolagsformHandelsbolag
Datum för upprättande19.05.1982
Org.nr:9164592405
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital0
Omsättn.intervall1500 - 2999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch13922 Tillverkning av presenningar, tält, segel o.d.

Exekutiva befattningar/Administration

Jozsef LajtaiBolagsman
Zolt?n Stefan LajtaiBolagsman
Magdolna LajtaiProkurist

Möjliga telefonnummerformat

01918268801-918 26 88019-18 26 880191-826 88