Se på karta

mynthandlare sverige 

gav 128 företag inom detta område

(4.5)

Holländargatan 21B11160 Stockholm
logo

Välkänt auktionshus med både frimärks- och myntauktioner där vi säljer frimärken, brev, vykort, handskrifter, mynt, sedlar m.m.

Norra strandgatan 3025220 Helsingborg
logo

J Pedersen Mynthandel är Skandinaviens äldsta mynthandel. Vi har ett stort sortiment av mynt, sedlar, polletter och medaljer.

Kyttingevägen 1518131 Lidingö
logo

Hjärtligt välkommen till en frimärkshandel & mynthandel i Stockholm med gott anseende, höga kundbetyg och bra inköpspriser.Vi vänder oss till dig som har frimärken, mynt, medaljer, äldre serietidningar, vykort eller andra samlarföremål som du inte har något intresse av. Vi köper din samling till bästa pris, och ser till att samlingen hamnar i bra händer hos en entusiast eller samlare.

(5)

Kyttingevägen 1518131 Lidingö
logo

Myntbutiken i Sverige AB är en mynthandlare i Stockholm med gott renommé, höga kundbetyg och bra inköpspriser. Vi vänder oss till dig som genom arv, gåva eller förvärv fått tag i en myntsamling du ej har något intresse av.Vi köper din myntsamling till bästa pris, och ser till att samlingen hamnar i bra händer hos en entusiast eller samlare. Vi köper även in silver-och guldföremål med tydliga svenska stämplar.

Västra Hamngatan 641117 Göteborg
logo

Företaget är inriktad på föremål från antiken och myntförsäljning. Butiken var känd som den lilla ”Röda butiken” mitt på bottenplan. Under åren föll det sig naturligt att inriktningen skiftade över till handel med bl.a. guld och silver, men de antika föremålen har fortfarande en stor plats i vårt intresseområde.

Mynthandlare Sökord

Vi är medlemmar av Sveriges Mynthandlares Förening och inriktar oss på inköp och försäljning av guld, silver, mynt, klockor samt föremål från antiken.

Visa mer

(4)

Västra Hamngatan 641117 Göteborg
logo

Vi köper & säljer: vykort, brev, frimärken, mynt, sedlar mm.Välkomna till oss!

Myntgatan 10-1479162 Falun
logo

Besök efter tidsbokning. KÖPER-SÄLJER och VÄRDERAR.Mynt, sedlar, medaljer, frimärken, brev, vykort , aktiebrev, fickur och herrarmbandsur.

Gåsgränd 411127 Stockholm
logo

Vi är en seriös mynthandel och frimärkshandel i centrala Stockholm. Kontakta oss om du vill sälja, köpa eller värdera dina gamla mynt, frimärken, brev, vykort, sedlar, medaljer eller liknande samlarföremål. Gärna hela samlingar. Vi har även regelbundna auktioner via internet. Kontakta våra experter idag om du vill sälja din samling!

(5)

Linnégatan 5241308 Göteborg
logo

Välkommen till JOAKIMS MYNT & SEDLARKöper allt inom svenska och utländska mynt och sedlar, guld, tandguld och silverföremål.Klockor, fickur. Även större samlingar.Medlem i Sveriges Mynthandlares Förening.

Banérgatan 1711522 Stockholm
logo

Vi har stor kunskap och lång erfarenhet av auktionsförsäljning av mynt och andra numismatiska föremål. Eftersom vi har kontor både i Stockholm och i södra Sverige och är ofta på resande fot, har vi lätt för att besöka dig som har objekt att lämna till försäljning. Välkommen!

Bräckevägen 1931134 Falkenberg
logo

Vi köper och säljer mynt, sedlar, medaljer, stämplat guld och silver samt utför myntvärdering. Tänk på att rengjorda, putsade och polerade mynt sjunker avsevärt i värde! Vi vänder oss till privatpersoner och företag i Halland med omnejd, men har även kunder från hela Sverige.

(5)

Klostergatan 855317 Jönköping
logo

Silvermynt köpes, 1 kr före -1968, 50-25-10 öre före -1962, Allt guld, tandguld, guldklockor, silver m.m.Välkommen!

Kungsgatan 16A35233 Växjö
logo

Vi köper och säljer; frimärken, brev, vykort och mynt. Dessutom ombesörjer vi auktioner, värderingar och urvalssändningar.

Rosendal 30471494 Kopparberg
logo

Jag heter Per Klingberg och är legitimerad Psykolog. Sedan examen 1970 har jag arbetat med organisationsutveckling och individuell handledning. Organisationsutvecklingen bedrivs främst i ett program som heter Horisont, där jag samarbetar med Ethel Wallberg. Kunderna är både stora bolag som SEB, Trygg Hansa, SAAB och SCA, och mindre organisationer. Inom personlig utveckling utgår jag alltid från individens behov och önskemål.

Kristinagatan 2060226 Norrköping
logo

Hos oss kan du köpa eller sälja - efter överenskommelse - begagnade böcker, pocketböcker, serietidningar, seriealbum och liknande litteratur. Vi handlar även med faktalitteratur, antikvarisk och topografisk litteratur. Det finns tiotusentals titlar att fynda bland. Villkor: Vi köper böcker och tidningar, men restriktivt!

Kyrkogatan 2185232 Sundsvall
logo

Vi är den lilla butiken med det stora sortimentet. Vi köper, byter och säljer allt i guld och silver.

Fågelsångsvägen 1590354 Umeå
logo

Köper guld, köper silver och mynt till dagsaktuellt pris oavsett skick. Betalt direkt med Swish, inga krångliga villkor eller dolda avgifter. Boka tid för enskild träff med fri värdering. Kontor i Umeå, håll utkik efter annons, ibland besöker vi närliggande orter, till exempel Örnsköldsvik och Skellefteå.

Järnvägsgatan 4461130 Nyköping
Bomgatan 1041264 Göteborg