Laganvägen 1034150 Lagan

Möt skogens Konung i Älgland Laganland! Älgparken är öppen under turistsäsong. Älgparken stängd under vintern. Se hemsida!Shop öppen hela året.

Stortorget 233230 Gislaved

5 (1)

Vi eftersträvar att vara ett personligt cityhotell där vi vill att du som gäst skall trivas. Här är det nära till mycket!

Ringvägen 2659835 Vimmerby

Vimmerby Vandrarhem erbjuder ett stort antal rum, möjlighet till frukost under sommarsäsongen, ett välutrustat kök för självhushållning, fräscha toaletter och duschar och en stor härlig altan där du har tillgång till grill under varma sommarkvällar. Vi vill vara ett boende för alla, därför har vi gjort så vi ska passa både den ensamme resenären, paret eller familjen. Välkommen till Vimmerby Vandrarhem om du söker ett billigt boende i Vimmerby med nära till allt.

Kornellgatan 250731 Brämhult

4.33 (3)

Vi är ett 3-stjärnigt hotell som ligger 3 km öster om Borås centrum. Här hittar du den personliga atmosfären, välkommen!

Laganvägen 234150 Lagan

Motellet ligger vid E4:an utanför Lagan. Anläggningen erbjuder personlig service, vid Motellet ligger även Laganlands berömda älgpark.

Ringvägen 134132 Ljungby

2.5 (4)

Anläggningen erbjuder personlig service och är öppen dygnet runt. Restaurang och Statoil bensinstation finns på hotellet.