Om Motala El & Automationsteknik AB

Motala El & Automationsteknik AB är ett företag inom el, styr och automation för främst VA-sidan i Sverige. Vi finns i Motala, men jobbar åt kommunala sektorn i hela landet. Vi har mångårig erfarenhet inom styrning och övervakning samt processkunnande och hanterar dom flesta förekommande system på marknaden.

PLC/Pumpstyrningar

Vi programmerar PLC:erna med egenhändigt skapade program anpassade efter just Era önskemål om funktioner. Vanligt förekommande fabrikat är Mitsubishi, ABB/SATT, Siemens. Pumpstyrningar är enklare form av plc. Levereras med ett standardprogram redan från fabrik. Används oftast i pumpstationer och tryckstegringar. Vi sätter upp och konfigurerar dessa styrningar. Vanligt förekommande fabrikat är ABS, Swedmeter, DripDrop, MJK.

HMI/SCADA

Vi skapar applikationen i HMI och SCADA-systemen. HMI-applikationen kan vara t.ex. en operatörspanel som är kopplad till en PLC. Vanligt förekommande fabrikat är Beijer, ABB, Siemens. SCADA-applikationen skapas med bilder, larm, datainsamling, rapporter mm. i systemen PC-Operatör och VA-Operatör. Även andra system kan komma ifråga.

Projektering/Projektledning

Projektledningen för att få Er tanke till en färdig anläggning kan ni överlåta åt oss. Vi ser till att dom olika delmomenten under ett projekt sköts och blir utförda.

Elinstallation/Felsökning

Vi tar ansvar för elprojekteringen/elinstallationen samt dokumentationen av detta. Vi kan leverera komplett automatikskåp, eller ombyggnad av befintligt. Däremot anlitar vi underentreprenörer för detta.

Kommunikationslösningar

Vi tar fram den bästa kommunikationslösning för just Er anläggning. I dagens samhälle nyttjar vi mer och mer kommunernas egna nätverk där möjlighet finns. I dom flesta andra lägen där inte ethernet finns tillgängligt används fasta trådlösa förbindelser. Vi diskuterar igenom detta med t.ex. Er IT-avdelning för att se vilka möjligheter och lösningar som tillåts av Er policy.

Motala El & Automationsteknik ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Motala El & Automationsteknik AB Industrikonsult, Motala - 1
  • Motala El & Automationsteknik AB Industrikonsult, Motala - 2
  • Motala El & Automationsteknik AB Industrikonsult, Motala - 3
  • Motala El & Automationsteknik AB Industrikonsult, Motala - 4

Motala El & Automationsteknik AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Motala El & Automationsteknik AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

12.05.2014

Org.nr:

5569711913

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

50000

Omsättn.intervall

5000 - 9999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

71122 Teknisk konsultverksamhet inom industriteknik

Exekutiva befattningar/Administration

Ledamot

Hans Thomas Karlsson

Suppleant

Susanne Maria Viktoria Karlsson

Revisor

Pia Christina Haller

Finansiell information

Omsättning

3 584 tkr

Vinstmarginal

9,4 %

Anställda

2