Om MOSHI by Helena

Helena Ungh Hofman-Bang är en glad och kreativ göteborgare som bor i Stockholm. Hon har målat sen hon var liten och gått flera konstskolor, såsom grafisk formgivning, olja, akvarell och även läst konsthistoria. Helena är känslig och inkännande vilket har gjort att konsten skapas utifrån känslan som infinner sig just där och då.

“Att skapa för mig är allt! Tiden står still och jag ser oändligt med möjligheter. Konsten ger mig utlopp för mina känslor, ger mig spänning och otroligt mycket glädje. Jag målar alltid utifrån min magkänsla och släpper inte iväg något som jag inte är 100% nöjd med.” - Helena

Keramiken kom in i Helenas liv för 6 år sedan då hon började att bygga i papperslera hemma. Intresset videre utvecklades sen till mer hållbara material och stengods blev “The Thing”.

“Att jobba med stengods är svårt. Det som ena dagen var lätt kan nästa dag vara rent omöjligt att skapa igen. Det är spänning från att öppna lerpaketet, till att skapa verken och sen hoppas att alstret var rätt placerat i ugnen. Ett alster kan ta upp till 2 veckor att få perfekt.” - Helena

Alla verk Helena skapar är “one of a kind”. Det finns alltså bara en av varje vilket gör alla alster väldigt speciella. Det finns ingen annan som har en likadan kaffe kopp som du precis köpt!

MOSHI by Helenas utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • MOSHI by Helena Keramik - Färdigprodukter, Danderyd - 1

MOSHI by Helena, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnBy Helena Ungh AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande27.12.2022
Org.nr:5594154535
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch23410 Tillverkning av keramiska hushålls- och prydnadsartiklar, 74101 Industri- och produktdesignverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Helena Elisabeth Ung Hofman-BangLedamot
Peder Hofman-BangSuppleant