Om Mormors Bageri Gastelyckan

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Mormors Bageri Gastelyckan, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnMormors Bageri Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande23.04.1997
Org.nr:5565388393
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital600000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch10710 Tillverkning av mjukt matbröd och färska bakverk, 47241 Specialiserad butikshandel med bröd och konditorivaror, 56100 Restaurangverksamhet, 10890 Framställning av andra livsmedel

Exekutiva befattningar/Administration

Handren MévanOrdförande
Farhad Akhondipour SalehabadVerkställande direktör
Reza Akhoundi Pour Saleh AbadLedamot
Handren MévanLedamot
Farhad Akhondipour SalehabadLedamot
Zozek MohammedLedamot
Triffa MagdidSuppleant
Hans Martin Kenneth JohnssonRevisor

Omdömen om Mormors Bageri Gastelyckan

Anton F

mer än ett år sedan

Smörgåstårtorna vi köpte gjorde oss magsjuka. Rekomenderar att köpa någon annanstans, dem tar ej ansvar för det senare heller då över tio personer oberoende av varandra har blivit sjuka...

Anonym användare

mer än ett år sedan

Testade deras äppelmunkar en gång och efter det var jag fast. För övrigt väldigt vackra bakelser!

Andreas Heglund

mer än ett år sedan

Är på Mormors rätt så ofta, och jag tycker de har förutom ett gigantiskt utbud vad gäller allt från bullar till skäddarsydda tårtor och bakelser, är personalen väldigt trevliga och serviceinriktade.
Jag brukar ofta åka till Gastelyckan i Lund, men vill man ha det lite mysigare så får man gå till Knutgården i Lund ,Mormors på Entre i Malmö eller på Mormors Triangeln. Jag är mer av en stamkund då jag tycker att de har kvalite på deras produkter och jag bara dör för deras Brownie

Daniel

mer än ett år sedan

Vi stannade till på gastelyckan med barnen och köpte fyllda bagueter som verkligen inte smakade något alls trots 4 sorter! Sen detta med "äta här pris " vad är det ? Yngste sonen 9 år fick betala 18 kronor för en verkligen torr kanelbulle bara för att han skulle äta den där kostade det ganska mycket mer än om han skulle tagit den med sig .. dessutom åt han den på samma tallrik som bagueten helt ärligt mycket dåligt och väldigt föråldrat .. ovanpå allt va dem yngre tjejerna som jobbade där (vid2 olika tillfällen ) väldigt otrevliga och med näsan högt .. åk inte till mormors på gastelyckan !

Elin

mer än ett år sedan

Helt okej bakelser men det jag inte tyckte så mycket om vad att det inte fanns så mycket att välja på tyvärr men trevlig personal och priserna var bra.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Detta bageriet är riktigt bra..om det är något jag saknar i den lilla byn jag bor i är det detta bageriet! Dom gör dom bästa äppelmunkarna enligt mig^^
och dom är inte sådär överdrivet dyra heller!

//Matti

Anonym användare

mer än ett år sedan

20:- extra för 7 bokstäver på tårtan! Ingen upplysning om extrakostnaden och jag hade textat det snyggare själv - litet o kladdigt var deras proffsutförande.
Dessutom skulle det vara en rosa princesstårta, men täcket var snarare vitt med rosa strimmor ojämnt i.
Fy vad kasst utfört.
Fast det viktigaste är ju ändå smaken - och den var helt ok!

Annie

mer än ett år sedan

Köpte en vegetarisk bagel.....var det 40 den kostade? för en bagel som smakade ingenting, smör/margarin var knappt synbart, ett par sunkiga gurkskivor, 3 skivor ost som inte heller smakade något, ett litet salladsblad som knappt täckte brödet, 2 skivor gul paprika....nää, det var inte gott och lämnade halva kvar(men kanelbllen var godkänd)