Om Montrab AB

Vi är en trygg leverantör inom flytt, städ, förråd och monteringMontrab AB levererar kvalitativa tjänster inom flytt, städ, montering och magasinering i hela Sverige. Vår strävan är att du som kund alltid känna dig trygg och nöjd när du anlitar oss. Vi har lång erfarenhet inom branschen och levererar alltid med högsta kvalitet vare sig du är privat – eller företagskund. Samtliga tjänster inom flytt, städ, montering – och förråd är utformade och utvecklade tillsammans med er, våra kunder

Företaget

Montrab AB grundades 2010 av med visionen att bygga upp ett av Sveriges främsta och bästa servicebolag inom flytt, städ, montering och förråd. I dag är Montrab AB väletablerade på marknaden och har ett 30-tal anställda med kontor i Borlänge, Falun och Gävle. Sedan 2014 ingår även Tysks Express AB i samma ägarkonstellation som Montrab AB.

7 skäl till att välja Montrab!

1. VI FINNS DÄR FÖR DIG

Vi tror på bra relationer, långsiktighet och trygghet. Vi anpassar alla våra tjänster efter dina önskemål.

2. PACKAT & KLART

Vi är experter på att packa och har ordentliga och stadiga flyttkartonger. Vi delar gärna med oss av våra bästa tips och trix om du vill göra arbetet själv. Annars fixar vi självklart hela packningen åt dig!

3. FÖRSÄKRAD FLYTT

Vi är mån om din trygghet. Vi transporterar och flyttar alltid säkert och är naturligtvis försäkrade enligt branschstandard.

4. SÄKRA OCH FLEXIBLA TRANSPORTER

Transport i hela Sverige! Vi har flyttbilar och fordon som klarar de flesta transporter. Specialanpassad utrustning för tunga transporter som flyglar, verkstadsmaskiner och kassaskåp. Utbildad och trevlig personal som garanterar att transporten blir effektiv, säker och smidig.

5. FIXAR STÄDNINGEN

Vi erbjuder flertalet städtjänster för både dig som privatperson och företag. Vi utför komplett flyttstäd i samband med flytt, hemstädning, städning av kontor och lokaler samt trappstädning. Vi tillhandahåller allt material och lämnar dessutom kvalitetsgaranti!

6. SPECIALISTER PÅ MONTERING

Vi monterar allt från enstaka möbler och gardinstänger till hela kontorslandskap och inredningar. Tillgång till de rätta verktygen, fästmaterial, kunskap och erfarenhet gör att vi kallar oss specialister på montering.

7. FÖRVARING

Säkra, tillgängliga och prisvärda förrådshotell från en kvadratmeter och uppåt på flera orter. Öppna varje dag, året runt mellan kl 06.00 till 22.00.

Flyttfirma

Montrab är en modern och flexibel flyttfirma som erbjuder flytthjälp i hela Sverige. Vi kan assistera er i hela flyttledet med allt från packning av flyttkartonger, emballering och montering till transport och uppackning. Vi har lång erfarenhet av flytt mot både företag och privatpersoner. Vi tillhandahåller dessutom transporter i hela Sverige.

Städfirma

Vi är en komplett städfirma som erbjuder städhjälp i hemmet, fönsterputsning och flyttstäd. Till företagskunder erbjuder vi lokalvård såväl bygg-, flytt-, lager-, och kontorsstäd.

Förråd/Lager/Magasinering

På flera orter i Sverige erbjuder vi olika typer av förråd, lager och magasineringsmöjligheter. Hos oss kan du alltid förvara dina ägodelar tryggt och säkert.

För oss på Montrab AB är inget jobb är för litet eller för stort. Vår största tillgång är vår personal som med sin personlighet, utbildning och yrkesstolthet finns där för er. Det är ni värda!

Montrab AB har basen i Falun, Borlänge och Gävle men arbetar rikstäckande.

Bildgalleri

  • Montrab AB Flyttfirma, Borlänge - 1
  • Montrab AB Flyttfirma, Borlänge - 2
  • Montrab AB Flyttfirma, Borlänge - 3
  • Montrab AB Flyttfirma, Borlänge - 4

Montrab AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Tysks Express AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

24.05.2010

Org.nr:

5568092075

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

20000 - 49999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

49420 Flyttjänster, 52100 Magasinering och varulagring, 52290 Övriga stödtjänster till transport, 95240 Reparation av möbler och heminredning, 68203 Reparation av möbler och heminredning

Exekutiva befattningar/Administration

Möjliga telefonnummerformat

010330001301-033 000 13010-330 00 130103-30 00 13010-3300013