Vägbeskrivning

montessoripedagogik

gav 122 företag
Karta
 • Husievägen 74
  21233 MALMÖ
  Visa vägbeskrivning
  040-49 09...
  Visa nummer
  Montessoriförskolan Bambina ligger i Husie med en härlig stor trädgård. På Bambina har vi två avdelningar: Lilla avdelningen 1-3 år och Stora avdelningen 3-6 år. Barnen är i centrum på Montessoriförskolan Bambina och de får utvecklas efter sin egen nivå och förmåga.
 • Alsnögatan 7
  11641 STOCKHOLM
  Visa vägbeskrivning
  010-157 61...
  Visa nummer
  Våra tre grundskolor ligger i Hammarby Sjöstad, Sundbyberg och Danvikstull. På alla skolorna arbetar vi långsiktigt med att utveckla våra arbetssätt om hur vi kan göra dig som elev medveten om lärprocesserna. Vi ser direkt en positiv utveckling när du kommer underfund med vilken kapacitet du faktiskt har. Trygghet är ett annat viktigt och prioriterat område. Vi arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö och har ett välutvecklat mentorskap. På Kulturama Grundskolor ska alla bli sedda!
 • Virkesvägen 21
  12030 STOCKHOLM
  Visa vägbeskrivning
  010-157 61...2
  Visa nummer
  Du märker direkt när du kommer in genom våra dörrar att Kulturama Grundskolor är fyllda av kreativa människor. Du får klasskamrater som delar samma intresse som du och under skoltiden kommer ni få arbeta med föreställningar, redovisningar, musikaler, konserter och utställningar – allt utifrån den inriktning ni valt.
 • Östra allén 15
  25451 HELSINGBORG
  Visa vägbeskrivning
  042-13 50...2
  Visa nummer
  (2
  Sedan 1 juni 2018 driver jag, Åsa Andersson, verksamheten Montemini Hbg’s Montessoriskola som VD, rektor och förskolechef. Jag har en bakgrund som grundskollärare på olika montessoriskolor med huvudämnena musik, matematik och naturorienterande ämnen.
 • Storgatan 2
  64530 STRÄNGNÄS
  Visa vägbeskrivning
  0152-33 11...
  Visa nummer
  Europaskolan Strängnäs riktar sig till studiemotiverade elever som gillar höga krav ifråga om studieinsatser. Eleverna förväntar sig att i skolan möta kamrater med positiva attityder till kunskap och bildning samt lärare med höga krav och förväntningar på dem. Elevtrivsel förutsätter att verkligheten motsvarar den bild av skolan som lockat eleverna att söka till skolan. Vi tar inte ut elevavgifter.
 • Prästgårdsvägen 6
  92064 TÄRNABY
  Visa vägbeskrivning
  0954-101...
  Visa nummer
  På sameskolan finns både förskola, skola och skolbarnomsorg (fritidshem). Vi ger en utbildning med samisk inriktning som i övrigt motsvarar utbildningen till och med år 6 i grundskolan.Vi följer den nationella läroplanen (Lgr-11) men har i tillägg en kursplan i samiska. Undervisningen har i de flesta ämnena direkt anknytning till vår samiska kultur och historia.
 • Karl gustavsgatan 5
  41125 GÖTEBORG
  Visa vägbeskrivning
  031-17 60...
  Visa nummer
  GTI grundades år 1927. Vi finns i Vasastaden i centrala Göteborg, i närheten av Vasaplatsen.På GTI får du en bra utbildning av behöriga och engagerade lärare. Undervisningen är modern och präglas av ett ämnesövergripande synsätt.Skolan är omgiven av charmiga byggnader och mysiga cafér. På några av de närliggande restaurangerna kan du som elev på GTI äta lunch med ditt matkort. Välkommen till en utbildning mitt i stan!
 • Viks Skolväg 13
  13935 VÄRMDÖ
  Visa vägbeskrivning
  08-570 177...
  Visa nummer
  (2
  Stängt
  På Grantomta får våra barn lära, leva och utvecklas efter egna intressen och i egen takt, med Maria Montessoris intentioner och läroplanens mål för förskola, skola och fritidshem som grund.
 • Fyrverkarbacken 38
  11260 STOCKHOLM
  Visa vägbeskrivning
  08-619 08...
  Visa nummer
  Vi bedriver förskoleverksamhet för barn i åldern 1-5 år där vi arbetar enligt Montessoripedagogiken och Skolverkets läroplan Lpfö98 som grund.Våra förskolor är individanpassade och sätter barnet i focus. Varje barn måste få känna att de duger som de är och tro på sin egen förmåga.”Hjälp mig att hjälpa mig själv” är ett motto för montessori pedagogik.
 • Magasinsgatan 3
  41118 GÖTEBORG
  Visa vägbeskrivning
  031-733 44...
  Visa nummer
  Välkommen till Kitas, mitt i centrala Göteborg. Kitas består av tre små skolor med bara 250 elever per skola. Det gör att du som elev får en lugn och trygg studiemiljö med nära kontakt med dina lärare. Skolorna är små men tillsammans är vi Göteborgs största friskola. Det gör att vi ger den lilla skolans fördelar och samtidigt den stora skolans valmöjligheter.
 • Strindbergsgatan 13
  61137 NYKÖPING
  Visa vägbeskrivning
  0155-28 64...
  Visa nummer
  Montessoriförskolan Guldpärlan är ett aktiebolag som har funnits i Nyköping sedan 1993.Guldpärlan är en förskola med två avdelningar. Småbarnsavdelningen har 13 platser för barn i åldrarna 1-3 år. Den andra avdelningen för de större barnen i åldrarna 3-5 år har 24 platser. Vi har en egen kö, men följer kommunens regler gällande avgifter. Montessoripedagogiken står för kärlek, kvalitet och konsekvens. Vi arbetar för att få självständiga barn genom att se till varje barns egna förmågor.
montessoripedagogik gav 122 företag
Static map