Om Modulpool Sweden AB

Badtunna / Spa som håller i generationer. Investera i vardagslyx av högsta kvalitet. En Svensktillverkad kvalitetsprodukt från Modulpool AB. Europas största tillverkare av rostfria badtunnor / minipooler.

Kraftig konstruktion

En badtunna från Modulpool AB har inbyggd förstärkning i sin konstruktion, vilket innebär att de behöver inte förstärkas eller styvas upp! Rostfritt stål är kraftigt och samtidigt följsamt idealiskt för badtunnor. Rostfritt stål spricker därför inte i mark av tjälskjutningar eller sättningar. Vedpool® är självbärande ställ ”tunnan” på marken och bada samma dag! installera i mark eller terrass vid tillfälle.

Hygieniskt material

I rostfria vedpooler finns inget trävirke som torkar, ruttnar eller skapar grogrund för bakterietillväxt. Rostfritt stål är även opåverkat av solens UV strålning och åldras och spricker därför inte som plast. Rostfritt stål är formstabilt, håller att grävas ned i mark utan förstärkning, klarar dom höga temperaturerna som man vill ha utan att mjukna. Rostfritt stål ett är ett extremt hygienisk och lättskött material idealiskt för pooler.

Lyxigt sittdjup

Våra vedpooler är hela 107 cm djup på insidan! Med rejäla och lyxiga sittplatser hela 35 cm djupa, med behagligt fasade kanter. Ryggstöd hela 71 cm höga! I en ModulPool sitter du bekvämt med vatten över

axlarna utan att ha knäna under hakan! Reglera vattennivån till en höjd som passar dig, vilket är omöjligt med för låga ”ryggstöd”. Djupa sittplatser gör att du kan luta dig tillbaks i en bekväm ställning.

Framtidens badtunna

Framtidens badtunnor är permanent installerade i mark eller terrass, en varaktig och värdehöjande installation som varar lika länge som din fastighet! ”badtunnan” som dina barnbarn får ärva, En vedpool® nedsänkt i din terrass eller omgärdad av en vacker stensättning i din trädgård, ger dig inte bara ett svalkande bad sommartid ett ångande hett Termalbad vintertid, utan den även höjer värdet på din fastighet vid en framtida försäljning.

Badtunna / vedpool för permanent installation i mark eller terrass. Samtliga badtunnor kan levereras med eller utan invändig trappa. Med enkelt löstagbar kamin, förvandlar du snabbt din ”badtunna” till en svalkande minipool.

Med trappa är det lika många sittplatser för vuxna i badtunnan som utan då nedre trappsteget är på samma nivå som övriga sittplatser. På övre trappsteget blir det 2-3 extra sittplatser för barn, det blir samtidigt möjligt att välja sitthöjd i 3 nivåer! Större vattenspegel ger större ”pool” på minimalt med utrymme. Våra badtunnor tillverkas i över 50 olika modeller med eller utan trappa.

Modulpool Sweden ABs utvalda länkar

Bildgalleri

  • Modulpool Sweden AB Resebyrå, Rättvik - 1
  • Modulpool Sweden AB Resebyrå, Rättvik - 2
  • Modulpool Sweden AB Resebyrå, Rättvik - 3
  • Modulpool Sweden AB Resebyrå, Rättvik - 4
  • Modulpool Sweden AB Resebyrå, Rättvik - 5
  • Modulpool Sweden AB Resebyrå, Rättvik - 6
  • Modulpool Sweden AB Resebyrå, Rättvik - 7
  • Modulpool Sweden AB Resebyrå, Rättvik - 8
  • Modulpool Sweden AB Resebyrå, Rättvik - 9
  • Modulpool Sweden AB Resebyrå, Rättvik - 10

Modulpool Sweden AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Modulpool Sweden AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

01.10.2007

Org.nr:

5567391205

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

10000 - 19999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

25999 Diverse övrig metallvarutillverkning, 79120 Researrangemang

Exekutiva befattningar/Administration