Om Mockfjärds Fönster AB

Fönster som passar alla!I Mockfjärds breda fönstersortiment hittar du fönster som passar ditt hem oavsett om du bor i en klassisk sekelskiftesvilla eller i ett modernt funkishus. Som Sveriges ledande fönsterbytare är vårt mål att göra det enkelt för dig att få fönstren du drömmer om.

Att byta fönster ska kännas enkelt

Din tid är värdefull, och vi tror att du har roligare saker att göra än att mäta fönstergluggar, besöka byggvaruhus, transportera stora och otympliga fönster, eller försöka hitta en hantverkare som känns bra. Vi hjälper dig därför med ditt fönsterbyte, allt från måttagning till färdig installation för att du ska slippa allt besvär som kan följa med beslutet att själv byta fönster.

Ett tryggt fönsterbyte

Nöjda kunder är viktigt för oss. Därför avslutar vi alltid våra fönsterbyten med en återkoppling där vi försäkrar oss om att man fick det resultat som man utlovades. Vi lämnar också omfattande garantier på både montage och fönster.

Dörrar

Mockfjärds erbjuder ett brett sortiment av både ytterdörrar och altandörrar. Dessutom har vi även tillbehören till dörren som gör att du kan skräddarsy lösningen för just ditt hem.

Vare sig du ska byta fönster eller dörrar i ditt hem så har Mockfjärds breda sortiment lösningar för såväl sekelskiftesvillan som funkishuset.

Dessutom installerar vi alltid våra lösningar till ett fast pris.

För dig som representerar ett företag eller en bostadsrättsförening så erbjuder Mockfjärds Fönsterentreprenad kompletta fönsterbyten för större fastigheter.

Fönster

Dina fönster ska passa husets stil och karaktär. Här i norden ska de samtidigt vara hållbara så trämaterialet står emot skiftande väder och vind. Utan att kompromissa med dagens krav på energibesparing och hållbar miljö.

Vi erbjuder måttbeställda fönster, allt från träfönster i gediget trä till nästintill underhållsfria aluminiumfönster och flera olika tillbehör finns som tillval. Det är betydelsefullt att fönstren passar husets stil och arkitektur. Alla fönster är dessutom utvecklade för att klara det hårda nordiska klimatet, samtidigt med dagens miljökrav på energibesparing, utan att tumma på kvalitét.

Genom våra kostnadsfria hembesök erbjuds du hjälp med måttagning ända fram till själva monteringen. Ditt fönsterbyte blir enkelt och smidigt.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Mockfjärds Fönster AB Fönster, Jönköping - 1
  • Mockfjärds Fönster AB Fönster, Jönköping - 2
  • Mockfjärds Fönster AB Fönster, Jönköping - 3
  • Mockfjärds Fönster AB Fönster, Jönköping - 4

Mockfjärds Fönster AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnMockfjärds Fönster AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande13.07.1995
Org.nr:5565195723
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital500000
Omsättn.intervall500000 - 999999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch43320 Byggnadssnickeriarbeten, 46731 Partihandel med virke och andra byggmaterial

Exekutiva befattningar/Administration

Henrik KjeldsenOrdförande
Anders Aaker JensenLedamot
Henrik KjeldsenLedamot
Michael AarestrupSuppleant
Mattias Sven Bertil AnderssonExtern verkställande direktör
Per Inge Andreas PetterssonHuvudansvarig revisor