Om Miljonlotteriet

Miljonlotteriet är en av Sveriges största och äldsta speloperatörer. Hos oss kan du prenumerera på skraplotter, spela bingo och skrapa lotter online. Dessutom kan du köpa lotter i butik. Överskottet från Miljonlotteriet går oavkortat till IOGT-NTO-rörelsens verksamhet.

Verksamheten

Allt startade med en dröm och en önskan om att göra skillnad. Drömmen om en värld där alkohol och andra droger inte förhindrar människor att leva ett fritt och rikt liv. Stig Kroon, en passionerad och driven entreprenör, lade 1964 grunden till det som i dag är Miljonlotteriet. Då, ett litet företag med tre anställda där allt gjordes av alla, från vinstpaketering till lottutskick. I dag görs fortfarande mycket på plats i Mölnlycke, men med cirka 60 anställda och hundratals personer engagerade via säljare och samarbetspartners.

Miljonlotteriet började mycket tidigt med försäljning av lotter via prenumeration. Sedan starten har de fantastiska vinsterna i form av allt från resor, bilar, flygplan och hus till kameror, kaffekokare och smarta prylar varit särskiljande för lotteriet. Miljonlotteriet är ett innovativt företag där framtagning utveckling av nya produkter som tilltalar marknaden har en central roll.

Vinn din dröm. Och förverkliga någon annans.

Det är en otrolig känsla att vinna riktigt stort. Men även de gånger du inte vinner så bidrar du till att förverkliga någon annans dröm. Tack vare Miljonlotteriets överskott, kan IOGT-NTO-rörelsen ge barn och vuxna stöd att komma till en trygg och drogfri miljö. Ditt lottköp gör skillnad i vardagen och räddar liv. Varje dag. Tillsammans gör vi skillnad på riktigt.

Bli prenumerant eller skrapa en lott.

Så fungerar våra vinster

Två av våra prenumerationslotter – Original och Resan – ger dig möjlighet att vinna varuvinster värda upp till 5 miljoner kronor. Dessutom erbjuder vi extra bekvämlighet för dig som vinnare genom våra Drömcoacher.

Vinner du vinster värda mellan 40 och 5 000 kronor, väljer du bland varuvinster och upplevelser i vår vinstshop. Du väljer precis det du själv helst vill ha och du kan spara ihop till något som lockar dig ännu mer genom ditt vinstkonto.

Vinner du vinster värda 10 000 kronor upp till 400 000 kronor, har du möjlighet att välja ur ett utbud med fantastiska vinster som till exempel bilar, båtar, växthus, resor och varuvinster. Våra drömcoacher hjälper dig att skräddarsy ditt personliga vinstpaket.

De högsta vinsterna, chans till 5 miljoner, fördelas i en separat fördelningdragning där den garanterade vinsten har ett värde av 500 000 kronor med chans att vinna ett värde på 5 000 000 kronor. Upp till hälften av högvinsten får du ut i kontanter resten i valfria vinster. Drömcoacherna står till ditt förfogande för att välja ut de vinster just du drömmer om: resan, bilen, båten – ja, kanske ditt nästa hus.

Lotterna Original och Resan kan du även skrapa online och då gäller samma vinstplan.

I våra övriga spel, bingo och på lotter online och i butik vinner du enbart kontanter.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

  • Miljonlotteriet Spelombud, spelbolag, Härryda - 1
  • Miljonlotteriet Spelombud, spelbolag, Härryda - 2
  • Miljonlotteriet Spelombud, spelbolag, Härryda - 3
  • Miljonlotteriet Spelombud, spelbolag, Härryda - 4
  • Miljonlotteriet Spelombud, spelbolag, Härryda - 5
  • Miljonlotteriet Spelombud, spelbolag, Härryda - 6
  • Miljonlotteriet Spelombud, spelbolag, Härryda - 7
  • Miljonlotteriet Spelombud, spelbolag, Härryda - 8
  • Miljonlotteriet Spelombud, spelbolag, Härryda - 9
  • Miljonlotteriet Spelombud, spelbolag, Härryda - 10

Miljonlotteriet, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Iogt-Nto

Bolagsform

Ideell förening

Datum för upprättande

01.01.1971

Org.nr:

8020015569

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

0

Omsättn.intervall

3000 - 4999

F-skatt

Nej, inte registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

94990 Verksamhet i andra intresseorganisationer, 92000 Spel- och vadhållningsverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Finansiell information

Omsättning

-

Vinstmarginal

-

Anställda

0

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

031338282003-133 828 20031-338 28 200313-38 28 20031-3382820