Om företaget

Midland är ett litet men snabbväxande oljemärke i Sverige och Europa. Förutom ett brett smörjmedelssortiment för olika fordonstyper har vi i Sverige koncentrerat oss på att leda utvecklingen inom områdena garantier och miljö....

Läs mer om företaget
Telefonnummer
031-725 34...
Adress

Fack

44850 Tollered

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Midland är ett litet men snabbväxande oljemärke i Sverige och Europa. Förutom ett brett smörjmedelssortiment för olika fordonstyper har vi i Sverige koncentrerat oss på att leda utvecklingen inom områdena garantier och miljö. Dessa mervärden har i kombination med kunskap och servicenivå skapat samarbetspartners som till exempel Subaru och Suzuki.

Bakgrund

Behovet av ett fristående, europeiskt, varumärke blev plötsligt stort då multinationella Shell köpte Pennzoil-Quaker State år 2002. Schweiziska Oel-Brack AG startade redan 1880 med tillverkning och försäljning av smörjmedel. Oel-Brack har tillverkat Quaker State för den europeiska marknaden under mer än 10 år, och distribuerat Quaker State i Schweiz i mer än 60 år. Steget var därför inte långt till att introducera ett eget fristående varumärke. Med samma breda utbud och samma höga kvalitet. Lanseringen började under 2003 i Europa.

Under 2004 introducerades Midland på de nordiska marknaderna. Då upphörde också Oel-Bracks europa produktion av Quaker State-produkter.

Affärsområden

Midland är ett litet men snabbväxande oljemärke i Sverige och Europa. I Sverige arbetar vi med två affärsområden: Midland oljor och Midman IT-tjänster. Båda bygger på samma affärsidé - att öka lojaliteten från servicekund till verkstad/ ÅF.

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Midland AB

Omsättning

39 863 tkr

Vinstmarginal

8.80 %

Anställda

6

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Midland AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Midland AB

Org.nr:

5566464508

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

47300 Bensinstationer

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

11.07.2003

Exekutiva befattningar/Administration
Thomas Brack

Ordförande

Jonas Kim Udd

Verkställande direktör

Visar 4 av 7
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0317253400

03-172 534 00

031-725 34 00

0317-25 34 00

031-7253400