Om Miami Pool AB

Vi på Miami Pool har tillverkat pooler längre än någon annan i Sverige. Våra stommar är marknadens mest hållbara, anpassade efter det skiftande nordiska klimatet. Vi erbjuder inte bara flest poolmodeller – vi kan också skräddarsy våra lösningar efter just dina behov och hur din trädgård ser ut. Hos oss kan du hitta allt från kompletta poolpaket och högkvalitativa spabad till kemikalier och tillbehör.

Miami Pool

Miami Pool är vad som händer när norrländsk hantverkartradition möter en aldrig sinande innovationslusta. I 50 år har vi strävat efter att göra våra poolmodeller mer intressanta utan att någonsin rucka på kvaliteten.Genom att erbjuda långsiktig och personlig service, stor flexibilitet i utbudet och marknadens mest stabila poolstommar blir din nya pool en hållbar investering för både din fritid och värdet på din fastighet. Något annat nöjer vi oss inte med.

Att anlägga markpool är en stor ekonomisk investering. Livet med pool, däremot, behöver varken vara krångligt eller kostsamt. Det enda du behöver är rätt information om vatten och poolkemi. Därför får du alltid all skötselinformation du behöver när du köper en pool av oss – och även personlig service långt därefter. Det tjänar du på i längden.

Kärnan i vårt familjeföretag är att kunna erbjuda dig riktigt god kvalitet och de allra smartaste poollösningarna. Vi är inte nöjda förrän du har ett gott och hållbart poolliv som passar just dig. Därför kan du lita på att vi inte försöker sälja på dig onödiga extraprylar som du inte behöver. Vi är transparenta i kommunikationen och anpassar våra lösningsförslag efter dina behov och hur din trädgård ser ut – ingenting annat.

Swimmingpooler

Miami Pool är vad som händer när norrländsk hantverkartradition möter en aldrig sinande innovationslusta. I 50 år har vi strävat efter att göra våra poolmodeller mer intressanta utan att någonsin rucka på kvaliteten. Något annat nöjer vi oss inte med.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Miami Pool AB Pool, bubbelpool, SPA-utrustning, Timrå - 1
  • Miami Pool AB Pool, bubbelpool, SPA-utrustning, Timrå - 2
  • Miami Pool AB Pool, bubbelpool, SPA-utrustning, Timrå - 3
  • Miami Pool AB Pool, bubbelpool, SPA-utrustning, Timrå - 4
  • Miami Pool AB Pool, bubbelpool, SPA-utrustning, Timrå - 5
  • Miami Pool AB Pool, bubbelpool, SPA-utrustning, Timrå - 6
  • Miami Pool AB Pool, bubbelpool, SPA-utrustning, Timrå - 7
  • Miami Pool AB Pool, bubbelpool, SPA-utrustning, Timrå - 8
  • Miami Pool AB Pool, bubbelpool, SPA-utrustning, Timrå - 9
  • Miami Pool AB Pool, bubbelpool, SPA-utrustning, Timrå - 10

Miami Pool AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnMiami Pool Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande19.06.1967
Org.nr:5561105650
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital200000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch46731 Partihandel med virke och andra byggmaterial, 46470 Partihandel med möbler, mattor och belysningsartiklar, 46742 Partihandel med VVS-varor, 68202 Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade industrilokaler

Exekutiva befattningar/Administration

Olof Daniel HellströmOrdförande
Pär Niklas NordlundVerkställande direktör
Pär Niklas NordlundLedamot
Olof Daniel HellströmLedamot
Lars Magnus ForslundLedamot
Jaak RaidLedamot
Esko Tapani RuusilaHuvudansvarig revisor

Möjliga telefonnummerformat

06051505006-051 50 50060-51 50 500605-150 50