Se på karta
Fjäråsvägen 1251169 Sätila

Från idé till färdig produkt. Vi tillverkar produkter efter Era specifika önskemål och behov direkt anpassade till användningsområdet med korta ledtider oavsett om underlaget är en enkel skiss eller en professionell ritning. Välkomna att kontakta oss!

Industrigatan 1628350 Osby

Johpomek AB erbjuder en komplett lösning. Från produktion till montering, packning och utleverans till slutkund.

Måvägen 6843973 Fjärås

0

Välkommen till Persson Service, här hjälper vi dig med smidesarbeten, metallkonstruktioner, järnkonstruktioner, butikssmide m.m.

Havdhem lingvide62341 Havdhem

Vi är ett företag som mixar modern teknik med traditionella smidesarbeten. Vi utför alla inom branschen förekommande arbeten.

Gillbergagatan 2158273 Linköping

HaMi Plåt & Vent AB arbetar med ventilation och byggnadsplåtslageri i hela Östergötland. Vi arbetar med allt i från större entreprenader till mindre ventilationsinstallationer hos företag och enskilda hushåll. På entreprenadsidan kan vi fungera både som generalentreprenör eller som underentreprenör och utförare, beroende på när i projekteringsfasen vi kontrakteras. I samarbete med några av branschens ledande leverantörer kan vi dessutom erbjuda det mesta av plåt och ventilationsmaterial.

Bruksgatan 2226339 Höganäs

Vi tillverkar ankarjärn till industri ugnar sedan mer än 40 år tillbaka, och idag har vi en effektiv produktionsprocess som möjliggör snabba leveranser till konkurrenskraftiga priser. Vi har goda kunskaper och lång erfarenhet av rostfria, syrafasta och värme-beständiga stål både vad gäller tillverkning, applikation och olika standardbeteckningar som används inom området.