Om företaget

Hos oss kan du reparera dina elverktyg. Vi är garantiverkstad för över 25 märken och använder oss av originaldelar och godkänd verkstadsutrustning. Vi har även reservdelar till majoriteten av märkena på marknaden, samt hjälper...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
08-27 77...
Adress

Industrivägen 23

17148 Solna

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Hos oss kan du reparera dina elverktyg. Vi är garantiverkstad för över 25 märken och använder oss av originaldelar och godkänd verkstadsutrustning. Vi har även reservdelar till majoriteten av märkena på marknaden, samt hjälper dig med inköp av verktyg och förbrukningsmaterial.

I vår verkstad får byggföretag och uthyrare hjälp med helhetslösningar och service av sitt maskinbestånd. I vår butik finner du ett brett sortiment av maskiner och tillbehör. Här får du professionell hjälp av personal med lång erfarenhet inom branschen.

Mekina startades med ett mål: att kunna erbjuda byggföretag och uthyrare en helhetslösning vid köp och service av elverktyg, allt under ett och samma tak. Vi vill revolutionera logistiken inom bygg- och elverktygsbranschen för att göra det enklare att lämna in verktyg på service, för en grönare och mer hållbar bransch.

Mekina ABs utvalda länkar

Omdömen

Isa Nordeld

Mer än ett år sedan

Toppen företag! Kan starkt rekommendera.

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Mekina AB

Omsättning

39 432 tkr

Vinstmarginal

8.20 %

Anställda

17

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Mekina AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Mekina AB

Org.nr:

5569162976

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

33120 Reparationsverkstäder för maskiner

46741 Partihandel med järnhandelsvaror

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

19.12.2012

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 5
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

08277780

08-27 77 80

082-777 80