Se på karta

mekanisk verkstad 

gav 3141 företag inom detta område

RZ HB Mekaniska AB

Öppet

Magasinsvägen 943836 Landvetter

K B Mekaniska Verkstad HB

Lärftvägen 119638 Kungsängen

Eliasson & Lund Industrial Partner AB

Arendalsvägen 1041878 Göteborg
logo

- När kvaliteten får avgöra! Skicklig, flexibel och kvalitetsmedveten prototyptillverkare. Vi är ett resursstarkt, investeringsvilligt och kundorienterat verkstadsföretag. Vår tillverkning handlar ofta om prov- och experimentarbeten samt kortare produktionsserier i alla material.

Olssons Bil & Maskinverkstad AB

Öppet

Pilgatan 27261 Gärsnäs
logo

Mekanisk verkstad. Tillverkning och svetsning av detaljer i aluminium, rostfritt och järn.Mycket av det vi gör är specialtillverkning, kort sagt vi löser de problem vi ställs inför.Välkommen att kontakta oss!

Mekaniska verkstäder Sökord

Vi tillverkar och svetsar detaljer i aluminium, rostfritt och järn. Klipper, kantpressar och valsar plåt. Stort sortiment av plåt och stång på lager.

Visa mer

Täby Finmekaniska AB

Öppet

Fabriksvägen 718632 Vallentuna
logo

Täby Finmekaniska AB startade som ett 2-mansföretag 1983 i Danderyd Täby. I vår nuvarande verkstadslokal som är belägen i Vallentuna sysselsätter vi idag ca 15 personer. Vår inriktning är att som legoföretag tillverka finmekaniska detaljer till beställare inom industri, medicin, forskning etc. Vi svarvar och fräser i de flesta material. Vi jobbar med diam. från 2 mm till ca 300 mm. Fräs har vi möjlighet till ca 600 x600 mm.

Pod AB

Öppet

Dalkroken 857273 Kristdala
logo

Underleverantör inom avancerad plåtbearbetning. Din leverantör av verktyg, pressning, svetsning och montering. Kontakta oss gärna.

Mykå Verktyg & Mekanik AB

Zakrisdalsvägen 34B65342 Karlstad
logo

Mykå är din partner från prototyp till färdig produkt. Vi utför bland annat fräsning, slipning, svarvning och svetsning. Välkomna att kontakta oss för mer information!

Ralex CNC-Teknik & Svets AB

Hantverkaregatan 257635 Sävsjö
logo

Tillverkande företag inom metallbranschen, som framställer allt från avancerade CNC-tillverkade produkter till svetsade konstruktioner.Stor del av tillverkningen är i rostfria material men även koppar, mässing, aluminium, plast och stål. Utför svarvning, fräsning, svetsning m.m.

Mekaniska verkstäder Sökord

Vi är ett tillverkande företag inom metallbranschen, som framställer allt från avancerade CNC-tillverkade produkter till svetsade konstruktioner. Vi har stor kapacitet och modern maskinpark. Stor del av vår tillverkning är i rostfria material men även koppar, mässing, aluminium, plast, stål m.m. Vi hanterar mindre och medelstor produktion.

Visa mer

Nykab i Sätila KB

Öppet

Fjäråsvägen 1251169 Sätila
logo

Från idé till färdig produkt. Vi tillverkar produkter efter Era specifika önskemål och behov direkt anpassade till användningsområdet med korta ledtider oavsett om underlaget är en enkel skiss eller en professionell ritning. Välkomna att kontakta oss!

Mekaniska verkstäder Sökord

Vi arbetar mot bilindustrin med konstruktion, tillverkning och montage av utrustning. Vår nisch är från idé till färdig produkt med snabba leveranser

Visa mer

Gnosjö Automatsvarvning AB

Lidängsvägen 133532 Gnosjö
logo

Skärande bearbetning och Cnc-svarvning. Svarvning av komplexa detaljer med krav på högsta precision.

Mekaniska verkstäder Sökord

Automatsvarvning av komplexa detaljer i stora serier.

Visa mer

PBH-Teknik AB

Magasinsvägen 369142 Karlskoga
logo

PBH Teknik AB arbetar med skärande bearbetning och montering av enskilda komponenter för den högteknologiska industrin i Sverige och övriga Europa. I vår moderna maskinpark kan vi bearbeta de flesta material som aluminium, titan, rostfritt, plast, mässing och invar.

Mekaniska verkstäder Sökord

PBH Teknik AB arbetar med skärande bearbetning och montering av enskilda komponenter för den högteknologiska industrin i Sverige och övriga Europa.

Visa mer

JOBA Rörteknik AB

Öppet

Änghagsgatan 1353140 Lidköping
logo

Joba Rörteknik AB i Lidköping är specialiserade på tillverkning av rörkopplingar till bilindustrin.

Mekaniska verkstäder Sökord

Joba Rörteknik AB är ett företag som specialiserat sig på tillverkning och bearbetning av rörkopplingar till bilindustrin.

Visa mer

Jimec AB

Plastgatan 1253155 Lidköping
logo

Konstruktion och tillverkning av specialmaskiner och förpackningsmaskiner. Hydraularbete och komponenter.

Mekaniska verkstäder Sökord

Jimec AB erbjuder helhetslösningar inom maskiner och prototyper efter kundens önskemål, såväl byggnation som konstruktion och montage hos kund.

Visa mer

Vättersvets AB

Öppet

(5)

Ånaryd 456393 Gränna
logo

Vi utför legoarbeten och utför specialbeställningar i stål, rostfritt och aluminium. Vi är mångsidiga med bred kompetens.

Smt I Norrbotten, AB

Handelsvägen 1997345 Luleå
logo

Vi erbjuder tillverkning och reparation av stålkonstruktioner, montage och högkvalitativ industriservice med kvalificerade medarbetare. En del av våra specialiteter är svetsning av räls, lagning och modifiering av skopor och utrustning till grävmaskiner och tunga fordon.

Wermlands Tunnplåt AB, WTAB

Bergebyvägen 4568593 Torsby
logo

Vi är specilister på tunnplåt. Med kompetens och modern produktionsteknik kan vi erbjuda kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Erik Olssons Mekaniska Verkstad AB

Släpvagnsvägen 629832 Tollarp
logo

Vi har ett brett sortiment av tjänster. Våra specialiteter är bearbetning av riktigt stora arbetsstycken, svetsning av olika material samt monteringsarbeten fram till färdig produkt.

Mekaniska verkstäder Sökord

Vi har ca 40 duktiga medarbetare specialiserade på olika moment. Uppdragen är oftast legotillverkning av olika slag.

Visa mer

Emek AB

Öppet

Åkermans Väg 1124138 Eslöv
logo

Välkommen till Eslövs Mekaniska Verkstad. Specialist på bearbetning. Vi har kunder i hela Sverige. Hur kan vi hjälpa er?

Mekaniska verkstäder Sökord

EMEK arbetar som underleverantör till mekanisk industri med skärande bearbetning i främst rostfritt stål som specialitet.

Visa mer

Nosstec AB

Järnvägsgatan 1946530 Nossebro
logo

At Nosstec we believe very strongly in producing bending roll machines made with pride and superior quality. For us, superior quality means a long lifetime of the machine and also the best sustainability for our customers’ investment.

Vindo, Leif Claesson & Co AB

Fabriksgatan 633573 Hillerstorp
logo

Vi är ett företag som ligger i Hillerstorp, hjärtat av Gnosjö-regionen! Vi är stolta över att få vara präglade av den positiva Gnosjö-andan. I vårt produktsortiment finner du konsoler, spårpanelfästen, u-beslag, skenor m.m, i stort sett allt du behöver för butiksinredningar, dessutom kör vi även legotillverkning.

Roslagsverkstäder AB

Sipsjövägen 376330 Hallstavik
logo

Med vår avancerade maskinpark och skickliga CNC-operatörer hjälper vi kunder med högt ställda krav när det gäller precision för skärande bearbetning. Vi är certifierade enligt kvalitetsledningssystemet ISO 9001.

Skoparp Maskin AB

Öppet

Åkermans Väg 1124138 Eslöv
logo

Skoparp Maskin har sitt ursprung i hydraulverkstaden vid fd Åkerman/Volvo Construction i Eslöv. I vår moderna CNC-styrda maskinpark kan vi erbjuda fleroperationsbearbetning av gjutgods i grå/segjärn, stål och aluminium. Vi klarar av svarvdiametrar upp till 600 mm.

Mekaniska verkstäder Sökord

EMEK arbetar som underleverantör till mekanisk industri med skärande bearbetning i främst rostfritt stål som specialitet.

Visa mer

Gustafssons Mekaniska Verkstad AB

Öppet

Norra ågatan 3973231 Arboga
logo

Gustafssons Mekaniska Verkstad AB är idag en renodlad och komplett legoleverantör av plåtbearbetade produkter. Vi erbjuder våra kunder hela kedjan, från produktutveckling till montering. Vi fungerar som din kompletta leverantör, men erbjuder också specifika delar ur kedjan.

Hoffmans Verkstads AB

Öppet

Svinöhed 11577673 Långshyttan
logo

Hoffmans producerar mestadels produkter inom skogsindustrin, vi har 200 års erfarenhet av plåtbearbetning.Vi har maskiner och verktyg för press, klipp, stans, olika slags paketering.Vår kunskap är bred, vi har utvecklat verktyg, produkter och lösningar på plats.Vi har en historia av långa säkra arbetsrelationer, vi är alltid öppna för nya arbeten. Tveka inte att höra av er angående arbeten, samarbeten eller andra typer av frågor.Hoffmans Verkstad AB022562038[email protected]

VTT i Umeå AB

Öppet

Stackvägen 490137 Umeå
logo

VTT i Umeå är en mekanisk verkstad som även kan hjälpa till med ritningsuppdrag, CE-märkning, hållfasthetsberäkningar. På verkstadssidan har vi NC styrda fräs och svarv, gradsax, kantpress mm. Vi hjälper många kunder med ritningshjälp och framtagande av prototyper från idé till ritning till färdig detalj. Eftersom vi har möjligheter att CE-märka så kan vi även ta på oss allt vad det innebär.