Om Medtryck

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Medtryck, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Medtryck

Tobias Gustavsson

mer än ett år sedan

Riktigt bra bemötande från start, och fick all den hjälp jag behövde för att resultatet skulle bli som förväntat.
Rekommenderar starkt!

Yonatan Berglund

mer än ett år sedan

Helt klart en av de bästa leverantörerna för trycksaker. Vi har använt dem till vårt bolags alla behov med allt från påsar till jackor och de har även tagit fram specialprodukter till oss vid flera tillfällen. Skulle rekomendera dem alla dagar i veckan!

Snabb service, enkel och tydlig process för beställning.

Ida Rosén

mer än ett år sedan

Supernöjd! Jag har varit kund hos MedTryck i snart 4 år med mitt lilla men växande bolag.
Varje order, liten som stor, har framför allt varit otroligt enkel att hantera och deras order och offertsystem är oslagbart (detta kommer från en gammal säljare). Det är lätt att använda, tydligt och jag får en bra överblick av mina beställningar och hur tryck m.m. kommer att placeras. Därifrån är det lika enkelt att göra justeringar, synpunkter eller godkänna ordern och de leveranser jag fått har hittills alltid levt upp till de förväntningar jag haft både i kvalitet och utseende.
Priserna har dessutom alltid varit helt rätt vilket varit väldigt avgörande för oss som mindre verksamhet under uppväxt där trycksaker kanske inte alltid är högsta prioritet.
Det mest negativa jag kan komma på är att det finns lite för mycket roligt på hemsidan så man får hejda sig från att klicka loss ibland ;)

Hans Sanne

mer än ett år sedan

Beställde 50 T-shirts till ett evenemang i mycket god tid för att vara säker på att beställningen skulle vara framme den 3 juni. Fick ingen leverans och tog kontakt med dem. Ingen hos dem hade reagerat på att det inte gått iväg någon leverans. Ingen hos dem reagerade heller på att deras interna beställning inte hade "fastnat" (som de uttryckte det) Ingen uppföljning av sina egna interna processer. Slutade med att de inte kan leverera. Så mitt råd: Välj någon annan då man inte kan lita på medtryck.com och deras satta leveransdatum. Vi får ingen leverans och då man inte ens bemöda sig med att underrätta oss om problemet så hinner vi nu inte beställa någon annanstans. Uruselt!

Svar från företaget

Hej Hans! Det är riktigt tråkigt att läsa ditt omdöme, samtidigt som vi lyckats identifiera dig som kund - och sett att det är uppenbart att det är vårt fel. Det är mycket riktigt i en intern process som din order fastnat, och det är otroligt pinsamt att något sånt ska kunna hända.

Vi är ett ungt företag som växer fort och idag har vi närmare 10 000 kunder. Att vår växtvärk i slutändan har påverkat dig som kund ser vi mycket allvarligt på.

Det är självklart en klen tröst, men jag kan försäkra dig om att det hål vi haft har täppts till och att vi även kontaktar dig för att bjuda dig på nästkommande order.

Jag hoppas vi får möjlighet att bevisa för dig att vi är, och ska vara, den enklaste leverantören av profilreklam på marknaden.

Bästa hälsningar,


Henrik Spåre

Eva-Karin Fredriksson

mer än ett år sedan

Jag rekommenderar Medtryck varmt! Jag har beställt trycksaker från dem vid flera tillfällen och jag känner mig alltid trygg i deras händer. Tillmötesgående personal, håller sina deadlines och bra produkter.

Camilla Nordström-Porath

mer än ett år sedan

Supernöjd med Medtryck! Jag som kund känner mig trygg med att jag får produkterna levererad i tid med rätt tryck. Kan starkt rekommendera dem.

Mikael Sundling

mer än ett år sedan

Jag har beställt både till event och för min arbetsgivares räkning. Har fungerat så mycket enklare än hur det fungerar hos andra. Snabbare svar och otroligt tydlig process för att beställa. Att det sen i regel är billigare än andra är ju också ett plus.