Om MediRum AB

Medicintekniska produkter och tjänster för moderna medicinska rum. Fokus ligger på patientsäkerhet, funktionalitet, ergonomi och flexibilitet.

MediRum

Medirum kännetecknas av personligt engagemang, kreativitet, mångårig erfarenhet och hög kompetens som sammantaget ger ett mervärde i hållbara och anpassade lösningar. De primära kundgrupperna är operations-, intensivvårds, akut- och röntgenavdelningar. Vi är stolta över att vara en medicinteknisk leverantör med marknadsledande produkter.

Medirums miljöpolicy

Medirum skall verka för en miljömässigt bärkraftig utveckling i samhället. Detta uppnår vi genom att följa tillämpliga lagar, förordningar samt krav som företaget omfattas av på miljöområdet. Alla i företaget är delaktiga i processen att kontinuerligt förbättra miljöprestanda. Målet är att tillhöra de på området mest ansvarsfulla svenska leverantörerna av medicinteknisk utrustning. Med miljö menar vi sammantaget yttre miljö, arbetsmiljö och hushållning med naturresurser.

Kretsloppet

Vi arbetar för att erbjuda produkter som har minimal inverkan på miljön och är säkra att använda. Vi ska välja miljöanpassat och om möjligt återvinningsbart material i produkterna. Vi ska också eftersträva att våra produkter i sin funktion inte förbrukar mer naturresurser än absolut nödvändigt.

Medirum servicekurser

För att kunna ge avdelningen bästa möjliga support är det viktigt att även sjukhusets tekniker har rätt utbildning för att hålla eventuella stilleståndstider så korta som möjligt. Därför anordnar Medirum regelbundet servicekurser.

Medirums kvalitetspolicy

Medirum är certifierade enligt ISO 9001:2008.

Medirum arbetar för att vara ett kundfokuserat och effektivt kompetensföretag som tar ett aktivt ansvar för sjukvårdssektorns utveckling och samverkan med andra medicintekniska företag. Med kunder avses mottagarna av våra produkter och tjänster samt även mottagarnas kunder. Medirums intressenter är även leverantörer och anställda. Medirum ska genomföra sina uppgifter på ett kundfokuserat sätt, effektivt och med rätt kvalitet. Rätt kvalitet är för Medirum att uppfylla våra kunders och intressenters krav på ett sätt som skapar positiva förväntningar.

Vi ska:

- i alla skeden sätta och kundernas krav och förväntningar i centrum.

- ta till vara och utveckla medarbetarnas engagemang och kompetens.

- genom intern samverkan bidra till delaktighet, bra beslutsunderlag och en stimulerande arbetsmiljö.

- tillämpa mål- och resultatstyrning. • arbeta på ett systematiskt och processorienterat sätt med sikte på förnyelse och ständiga förbättringar.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • MediRum AB Maskiner, maskinverktyg, Kungsbacka - 1
  • MediRum AB Maskiner, maskinverktyg, Kungsbacka - 2
  • MediRum AB Maskiner, maskinverktyg, Kungsbacka - 3
  • MediRum AB Maskiner, maskinverktyg, Kungsbacka - 4
  • MediRum AB Maskiner, maskinverktyg, Kungsbacka - 5

MediRum AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnMedirum AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande02.04.1970
Org.nr:5561345199
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital300000
Omsättn.intervall50000 - 99999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch46460 Partihandel med medicinsk utrustning och apoteksvaror, 33200 Installation av industrimaskiner och -utrustning

Exekutiva befattningar/Administration

Joachim WarnbergLedamot
Rogier Dirk Anton StapSuppleant
Karl Johan KratzHuvudansvarig revisor

Möjliga telefonnummerformat

03169617003-169 61 70031-69 61 700316-961 70