Om McNeil Sweden AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

McNeil Sweden AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om McNeil Sweden AB

Lucian Kharma

mer än ett år sedan

Ställer en enkel fråga om smaker på Nicorette-tuggummin till deras svenska kundtjänst. Efter mycket kringgående av min fråga erkänner tjejen i telefonen att hon inte vet detta och att det är en smaksak. Jag ber att få tala med hennes supervisor men då ändras tonen direkt och jag får veta ordagrannt "denna typer av frågor inte diksuteras med allmänheten" (smaker på tuggumin...) och att "det inte är deras policy att lämna ut sitt namn eller berätta förnamn". Detta trots ett långt inspelat meddelande om hur man själv blir inspelad och annat gällande personuppgifter. Fick ej tala till punkt flera gånger och den inkompetenta kundtjänstmedarbetaren höjde rösten vid flertalet tillfällen. GRYMT OSERIÖST, väljer konkurrenten efter denna skrämmande upplevelse!

Bik4ever

mer än ett år sedan

Det här företaget har skickat reklam om Nicorette (rökavvänjning) till min 9-åriga son i januari 2009. Mailade och frågade varför och bad dem återkomma med svaret till mig. Idag, över 5 månader senare, har de fortfarande inte bemödat sig att svara varför de skickar den här typen av reklam till ett barn.

DÅLIGT!!!!

Ta ansvar, maila och be om ursäkt och jag hade inte behövt ge er det här dåliga omdömet. Men det var uppenbarligen inte viktigt för er....

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

085033850008-503 385 00085-033 85 000850-33 85 00085-0338500