Om MAX Burgers

Välkommen till MAX på Landsvägsallén 5 Crispy Fries, Grand Deluxe, Lyxshake, Premium Smoothie, Frisco, Grand Chicken, Burgers, Greenfamiljen, Green, Växtbaserat, Vegetariskt, Spicy Avocado

MAX Burgers utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

MAX Burgers, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om MAX Burgers

Maria E Gustavsson

mer än ett år sedan

Köpte tre måltider som pressades ner i en liten påse. En av tre med påsarna stripes var kall och då menar jag iskall. Hamburgarna var ljumma och fantan smakade mer som kolsyrat vatten än läsk.

Therése

mer än ett år sedan

Så himla god mat! Utkörning önskas!!

Barnområdet är ytterskt uppskattat :)

Anonym användare

mer än ett år sedan

Näst bästa stället man kan käka en hamburgare på! Och deras milkshakes är supergoda, speciellt deras egna handgjorda. MUMS!

frisörergörvaddevill.com

mer än ett år sedan

Åt just en ihopslafsad hamburgare som inte var ordentligt varm. Det tar jättelång tid att få sin beställning men trots det är käket ljummet samt att det såg oaptitligt ut. Jag kommer inte äta där igen.

Emma

mer än ett år sedan

En halvfull resturang och två bilar i kö på drive in. Bakom kassan var det kaos och stress. Kassapersonalen gjorde allt och lite till men gjorde inget ordentligt. Mitt sällskap fick fel beställning och fick inte kontakt med killen i kassan.
När jag försökte betala, kontant, gick kassatjenen ifrån för att lägga i pommes i fritösen och torka lite golv. Hon kom inte tillbaka förräns hon såg kvittot i apparaten efter att jag drog kortet istället. Kvittot fick jag ändå riva loss själv.
Min kycklingburgare var rosa i mitten och smakade avskyvärt och mina chillicheese var bara halvfritetade. När jag gick för att ppeka detta gick det inte att få kontakt med personalen trots den lilla kön.
92:- för salmonella? Nej tack. Lämnade skiten och gick. Äckligt, stressigt, långsamt och dåligt resultat. Man får vänta på mat som ändå inte är tillagad.

Ge upp, eran personal fungerar inte. Yra höns!

Vegan

mer än ett år sedan

Dåligt att Max tagit bort falafelburgare. Inga andra veganska alternativ. Plus för McDonalds som nu har både en bönburgare, McBean och Wrap, McWrap.

Angus

mer än ett år sedan

Älskar Max men här är det på väg ner i diket med bemanningen. Bränd hamburgare, fick ny men inte tillstymmelse till "vi ber om ursäkt" eller ens ett leende. Personalen tjafsar öppet inför kunderna om vem som ska göra vad. Maten görs utan handskar. När man ska köpa glass så blir svaret att glassmaskinen är trasig "och förresten serverar vi inte ens den du vill ha längre" (glass i "båt" av kex). "Men ni har den ju på skyltar ute i restaurangen?". "Ja jag vet... Vi ska ta bort dem". Tips till ägaren, det finns med all säkerhet gott om trevliga serviceinriktade människor som vill jobba.

Svullo

mer än ett år sedan

Fick en 6-nuggetsförpackning till mina 9 nuggets. SKÄRPNING!