Om MAX Burgers

Välkommen till MAX på Enköpingsvägen 37 Crispy Fries, Grand Deluxe, Lyxshake, Premium Smoothie, Frisco, Grand Chicken, Burgers, Greenfamiljen, Green, Växtbaserat, Vegetariskt, Spicy Avocado

MAX Burgers utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • MAX Burgers Restaurang, Stockholm - 1

MAX Burgers, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om MAX Burgers

Erik

mer än ett år sedan

Skulle käka lite burgare! Maten var helt ok, men stereon var inställd på en volym som inte var acceptabel. Påtalade detta för personalen, men inget hände.. Tilläggas ska att stereon knappt hördes vid kassan, men 2 steg därifrån ut i matsalen kändes det som en konsert nästan.

IDIOTISKT!

mer än ett år sedan

Igår kväll var jag och en kompis förbi Max Barkarby för att snabbt handla lite mat. Väntetiden på att få 2st menyer var hela 40MIN!!!???
 Flera av köande gav upp och vände då väntetiden var helt oacceptabelt!!!!
Dom 3 anställda som fanns där var superstressade och slet som djur!! Jag kan säga att jag inte såg en endaste leende på deras läppar under den 40min långa väntetiden! Personalen gjorde sitt bästa så här är det tydligt att den som styr butiken har misslyckats med schemaplaneringen!
Jag behöver knappast säga att jag aldrig mer kommer att sätta min fot på nån av era kedjor! Chefen sparade några timmar på att snåla med personalen men hon förlorade det i antalet kunder istället!
Jag hoppas att hon lär av sitt misstag!!

RD

mer än ett år sedan

Det finns polis kontroller och så har vi MAX som vill veta följande om du råkar ha slängt kvittot i bilen nånstans eller dom själva försummat den, Vem du beställt av när. så långt befogat, sedan kommer fler frågor som bara upprör när man har maten med sig tillbaka och det är dom som gjort fel som missat minus lök och extra hamburgare. samyt plus menyer och att man vill ha en mellan juice när denna blir en liten. Och då skall det skickas hem komensation och krånglas. Man tappar matlust, blir arg, och upprörd, och det är restaurang kedjans VD bröderna"MAX" som har gjort om policyn. förmycket fel för att det skall vara värt och för mycket skrick och ljud i köket för att det ska smaka. lösning! Burger King!

Sofia

mer än ett år sedan

tar alldeles för lång tid. brukar ju ta lite längre tid på max, men på det här stället spelar det ingen roll hur många som jobbar man får vänta sig gråhårig varje gång.
särskillt trevliga är inte personalen heller-verkar mest vilja snacka skit med varanda.

per johansson

mer än ett år sedan

Vilken usel restaurang. Först superkö till någonslags skrank 2m. högt att beställa burgare, sen vidare till kassan, där måste du komma ihåg vad du beställt, inte så lätt när man beställt till en stor familj.
Idioti, skaffa normala kassor istället. Bakom kassorna en strid ström av burgerbärare. Tar dubbelt så lång tid som på ett normalt burgerhak.
Skabbig inredning, gröna plaststolar från BauHaus?
Mitt råd, åk förbi.

Anonym användare

mer än ett år sedan

När jag var där var det helg och jättemycket folk. Men det gick ganska fort ändå. Maten tycker jag oftast är bra, bäst är hamburgarna!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Max burgare är jäkligt goda! Det enda jag kan klaga på är att själva köttet ibland inte är helt varmt, men säger man till så får man en ny burgare snabbt!

Linn

mer än ett år sedan

såååå långsamma