Om MAX Burgers

Välkommen till MAX på Åkrerondellen 7 Crispy Fries, Grand Deluxe, Lyxshake, Premium Smoothie, Frisco, Grand Chicken, Burgers, Greenfamiljen, Green, Växtbaserat, Vegetariskt, Spicy Avocado

MAX Burgers utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

MAX Burgers, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om MAX Burgers

Stig Stigson

mer än ett år sedan

Kundbemötandet har alltid varit väldigt bra. Fram till nu, för numera står där en person bakom kassan som måtte avsky sitt jobb. Det är den mest uttråkade, avmätta person jag någonsin mött på en restaurang. Inga normalformulerade vänliga frågor, bara korthuggna ord med så låg röst att man knappt kan höra vad som sägs.
Nej, bättre än så här kan ni.

pippe

mer än ett år sedan

jag har varit på max under vecka 14! till min stor förvånong fick jag se två prao elever på platsen! jag tyckte att dom gjorde att jätte bra jobb! specielt pojken han var ju jätte bra på att lägga ut sallad och burgare i brödet! tjejen hon var ochså jätte duktig i kassan! om jag skulle vara dig markus skulle jag ha anstält dom! dom var jätte duktiga! trevlia,artiga och såg jätte glada ut! hoppas du berättar det för dom ochså! ni får helt klart bäst betyg! jag tycker även att alla personal på max är jätte duktiga! det finns inget fel med max!

S

mer än ett år sedan

Besökte MAX efter krogsvängen och beställde mat och fick sedan vänta ca 45m på maten.

Jag var en av dom som var mindre full så jag lade märke till hur segt det gick och hur oorganiserade personal var. Vi var långt ifrån sist in i kön men maten den kom när dom flesta redan hunnit gå hem...

Väl vid intagandet av födan var hamburgarna iskalla, då frågade jag tjejen i kassan om dom hade någon micro att värma maten i varade hon ungefär såhär "-....ööh"

Näe, ni kanske skulle prova att ha mer arbetande personal på nattkröken?

pierre

mer än ett år sedan

jag tycker att max i borlänge är den bästa resturangen i sverige! allt är bara bäst! så om du är sugen på nått gott sväng in till max och få en upplevelse du aldrig glömmer!