matrix 

gav 173 företag inom detta område

Matrix

Hurtigs torg 613764 Jordbro

Matrix HB

Dirigentvägen 9475654 Uppsala

Skönsbergs Herr- o. Damfrisering AB

Öppet

Medborgargatan 4385630 Sundsvall
logo

Välkommen till Skönsbergs Herr & Damfrisering. Tillsammans kan vi lösa det mest när det kommer till ditt hår!

Hårteam

Öppet

Hamngatan 1027143 Ystad
logo

När du kommer till oss får du ett glatt bemötande av inspirerande frisörer. Vi är gesäll- mästarbrevs- frisörer och följer såklart modet, hämtar inspiration från kurser, visningar och intryck i livet. Sedan 1999 har Lina Överling drivit salongen. Men det har funnits salong på Hamngatan 10 sedan 1934. Eftersom vi är många frisörer här kan hela familjen klippas samtidigt ! Känn dig varmt välkommen både man och kvinna, gammal som ung!

Frisörtjänst AB

Stängt

Kommendörsgatan 928135 Hässleholm
logo

Frisörtjänst AB är en frisörgrossist med ett mycket brett sortiment inom hårvård.

Rybergs

Öppet

(4.78)

Grönegatan 2B22224 Lund
logo

På Rybergs står vi för kvalitet, nytänkande och har alltid kunden i centrum. Hos oss får du alltid råd om frisyrval och färg.Vi ligger mitt i centrala Lund och är en av salongerna som har hängt med längst i branschen.

Gråbo Klippsalong AB

Öppet

Mjörnbo Allé 1444344 Gråbo
logo

Bokning månd. - fred. 9-18. Vi hjälper Er med det mesta inom hårvård. Varmt välkomna till oss på torget i Gråbo.

Hårdesign Höör AB

Öppet

Järnvägsgatan 424330 Höör

Klipp, färg, tvätt, styling, uppsättning, bal, brud, perm, bryn, extensions, ansiktsbeh, hudåtstramning, spraytan.

Salong Eurostop Örebro

Öppet

Boglundsgatan 270374 Örebro
logo

Vår salongVi finns utmed E18 och E 20!Vi har drop in alla dagar i veckan. Välkommen att ringa och boka en tid.Vi säljer även hårprodukter från olika välkända märken så som American Crew, D:fi, Goldwell, L'anza, Maria Nila, Matrix, Wella, Toppik (hår fibrer). Moroccanoil.

Zigges Frisörer (i-Huset)

Västra Svedengatan 758128 Linköping
logo

Med stor kärlek för hantverket & passion för råmaterialet hår, erbjuder vi dig en stund i lugnet, ett ögonblick tillägnat dig som kund. Med expertis & kunskap formar vi den behandlingen du söker.Välkommen in….

Carinas Dam & Herrfrisering

(5)

Sundsbrogatan 1769630 Askersund
logo

Salong Hårtrend

Krondikesvägen 3383148 Östersund
logo

En dam- och herrfrisering. Välkommen att kontakta oss för att boka en tid.

Salong Apollo

Storgatan 2646130 Trollhättan
logo

Våra duktiga frisörer erbjuder professionella klippningar och övrig hårvård. Drop-in i mån av tid. Välkommen att kontakta oss!

HÅRCENTRUM

Öppet

Röingegatan 2228138 Hässleholm
logo

Hos oss får du professionell hjälp med ditt hår.Vi är fyra ambitiösa och kreativa frisörer som vill ge dig som kund bästa möjliga service och sätta dina önskemål i fokus.Vår uppgift är att framhäva din personlighet på ett attraktivt sätt.Välkommen!

Frisör Fager Hårdesign

Öppet

(5)

Lilla Fiskaregatan 2322222 Lund
logo

Frisör i Lund City med studentrabatt

Salong Axelsson

Öppet

(4.17)

Stenportsgatan 653130 Lidköping
logo

Vi vill hälsa dig som kund välkommen in till oss!Vi älskar vårat jobb & att få ta hand om dig som kund!Vi har en stor butik med allt inom hår & lite mer!Vi arbetar med dem senastetrenderna & teknikerna vilket gör att vi kan hålla en hög nivå på salongen.Vi är tillsammans ett glatt, inspirerade & kreativt gäng som tar vårt jobb på största allvar & ger allt för att du som kund ska vara mer än nöjd efter ett besök hos oss.Vårt mål är att ge dig som kund en härlig helhetsupplevelse🖤

Frisörimperiet

Öppet

Farsta plan 2512347 Farsta
logo

Hos oss hittar du professionella frisörer med många års erfarenhet, hög kvalitet och god service är våra riktlinjer. Genom nyskapande och kreativitet hjälper vi dig skapa ett personligt utseende som inte bara passar för stunden, utan som du ska trivas med varje dag. Välkomna!

Frisyrmakarna

Öppet

Fenix väg 4-1413444 Gustavsberg
logo

Vi utför vårdande Kérastase-kurer för hår och hårbotten och erbjuder säker håltagning i öron med smycken av hudvänlig titan som har medicinsk kvalitet från Blomdahl, samt färgning av bryn och fransar. Vi gör även uppsättningar för brud och fest. Välkommen till oss!

Klippkällar'n

Lundvägen 3482460 Forsa

Salong Heidenstam

Stängt

Heidenstamsgatan 6975427 Uppsala
logo

Välkommen till oss på Salong Heidenstam!

Nectar Hår & Skönhet

Öppet

(3.2)

Tumba torg 214730 Tumba
logo

Nectar är en kombinerad skönhetsalong och frisör. Välkommen in!

STUDIO e-hair THE LOOK

Öppet

(4.6)

Nygatan 1858219 Linköping
logo

Vi är helt säkra på att du kommer att hitta något som passar just dig och din frisyr. Varmt välkommen in till oss, vi hjälper dig att hitta det bästa för dig och ditt hår.Studio The Look (Sabina) har vunnit 2:a pris i Sverige i en av världens största frisörtävlingarRevlon Professional Style Masters

Salong Studio Hårteam

Olofsgatan 136430 Åseda
logo

hudnu Kliniken (hud.nu)

Öppet

(5)

Rådhusesplanaden 16A90328 Umeå
logo

Alla är varmt välkomna till oss, vare sig det gäller rådgivning, en behandling eller tips kring produkter för just dem.Hos oss får du professionell hjälp med allt från fotvård till resultatinriktade behandling för problem hy eller skönhetsbehandlingar utan kirurgiVi är en erfaren hudvårdsklinik som startade vid millenniumskiftet mitt i hjärtat av Umeå.

AHEAD Hair Studio

Tredje avenyen 528148 Hässleholm
logo

Letar du efter en salong som tar sig tid att ge dig det där lilla extra, som inte bara behandlar dig som ännu en kund i kön för att få tid till nästa och allt detta utan att det kostar skjortan? Då behöver du inte leta längre, bara lyft luren och ring mig!