Om företaget

Maskin & Kylteknik har varit verksamma i branschen sedan 1978. Här finns den kompetensen och erfarenheten som krävs. Vi har genom att ge bra service åt våra kunder skaffat oss ett gott rykte och våra kunder återkommer gärna...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
070-513 78...
Adress

Högdalsgatan 7

58731 Linköping

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Maskin & Kylteknik har varit verksamma i branschen sedan 1978. Här finns den kompetensen och erfarenheten som krävs. Vi har genom att ge bra service åt våra kunder skaffat oss ett gott rykte och våra kunder återkommer gärna till oss.

Företaget finns i Linköping och åtar sig uppdrag där inom en fem mils radie. Vi vänder oss till både privatpersoner och företag.

Välkomna att kontakta oss för mer information!

Service av bl.a glassmaskiner, vitvaror mm

Vi arbetar effektivt, noggrant och håller alltid mycket hög kvalitet på arbeten vi utför, oavsett om det är ett stort eller ett litet jobb. Alla uppdrag är lika viktiga och behandlas på samma vis, med bästa tänkbara service och engagemang.

Vi utför service av bl.a:

Glassmaskiner

Restaurangutrustningar

Vitvaror

Dryckeskylar

Hushållsmaskinservice

Gasinstallationer

Välkomna att kontakta oss för mer information!

Maskin & Kylteknik ÖH. Services utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

0705137880

07-051 378 80

070-513 78 80

0705-13 78 80

070-5137880