Om företaget

Jag heter Torbjörn Palmgren och har jobbat med marknadsföring under hela min karriär. Jag erbjuder insatser på både strategisk och praktisk nivå i hela den cirkulära processen av marknadsföring, från att hitta nya kunder till...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
073-175 94...
Adress

Barongatan 37

25654 Ramlösa

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Om oss

Jag heter Torbjörn Palmgren och har jobbat med marknadsföring under hela min karriär. Jag erbjuder insatser på både strategisk och praktisk nivå i hela den cirkulära processen av marknadsföring, från att hitta nya kunder till att behålla och vårda de kunder och marknader man redan har.

Mina tidigare tjänster har bl.a. varit som marknadschef, produktchef och marknadskommunikationschef på ledningsgruppnivå.

Kontakta mig för att prata om ert behov av marknadsföring och vad jag kan göra för er.

Marknadsföring 360°

Saknar ditt företag någon som kan marknadsföring?

Eller är du kanske ensam i din roll som marknadschef/ marknadsansvarig och skulle behöva avlastning eller ett bollplank?

Marknadskollegan är en marknadsföringskonsult som erbjuder ett stöd och support precis som en anställd kollega, men bara så mycket som du själv tycker du behöver.

Företag utan egen marknadsföringsresurs erbjuds en flexibel och skalbar tillgång till marknadsföringskompetens på både strategisk och praktisk nivå. Befintlig marknadsföringspersonal erbjuds stöd, avlastning och bollplank. Marknadskollegan är en marknadsföringskonsult med en lång erfarenhet av många områden inom marknadsföring.

Marknadskollegans utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Marknadskollegan

Omsättning

194 tkr

Vinstmarginal

6.70 %

Anställda

1

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Marknadskollegan finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Mercati AB

Org.nr:

5592419732

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

70220 Konsultbyråer avseende företags organisation

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

12.02.2020

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Kategorier
Sökord
Möjliga telefonnummerformat

0731759494

07-317 594 94

073-175 94 94

0731-75 94 94

073-1759494