maria nila 

gav 83 företag inom detta område

Maria Nila AB

(5)

Andesitgatan 1225468 Helsingborg

Maria Nila AB

Östermalmsgatan 1911426 Stockholm

Hårtrollet

Stängt

Italienska vägen 28926991 Båstad
logo

Slå dig ner, koppla av och låt våra frisörer ta hand om dig. Vi på Hårtrollet Båstad hjälper våra kunder med alla typer av hårvård. Kanske vill du ha en klippning i en speciell stil, färga håret eller till och med ordna den där fantastiska bruduppsättningen.Vi hjälper dig att få ditt hår precis som du vill ha det!

Preston Hair AB

Stängt

Narvavägen 2511460 Stockholm
logo

Preston Hair på Narvavägen 25 sedan 2007.Stockholms bästa frisör?Tillsammans i vårt frisörteam skapar vi en varm och inkluderande känsla. Med mångårig erfarenhet i kombination med ständig kreativ utveckling är vårt mål att skräddarsy behandlingar för alla våra kunder. Vi vill att du som kund ska uppleva lyhördhet, total trygghet, förstklassig service och givetvis oklanderligt resultat. Enklast bokar du din tid på nätet. Har du frågor om din behandling tveka inte att ringa. Välkommen.

Salong Magic Hands

Stängt

Nynäsvägen 2113647 Haninge
logo

Salongen med ett helhetskoncept och expertis inom hår och skönhet. Ring för tidsbokning eller titta in på Drop in!

Studio L2 AB

Stängt

Snickaregatan 3058226 Linköping
logo

På Studio L2 jobbar frisörer med erfarenhet och ett gediget hantverk. De är uppdaterade på det senaste inom färg och form. Välkommen!

Gyllene Saxen

Stängt

Östra Boulevarden 3229131 Kristianstad
logo

Gyllene Saxen ligger i centrala Kristianstad. Vi är ett positivt frisörteam som vill inspirera dig som kund och sätta dig i fokus. Vi utför allt inom hårvård och har både tidsbokning & drop-in i mån av tid att erbjuda.

Frisörteamet

Stängt

Köpmansgatan 2226935 Båstad
logo

Slå dig ner, koppla av och låt våra frisörer ta hand om dig. Vi på Frisörteamet Båstad hjälper våra kunder med alla typer av hårvård. Kanske vill du ha en klippning i en speciell stil, färga håret eller till och med ordna den där fantastiska bruduppsättningen. #nl#Vi hjälper dig att få ditt hår precis som du vill ha det!

Salong Esplanaden

Stängt

Esplanaden 1739234 Kalmar

En liten mysig frisersalong på Esplanaden i Kalmar. Erbjuder kvalitativ hårvård med en personlig touch. Alla är hjärtligt välkomna!

Hårdesign Höör AB

Stängt

Järnvägsgatan 424330 Höör

Klipp, färg, tvätt, styling, uppsättning, bal, brud, perm, bryn, extensions, ansiktsbeh, hudåtstramning, spraytan.

Salong Eurostop Örebro

Stängt

Boglundsgatan 270374 Örebro
logo

Vår salongVi finns utmed E18 och E 20!Vi har drop in alla dagar i veckan. Välkommen att ringa och boka en tid.Vi säljer även hårprodukter från olika välkända märken så som American Crew, D:fi, Goldwell, L'anza, Maria Nila, Matrix, Wella, Toppik (hår fibrer). Moroccanoil.

Frisör Fager Hårdesign

Stängt

(5)

Lilla Fiskaregatan 2322222 Lund
logo

Frisör i Lund City med studentrabatt

Maria's Salon de coiffure

(5)

Staniastigen 1A24544 Staffanstorp
logo

Den lilla salongen med de stora möjligheterna!

Sprej Sweden AB

Varvsgränd 285232 Sundsvall
logo

Vi är ett sammansvetsat och erfaret team på fem frisörer.Vi utbildar oss kontinuerligt för att kunna inspirera och avancera, allt för att kunna erbjuda dig som kund det allra bästa.Salongen, som öppnade 1998, ligger i centrala Sundsvall på Varvsgränd 2.Du kan boka tid online, eller så ringer du salongen på telefon.Lämna ett meddelande på vår telefonsvarare om vi inte kan svara, så ringer vi upp så snart vi har möjlighet.Vi önskar er välkomna!Katarina, Lina, Sandra, Ulrika och Nina

Salong Axelsson

Stängt

(4.17)

Stenportsgatan 653130 Lidköping
logo

Vi vill hälsa dig som kund välkommen in till oss!Vi älskar vårat jobb & att få ta hand om dig som kund!Vi har en stor butik med allt inom hår & lite mer!Vi arbetar med dem senastetrenderna & teknikerna vilket gör att vi kan hålla en hög nivå på salongen.Vi är tillsammans ett glatt, inspirerade & kreativt gäng som tar vårt jobb på största allvar & ger allt för att du som kund ska vara mer än nöjd efter ett besök hos oss.Vårt mål är att ge dig som kund en härlig helhetsupplevelse🖤

Salong Carisma

Stängt

Kvarngatan 2368630 Sunne
logo

En salong för hela familjen, med tv och lekhörna för de mindre och gott kaffe med dopp för de äldre.

Salong Rabarber

Stängt

Industrivägen 877153 Ludvika
logo

Välkommen till Salong Rabarber. Besök vår tidsbokning online för att få din tid! Vi ser fram emot att träffa dig!

Skallbergssalongen

Stängt

(3.5)

Emausgatan 4272221 Västerås
logo

Vi erbjuder klippning, färgning, hårförlängning, ögonbrynsplockning, fransfärgning m.m. Vi tar hand om ditt hår. Välkommen!

Hårmagazinet

Stängt

(3.75)

Allbogatan 1834230 Alvesta
logo

Hos oss här på Hårmagazinet är alla kunder välkomna, ung som gammal. Vi har skapat en trivsam miljö så att både ni och vi ska trivas. I våra ljusa lokaler vill vi ge er en skön avkopplande stund att varva ner i vardagens stress. Salongen ligger belägen mitt i Alvesta. Parkering finns precis utanför salongen. Hårmagazinet har funnits sedan 1991.

Frisörimperiet

Stängt

Farsta plan 2512347 Farsta
logo

Hos oss hittar du professionella frisörer med många års erfarenhet, hög kvalitet och god service är våra riktlinjer. Genom nyskapande och kreativitet hjälper vi dig skapa ett personligt utseende som inte bara passar för stunden, utan som du ska trivas med varje dag. Välkomna!

salong hårlocken

Stängt

Bjursåsvägen 1779021 Bjursås
logo

Salong Alli

(5)

Skatåsvägen 479690 Älvdalen
logo

Salong Alli - din hårfrisör i Älvdalen!Salongen erbjuder allt från klippning till färg och toning, slingor och stylingtips för just ditt hår.Med korta väntetider och flexibla öppettider är ambitionen återkommande och nöjda kunder!Här kan du även köpa produkter av högsta kvalité.Utöver kundmottagning på salongen, besöker jag äldreboenden samt gör hembesök vid ex sjukdom.Jag erbjuder pensionärs-, barn och studeranderabatt!

Studioklipp I Svenljunga

Stängt

Kindsvägen 251250 Svenljunga

Välkommen till Studio Klipp! En frisörsalong med kunden i fokus. Här kan du göra allt från att färga och klippa till att permanenta ditt hår. Skulle du även vilja färga till dina fransar och bryn under din tid hos oss så hjälper vi dig mer än gärna med det också! Hoppas vi ses!

Nectar Hår & Skönhet

Stängt

(3.2)

Tumba torg 214730 Tumba
logo

Nectar är en kombinerad skönhetsalong och frisör. Välkommen in!

Hårmakeriet

Bultgatan 13A44240 Kungälv
logo

Varmt välkomna till Hårmakeriet, din personliga frisörsalong i Rollsbo. För tidsbokning når ni oss på telefon!

0