Om MANN+HUMMEL Vokes Air AB

Vårt företags åtagande är att bidra med luftfiltreringslösningar som leder oss mot en bättre värld. Vi förbinder oss att vara en tillverkare och leverantör av världsklass, som ständigt strävar efter perfektion, högklassig kvalitet, leveranser i tid, hög tillgänglighet samt att ge det högsta möjliga mervärdet för dig som kund.

Inomhusmiljö

MANN+HUMMEL arbetar för en renare och sundare inomhusmiljö, det är dock ingen lätt uppgift. Idag spenderar vi uppskattningsvis 80 - 90% av vår tid inomhus där föroreningar vanligen är 2- 5 (men kan bli upp till 100) gånger högre än föroreningarna utomhus.

Vår avdelning Clean Air fokuserar på tillverkning där vi anpassar och erbjuder filterprodukter för olika ändamål. Luftfiltren M5-F9 har certifierats av Eurovent Certita Certification. Designade för att ge maximal prestanda och mervärden åt alla våra kunder. Användningsområdena för våra filter är många:

- Kontor

- Industrier

- Bostadshus

- Shoppingcenter

- Sjukhus och Apotek

- Offentliga byggnader

- Båtar

- Färgaffärer och lackboxar

Gasturbiner

Vårt produktsortiment för gasturbiner är oöverträffad, med ett stort urval av lösningar för slutanvändare, installations- och serviceföretag och OEM tillverkare av gasturbiner, dieselmotorer, kompressorer samt kärnkraft. Genom vårt nära samarbete med våra kunder har vi fortsatt att ta fram nya innovativa produkter som löser de problem som operatörerna dagligen drabbas av.

MANN+HUMMEL är förstahandsvalet för ledande turbin- och motortillverkare med ett produktsortiment som ökar prestanda på systemen genom avancerade luftintagslösningar vilka är energisnålare och erbjuder det bästa skydd mot miljörelaterade problem. Dessutom erbjuder MANN+HUMMEL ersättning och/eller ombyggnad av befintliga system vilket ger möjlighet att höja effektiviteten, reducera produktions- och underhållskostnader samt minimera miljöpåverkan.

Renrumsfiltrering

Renrumsfiltrering är en kritisk applikation där det ställs höga krav på driftsäkerhet, prestanda och effektivitet. MANN+HUMMEL förfogar över ett brett sortiment och har lösningen på ditt problem. Utöver vårt sortiment av renrumsprodukter så erbjuder vi även hjälp med installation, filterbyten, mätningar, validering och kvalificering.

Oavsett om det handlar om kirurgi eller elektroniktillverkning, så har vi lösningar som har utvecklats för att klara de krav som ställs i respektive fall:

- Operationsrum

- Laboratorium

- Bioteknik

- Läkemedelsforskning

- Renrum på sjukhus

- Mikroelektroniktillverkning

- Livsmedelsindustrin

Industriell luftfiltrering

Filtreringssystem för industriella tillämpningar måste klara av att vara i drift dygnet runt och klara ökade partikelmängder och samtidigt minimera kostnaden för service och underhåll.

MANN+HUMMEL's produktportfölj av filtreringssystem för industrin klarar just detta. Från oljedimavskiljare och stoftavskiljare till gasadsorptionsfilter för korrosiva gaser och kompletta system för processfiltrering, våra system och lösningar är konstruerade för att möta de behov som ställs på moderna produktionsprocesser och samtidigt säkerställa att människa och miljö skyddas utan minskad effektivitet.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • MANN+HUMMEL Vokes Air AB Maskiner, maskinverktyg, Svenljunga - 1
  • MANN+HUMMEL Vokes Air AB Maskiner, maskinverktyg, Svenljunga - 2
  • MANN+HUMMEL Vokes Air AB Maskiner, maskinverktyg, Svenljunga - 3
  • MANN+HUMMEL Vokes Air AB Maskiner, maskinverktyg, Svenljunga - 4
  • MANN+HUMMEL Vokes Air AB Maskiner, maskinverktyg, Svenljunga - 5

MANN+HUMMEL Vokes Air AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnMann+hummel Vokes Air AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande06.07.1988
Org.nr:5563215572
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital3500000
Omsättn.intervall100000 - 499999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch28130 Tillverkning av andra pumpar och kompressorer, 46699 Partihandel med diverse övriga maskiner och utrustning

Exekutiva befattningar/Administration

Johan Magnus HallbergOrdförande
Johan Magnus HallbergLedamot
Anders Jonas LarssonLedamot
Per Hans Fredrik SvedbergLedamot
Frans Peter Arne EmanuelssonHuvudansvarig revisor

Omdömen om MANN+HUMMEL Vokes Air AB

Mikael Jonsson

mer än ett år sedan

Kanon försäljare

M Carlsson

mer än ett år sedan

Säker och precis leverans. Stofthållning som slår alla andra med hästlängder

Möjliga telefonnummerformat

032566160003-256 616 00032-566 16 000325-66 16 00032-5661600