Om Magnolia Nossebro AB

Välkommen till oss på Magnolia — detta är landet. Utkanten av Varaslätten, en vanlig liten bondgård där det förr i tiden fanns hästar, kor, några grisar och hönor och givetvis några katter. Lantbrukarfamiljen fyllde ladan med hö, rännet med halm. På logen stod tröskverket och spannmålet lagrades på loftet i uthuset.

Magnolia

Vi har behållit ladans ursprungliga och mysiga atmosfär, men det är inte längre någon liten bondgård trots att vi har en del djur.

På andra sidan vägen rinner ån Nossan norrut för att slutligen mynna ut i Vänern. Här i den lilla byn Bredöl fanns förr i tiden bland annat lanthandel, bilverkstad, kvarn, såg och mejeri. Lanthandeln är sedan länge nerlagd och mejeriet agerar numera ostlager, men glädjande nog så har bilverkstad, kvarn och såg fortfarande full kommers.

Magnolia är i grunden en visningslokal för nya och innovativa produkter av egen tillverkning. Det har med åren växt till sig och blivit ett utflyktsmål och turistanläggning. Ägare till Magnolia är Jan Ansbjer.

Alla är välkomna

Vi vill att alla gäster skall trivas på Magnolia! Vi har plana golv förutom en liten höjdskillnad från entréhallen, och stora utrymmen som underlättar för funktionshindrade och barnvagnar. Även borden som vi tillverkar själva är handikappsanpassade och saknar "sarg" på undersidan, vilket underlättar för rullstolar att komma intill bordskanten.

Handikappstoalett finns innanför entréhallen, och våra vanligtvis självstängande ytterdörrar kan krokas upp i öppet läge vid passage av rullstolar.

Vi har några smala gångar ute i trädgården där en rullator/rullstol inte kommer fram, och det finns även en del trappor för att ge en trevlig och omväxlande trädgård, men det finns även alternativa gångar som det går att komma runt på med rullstolar och rullatorer.

Många av gångarna är annars gjutna för att öka framkomligheten, och nya Lyxpromenaden där hälften är under tak är en upplevelse även för handikappade.

Ute i trädgården finns en hel del sittplatser både i sol och skugga, där man kan slå sig ner för att vila en stund och njuta av trädgårdens färgprakt och rofyllda atmosfär som ger tid för eftertanke.

Framför entrén finns parkeringsplatser för funktionshindrade och plats för av-/påstigning från bussar och bilar.

Har ni speciella önskemål eller frågor inför ert besök, tveka inte att kontakta oss!

Grupp- och bussbesök

Välkomna till oss med er grupp. Panoramasalen har plats till 120 personer. Vi har utökat till 11 toaletter för att ha bra kapacitet. Bra plats att vända och parkera bussar.

Gästerna går själva och tittar på det de vill; trädgård, utställningar, djur och butik. För de som inte orkar eller vill finns det många olika sittplatser för relax och för att umgås. Vi visar egenproducerad historiefilm från bygden men även bildspel med våra djur och trädgårdsbilder.

Rabatt på inträde ges till de som är fler än 20 personer.

Den nya "Lyxpromenaden" är till stor del under tak, så gästerna kan gå regnfritt och titta ut om det är en "tråkig dag".

Grupper som besöker oss väljer oftast att inta eftermiddagsfika hos oss och vi har två alternativ:

Förbestämd fika som alla samlas kring vid bestämd tidpunkt.

Var och en går till kafét och väljer från vår fikabuffé, som kostar 17:- per hekto, och betalar själva. Då kan var och en bestämma om de vill ta en snabbfika för att hinna titta på allt eller sitta lugnt och umgås.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Magnolia Nossebro AB Café, Essunga - 1
  • Magnolia Nossebro AB Café, Essunga - 2
  • Magnolia Nossebro AB Café, Essunga - 3
  • Magnolia Nossebro AB Café, Essunga - 4
  • Magnolia Nossebro AB Café, Essunga - 5
  • Magnolia Nossebro AB Café, Essunga - 6
  • Magnolia Nossebro AB Café, Essunga - 7
  • Magnolia Nossebro AB Café, Essunga - 8
  • Magnolia Nossebro AB Café, Essunga - 9
  • Magnolia Nossebro AB Café, Essunga - 10

Magnolia Nossebro AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

-

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Finansiell information

Omsättning

-

Vinstmarginal

-

Anställda

-