Om företaget

Magic Masala - restaurangen med färska högkvalitativa råvaror. Hos oss får du en ny smakupplevelser av olika delar av Indien både traditionellt eller vanliga populär mat från Indien. Kom och njut av vår magiska maträtter så...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
073-595 29...
Adress

Nioörtsvägen 24

12632 Hägersten

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Öppet

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Om oss

Magic Masala - restaurangen med färska högkvalitativa råvaror. Hos oss får du en ny smakupplevelser av olika delar av Indien både traditionellt eller vanliga populär mat från Indien. Kom och njut av vår magiska maträtter så syns vi! Ni är varmt välkomna!

Magic Masala Indian Restaurangs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

0735952973

07-359 529 73

073-595 29 73

0735-95 29 73

073-5952973